Opgemaakt in oktober

Alweer een maand voorbij, en alweer een bomvol opgemaakt-mandje. Nu scheelt het dat oktober 31 dagen heeft, dus een dag extra om te smeren 😉 Ik laat jullie weer zien wat ik heb opgemaakt in oktober!

Opgemaakt in oktober

Opgemaakt in oktober

Zoals ik al zei: ik heb een bomvol mandje ‘Opgemaakt in oktober’. Iedere keer weer vraag ik me af waar het toch allemaal gebleven is. Alweer een Body Butter op? Alweer een bus haarlak erdoorheen gespoten? Ach ja, je kunt maar een hobby hebben toch?

Hieronder laat ik alle opgemaakte producten weer één voor één aan jullie zien!

ik begin met een vrij saai gedeelte: tandpasta en tandfloss. Heel erg belangrijk, maar niet de spannendste producten op mijn badkamer 😉 Beiden gebruik ik al een hele tijd van hetzelfde merk, back-ups liggen altijd in mijn badkamerkast.

Opgemaakt in oktober

Deze werkelijk fantastische handcrème van Wat Maakt Je Mooi ging ook op, en dat vind ik best heel jammer. Het is een heerlijke, intens verzorgende handcrème die mijn handen in deze tijd een perfecte verzorging geeft.

Blijven we even bij Wat Maakt Je Mooi: deze heerlijke Fluffy Body Butter in de geur Cuddly Cashmere ging op. Is vast geen verrassing voor jullie dat deze er tussen zit 😉

Opgemaakt in oktober

Er gingen ook twee Shower Smoothies van Wat Maakt Je Mooi op. Ik kende de Shower Smoothies al wel, maar dit seizoen heb ik ze pas écht ontdekt. Heerlijke, zachte me-time onder de douche, dat kunnen we in deze tijd allemaal heel goed gebruiken toch?

Dit Candy Punk Haarmasker van Pupa ging op, het afgelopen jaar heb ik het regelmatig gebruikt. Ik word zo vrolijk van die roze/paarse streepjes in mijn haar!

Opgemaakt in oktober

Nog een product van Pupa, eentje die ik letterlijk iedere dag gebruik. De BB cream geeft mijn huid een mooie, natuurlijke dekking en is bovendien voorzien van een SPF 30. Een perfect product als je het mij vraagt.

Deze 100% pure amandelolie van De Tuinen gebruik ik iedere avond om mijn make-up te verwijderen. Echt een perfect product voor dit klusje!

Opgemaakt in oktober

Deze natuurlijke shampoo en conditioner kocht ik in mijn vakantie, tijdens de Shop Local route in Oosterhout. Ik ben er erg tevreden over, ik zal kijken of ik er binnenkort een review over schrijf.

Dit proefje kreeg ik vorige maand bij mijn Lush bestelling, wat een heerlijke shampoo is dit! Deze ga ik zeker een keer bestellen!

En tot slot nog een paar producten bij elkaar die iedere maand voorbij komen: haarlak en scheergel.

Zo, dat was het weer, wat ik heb opgemaakt in oktober. Hoe vol zat jouw mandje deze keer?

4 Comments on Opgemaakt in oktober

 1. Miranda Aerts
  6 november 2020 at 06:46 (2 jaren ago)

  Fijne producten in jouw mandje! Bij mij was er niet zoveel op gegaan maar in elk geval twee handzepen, tandpasta, shampoo en douche foam.

  Beantwoorden
 2. moi
  5 november 2020 at 08:16 (2 jaren ago)

  Ik ben benieuwd naar je review over Alviana! 🙂

  Beantwoorden
 3. Barbara
  4 november 2020 at 20:56 (2 jaren ago)

  Wat ik me nu gewoon afvraag, hoe trekt je huid dat al die verschillende crèmes?

  Zodra ik verander qua crème/shampoo reageert daar mijn huid/haar best snel op, in de vorm van jeuk, roodheid en of puisjes/,bultjes.

  Ik ben heel voorzichtig met verschillende producten, en naarmate ik ouder word hoe heftiger mijn lichaam erop reageert.

  Beantwoorden
 4. Marije
  4 november 2020 at 07:33 (2 jaren ago)

  Zo leuk om jouw opgemaakte spullen te zijn. Altijd net even andere merken.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.