Opgemaakt in November: alleen maar toppers!

Sinds ik mijn opgemaakte beautyproducten weer bijhoud, lijken de maanden nog sneller dan voorheen voorbij te gaan. Afgelopen maand heb ik volgens mij wel iets minder opgemaakt dan de maanden daarvoor, maar dat kan ook komen doordat ik in september en oktober verschillende bijna-op producten helemaal opgemaakt heb. Hieronder zie je mijn Opgemaakt in November producten!

Opgemaakt in november

Opgemaakt in november

Zoals ik al zei: mijn tasje waarin ik de lege verpakkingen verzamel geduende de maand, leek dit keer iets minder vol te zitten, ik heb echt wel minder opgemaakt in november. Wel zitten er een paar grote favorieten tussen (snik), waarvan ik het erg jammer vind dat ze op zijn…

Opgemaakt in november

De linker fles scheerschuim was eind oktober al bijna op, de rechter fles kwam ik tegen in een kastje, half leeg. Het was dus niet moeilijk om in november deze twee flessen scheerschuim op te maken!

Opgemaakt in november

Deze Luxurious Volume all-day hold Hairspray van John Frieda komt volgens mij iedere maand wel voorbij, voorlopig heb ik nog geen haarlak gevonden die minstens zo goed is.

Opgemaakt in november

Op het gebied van gezichtsverzorging maakte ik een paar heel fijne producten op. Allereerst de Cenzaa Everyday Crystal Orange Cleanser, die ik eigenlijk iedere ochtend onder de douche gebruik. Ik heb natuurlijk genoeg staan op dit gebied, maar ik vind deze zo fijn en lekker snel in gebruik, dat ik overweeg om hem opnieuw te kopen. Maar eerst ga ik even in mijn voorraadkast duiken om te zien wat er nog staat πŸ™‚

De Dermalogica Ultracalming Mist is ook een heel mooi product, je zag hem een tijdje geleden in mijn midi-review. Het kleine tubetje is een Buffer Cream, deze maakte deel uit van een (heel luxe) sample size setje wat ik momenteel aanΒ  het testen ben. Als het andere tubetje uit de verpakking ook op is, volgt mijn ‘First Impression’-review.

Opgemaakt in november

Onlangs deed ik een bescheiden, maar heerlijke nieuwe bestelling bij Cocoa Pink. Ik beslooot dat het daarom de hoogste tijd was dat ik een paar producten van dit merk opmaakte. Allereerst een flacon Goat Milk & Honey Body Lotion, één van de beste bodylotions die er bestaat, als je het mij vraagt. De twee kleine potjes, een Soft Bubbles Sugar Scrub en een potje Coco Mango Body Butter zaten in mijn I Love Myself Beautyspots Box πŸ™‚

Opgemaakt in november

En tot slot maakte ik, heel spannend, een tube Sensodyne tandpasta op πŸ™‚

Maak jij veel producten op per maand, of houd je het niet echt bij?

7 Comments on Opgemaakt in November: alleen maar toppers!

 1. Annette
  2 december 2015 at 15:14 (6 jaren ago)

  Ik had deze maand ook voor mijn gevoel wat minder dan normaal opgemaakt. Ik vind het leuk om te doen en zo een filmpje te maken van wat er is opgegaan. Ik vind dat altijd leuke artikelen om te lezen.

  Beantwoorden
 2. mireille
  2 december 2015 at 00:05 (6 jaren ago)

  Oh ik ben zo slecht in opmaken. Niet van huidverzorging hoor maar doucheproducten etc. Ben benieuwd hoe het product van Dermalogica bevalt. Tot morgen

  Beantwoorden
 3. Krista
  1 december 2015 at 19:40 (6 jaren ago)

  Wouw, wat heb je lekker veel opgemaakt! Die scheerschuim van Kruidvat vind ik echt vreselijk stinken, maar de rest ziet er lekker uit!

  Beantwoorden
 4. manon
  1 december 2015 at 17:06 (6 jaren ago)

  Wat heb je veel opgemaakt!

  Beantwoorden
 5. Marieke
  1 december 2015 at 12:25 (6 jaren ago)

  Haha, altijd leuk om te zien πŸ™‚ Ik heb afgelopen maand, heeeeel veel opgemaakt, allemaal restantjes eindelijk weggewerkt. Tandpasta heb ik uiteraard ook opgemaakt, maar dat vergeet ik altijd op de foto te zetten πŸ™‚

  Beantwoorden
 6. Wojis
  1 december 2015 at 12:21 (6 jaren ago)

  Doe je netjes die tanspasta, ik ook altijd, zelfs mijn afval is schoon en netjes :-). Lekkere producten allemaal en hopla meteen weer nieuwe in gebruik. Dermalogica Ultracalming Mist, want it…

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  1 december 2015 at 06:03 (6 jaren ago)

  Fijn dat je zo tevreden bent over de haarspray!
  Nou ik vindt het toch aardig veel producten die je had opgemaakt πŸ˜‰

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.