Opgemaakt in november

Roep ik iedere maand hoe vol mijn opgemaakt-mandje weer zit: wat ik heb opgemaakt in november paste er Γ©cht niet in, hahaha! En geen idee waar het nou door kwam hoor, want ik heb echt niet meer gedoucht dan anders πŸ˜‰ Waarschijnlijk waren er al een aantal producten ver op, en heb ik in november het laatste restje opgemaakt. Ik laat het je weer zien!

Opgemaakt in november

Opgemaakt in november

Links en rechts zie je nog net de producten staan die niet meer in het mandje pasten, hahaha! Of tenminste, niet zonder dat het een zootje werd πŸ˜‰ Je ziet dat ik echt veel heb opgemaakt in november. Ruimt weer lekker op!

Wat Maakt Je Mooi

Van Wat Maakt Je Mooi maakte ik in november vijf potjes op, van mijn favoriete producten. Om te beginnen de Shower Smoothie in de geur Creamy Candy. Deze Shower Smoothie is zΓ³ ontzettend lekker, als ik een potje in de douchecabine heb staan wil ik eigenlijk niets anders meer gebruiken onder de douche. Dus ik moet nu van mezelf eerst even wat andere producten opmaken voor ik weer nieuwe mag bestellen.

Opgemaakt in november

Mijn andere favoriet van WMJM is natuurlijk de Fluffy Body Butter. Hiervan had ik nog twee geuren staan die ik minder vaak gebruikte. Ook deze moest ik eerst opmaken van mezelf. Dus gingen er deze maand maar liefst vier verschillende geuren doorheen. Hierboven zie je Fluffed Mellow, één van mijn favoriete geuren.

Honey Bunny is een dupe van Lush’s Honey I Washed the Kids, ook zo’n heerlijke geur!

Opgemaakt in november

Autumn Afternoon is één van de Limited Edition herfstgeuren, ik moest deze eerst opmaken voor ik weer nieuwe geuren mag bestellen van mezelf. Soms moet je een beetje streng zijn πŸ˜‰

Ook Spiced Apple is een Limited Edition geur, echt een aanrader vind ik het.

Opgemaakt in november

Onder de douche

Van Kneipp maakte ik deze heerlijke Sugar Body Scrub op, één van mijn favoriete lichaamsscrubs.

Ook van Kneipp is deze heerlijke Cosy Moment Crème Douche, hier deel ik binnenkort een review over.

Opgemaakt in november

Over de Ibiza Flow Shower Satin van Therme schreef ik al een review, deze kun je hier teruglezen. Wat heeft deze een heerlijke geur ♥

Inmiddels ben ik een aantal shampoobars aan het testen, maar een tijdlang was dit mijn vaste shampoo. Ik maakte hem precies op tijd op, nu kon ik mooi weer nieuwe shampoos gaan testen.

Opgemaakt in november

Over de Esse Sensitive Cleanser en andere producten van Esse schreef ik een tijdje geleden een uitgebreide review. Wat een werkelijk fantastisch gezichtsverzorgingsmerk is dit! ♥

All time favourites

En tot slot nog een paar producten die je iedere maand wel voor bij ziet komen: haarlak van Syoss, de Volume Lift variant, scheergel van Care Albert Heijn en mijn favoriete deodoraant van Borotalco.

Heb jij veel opgemaakt in november? Had je net als ik misschien ook wel meer dan anders?

4 Comments on Opgemaakt in november

 1. Miranda Aerts
  4 december 2020 at 19:07 (2 jaren ago)

  Fijne producten om jouw mandje!
  Bij mij niet zoveel op gegaan, wel een paar fijne winter producten aan m’n badkamer kastje toegevoegd.

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  3 december 2020 at 11:14 (2 jaren ago)

  Ik zag een tijdje geleden een enthousiaste review over de deo van Borotalco op een andere blog en toen heb ik hem ook gekocht, in een roller variant. Ik vind hem echt helemaal top! Serieus de fijnste deo die ik ooit gehad heb.

  Beantwoorden
 3. Mariska
  2 december 2020 at 10:25 (2 jaren ago)

  Wat maakt je mooi heeft wel erg lekkere producten. Zelf heb ik nog een lavendelgeur body butter. Weet even niet meer hoe die heet. Gebruik die vaak voor het slapen gaan πŸ™‚

  Beantwoorden
 4. Marije
  2 december 2020 at 07:22 (2 jaren ago)

  Je hebt idd lekker veel producten opgemaakt. Blijf benieuwd naar de wat maakt je mooi producten

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.