Opgemaakt in mei

Ik ben een beetje laat met mijn opgemaakt in mei artikel. Ik had braaf de foto’s gemaakt, maar afgelopen maandag bedacht ik me dat ik het artikel helemaal nog niet geschreven had! Iets met te veel van het mooie weer genoten vorige week, hahaha! Maar ik laat jullie natuurlijk nog wel zien wat ik vorige maand heb opgemaakt!

Opgemaakt in mei

Opgemaakt in mei

Toen ik mijn opgemaakt in mei-mandje klaar zette, viel me op dat ik nu toch wel wat verandering begin te zien. Niet zozeer in de hoeveelheid opgemaakte producten, maar wel in het afval. Ik had deze maand best veel karton en ook een glazen flesje, en dus minder plastic!

Opgemaakt in mei

Als eerste maakte ik deze ‘nieuwe’ papieren wattenstaafjes van het Kruidvat op, ik schreef er een tijdje geleden een review over. Inmiddels heb ik wattenstaafjes gevonden die nΓ³g milieuvriendelijker zijn, daar vertel ik binnenkort meer over!

Deze body scrub van Kneipp staat al een hele tijd op de badkamer, ik besloot om hem nu eens op te maken. Het is een heerlijke, verzorgende scrub, echte me-time!

Opgemaakt in mei

De Jelly Bean Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi is ook op helaas, wat is deze lekker!

Opgemaakt in mei

Over deze Solid Showers van Skoon komt binnenkort een review online, ik heb al twee stuks opgemaakt. En there’s more to come! ♥

Opgemaakt in mei

Deze heerlijke Peony zeep van What’s Soap, Doc? is ook op. Binnenkort ga ik maar weer eens een nieuwe bestelling doen denk ik. Kijken of ze nog nieuwe zeepjes hebben! ♥

Met deze Sensitive toner van Esse heb ik best lang gedaan, wat een fijne producten maakt dit merk toch! Het glazen flesje ligt inmiddels in de glasbak, en de rest in de plastic container.

Opgemaakt in mei

Deze Oral Foam van BlueM gebruik ik inmiddels dagelijks, het is een vast onderdeel van mijn gebitsverzorgingsroutine geworden.

De Catwalk Curls Rock Ampiflier gebruik ik als stylingproduct voor mijn haar, ik koop het bij mijn kapper. Een flacon gaat heel lang mee, maar uiteindelijk ging ook deze op πŸ˜‰

En tot slot maakte ik deze shampoo op, die al een hele tijd in de douchecabine stond. Ik heb besloten om alles wat nog aan plastic verpakkingen in de douchecabine staat, langzaam op te maken.

Dat was het dan, wat ik heb opgemaakt in mei. Best een mooie score toch, zeker als je naar het afval kijkt. Op naar de volgende maand!

2 Comments on Opgemaakt in mei

 1. Miranda Aerts
  9 juni 2021 at 15:13 (1 jaar ago)

  Jij bent goed bezig met de afval reductie! πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Natasja
   9 juni 2021 at 20:41 (1 jaar ago)

   Ja gaat best goed he? πŸ™‚

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.