Opgemaakt in maart

Op in maart

Oh oh, wat vliegt de tijd, er is alweer een maand voorbij. In maart heb ik weer het nodige aan verzorgingsproducten opgemaakt, en heb het weer verzameld in mijn “afvalmandje”.

Op in maart

Het lukt erg goed om veel bijna-leeg producten op te maken de laatste tijd, maar daarnaast gaat er natuurlijk ook het nodige op aan producten die tot mijn dagelijkse verzorging horen. Al met al had ik weer een vol mandje verzameld 🙂

Op in maart

Van achter naar voor, van links naar rechts:

Kruidvat scheergel: deze gebruik ik nu als vaste scheergel, ik vind hem geweldig. Hij doet absoluut niet onder voor de (duurdere) scheergel van Gilette, die ik voorheen altijd gebruikte.

– Easy Color Mousse intensieve kleurconditioner: ik heb nu twee keer de Easy Color Mousse van het Kruidvat gebruikt om mijn haar te kleuren, die bevalt erg goed. Met het tubetje kleurconditioner wat in de verpakking zit, kan ik wel een keer of 5 à 6 doen. Een groot voordeel van kort haar!

Lush Dream Cream: gisteren schreef ik hier nog een artikel over. Dream Cream hoort hier in huis tot het vaste assortiment, een nieuwe pot staat klaar zodra de bodem van de vorige pot in zicht komt.

Mylène pre make-up: ook hier schreef ik afgelopen week een artikel over. Op dit moment is dit mijn favoriete primer, hij verricht echt wonderen op mijn huid!

– Rituals Chinese Silk 24H antiperspirant spray: dit was altijd mijn favoriete deodorant, helaas is hij alweer een tijdje uit het assortiment. Gelukkig heb ik nu nog 1 exemplaar staan, en heb ik inmiddels een goede vervanger gevonden.

– The Body Shop Moringa Beautifying Oil: een heerlijke olie die je kunt gebruiken voor je lichaam, gezicht en haar. Een heerlijk bloemige geur, zodra ik in de buurt van een The Body Shop winkel kom, ga ik zeker weer een nieuw exemplaar halen.

– Let The Good Times Roll: deze gezichtsreiniger vliegt er echt doorheen bij mij, nu ga ik aan mijn allerlaatste potje beginnen. Is het al oktober?

Op in maart

– Tea Tree Water van Lush: mijn gezichtshuid reageert goed op de toners van Lush, en met name op Tea Tree Water. Momenteel heb ik Breath of Fresh Air in gebruik, maar daar wordt mijn huid een beetje trekkerig van. Volgende keer dus gewoon weer terug naar Tea Tree Water!

– Princess Poo shampoo van Cocoa Pink: dit soort mini-flesjes krijg je kado bij een bestelling bij Cocoa Pink. Ik had deze al een tijdje staan, ik gebruikte hem alleen tijdens weekendjes weg. Nu was het tijd om hem gewoon op te maken, want het is zonde om producten te laten bederven. Bij mijn nieuwe bestelling zit een grote flacon Princess Poo shampoo, ik zal er binnenkort dan ook een review over schrijven.

underArm Candy deodorant van Cocoa Pink: deze was niet op, maar ik merkte dat hij niet meer goed genoeg werkte. Waarschijnlijk omdat ik er al zo lang mee deed (vanaf de zomer van vorig jaar). Echt ongelofelijk, zo lang als deze deo meegaat! Ik heb nu een nieuwe besteld, het restant van deze gaat in de prullenbak, wel zo hygiënisch.

– Fudge Fat Head: dit is jarenlang één van mijn vaste haarstyling-producten geweest. Nu ik een andere look heb, ben ik ook van stylingproducten veranderd. Precies op tijd, want deze was juist op. Ik ben erg tevreden over de stylingproducten van Fudge, prettige bijkomstigheid is de heerlijke geur die ze hebben.

– Lush American Cream: deze conditioner had ik al een hele tijd staan, omdat hij een beetje in de vergetelheid was geraakt sinds de komst van Happy Happy Joy Joy. Ik moest nu eerst American Cream opmaken van mezelf, voor ik een nieuwe fles HHJJ mocht bestellen. En dat is gelukt, zoals je ziet 🙂

– Lush Starcraft reiniger (retro): ik ontdekte deze heerlijke gezichtsreiniger toen hij hier in Nederland in de retro kwam. Hij werkt ongeveer hetzelfde als 9 to 5 cleanser, maar voelt veel zachter op mijn gezicht en is wat dikker qua structuur. Ik heb snel nog een nieuw flesje besteld, vóór hij helemaal op is bij Lush.

– Lancaster Skin Therapy anti-ageing oxygen flash mask: deze sample zat in november in één van de beautyboxen. Het is maar 15 ml, maar ik heb er wel 5 of 6 keer mee kunnen doen, ik stond hier echt versteld van. Een sample betekent dus niet altijd: één keer gebruiken en weer op.

Zo, dat was het weer voor deze maand. Ik heb het mandje weer geleegd (deels in de prullenbak, deels bij de groeiende verzameling lege Lush-flesjes en -potjes. Een nieuwe maand, dus tijd om weer met een leeg mandje te beginnen…

 

3 Comments on Opgemaakt in maart

 1. Lisa's beautybabbels
  1 april 2013 at 17:35 (9 jaren ago)

  Mooie spulletjes allemaal. En lekker je mandje weer leeg, geeft een opgeruimd gevoel zeker he 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 april 2013 at 21:19 (9 jaren ago)

   Het eerste lege flesje zit er alweer in, hahaha!

   Beantwoorden
   • Chantelle
    2 april 2013 at 15:22 (9 jaren ago)

    Dat doe je snel zeg! 😉

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.