Opgemaakt in september

Ja het is weer zover: weer een maand voorbij! Een maand waarin ik er weer lustig op los gesmeerd, gespoten (lol) en gewassen heb, om mijn ‘Opgemaakt in september’-mandje vol te krijgen. Nee dat laatste is natuurlijk een grapje, ik smeer niet om het smeren πŸ˜‰ Ik laat je weer zien wat ik allemaal opmaakte op de badkamer!

Opgemaakt in september

Opgemaakt in september

Je ziet: mijn opgemaakt-mandje zat weer aardig vol! En dan heb ik notabene nog een paar dagen gesmokkeld, ik zette de producten voor dit opgemaakt in september-artikel afgelopen weekend al op de foto πŸ˜‰

Opgemaakt in september

Ok, zal ik het maar gewoon bekennen? Ik ben verslaafd aan de Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi. Deze maand maakte ik drie potjes op, in de heerlijke geuren Honey Bunny, Fluffed Mellow en Cream Candy ♥ De laatste twee zijn nieuwe geuren, en wat mij betreft absoluut voor herhaling vatbaar!

Opgemaakt in september

Onlangs schreef ik een review over de Cenzaa RYJVK lijn, waarin ik vertelde dat het VitC Oil Elixer mijn absolute favoriet was. En zoals dat gaat met favorieten: ze gaan altijd veel te snel op…

Opgemaakt in september

Mijn Vanilla Shower Butter van Bomb Cosmetics ging ook op. Wat een heerlijk, feel-good doucheproduct is dit! ♥

Je handen stuk wassen? Niet als je daarnaast deze intens verzorgende, heerlijke Manuka Honey handcrème van Dr. Organic gebruikt! Binnenkort maar even nieuwe bestellen bij Holland & Barrett!

Opgemaakt in september

Alweer een tijdje mijn vaste deodorant, die me ook afgelopen zomermaanden fris hield: Borotalco Active. Met een heerlijke geur, ik zou er gerust een parfum van willen!

Over de producten van BlueM heb ik al een paar artikelen geschreven. Afgelopen maand ging deze mouthwash op, die ik ’s avonds altijd na het tanden poetsen gebruik. Volgende week moet ik op controle bij de tandarts, hopelijk heeft het spoelen effect gehad πŸ˜‰

Er zijn een paar dingen die altijd doorgaan, zomer en winter: het gebruik van haarlak is er eentje van. Het helpt mijn dikke haarbos in bedwang te houden, de hele dag. Ik gebruik al jaren de Syoss Volume Lift haarlak, die bevalt me gewoon erg goed. Qua haarstyling heb ik nooit zo de behoefte om nieuwe producten te proberen. Ik ben veel te bang dat mijn haar halverwege de dag als een plumpudding in elkaar zakt, hahaha!

En tot slot gingen er nog twee flacons scheergel op, ik gebruik altijd die van het Albert Hijn Care merk. Inmiddels is het legging- en pantyseizoen aangebroken, dus hoef ik mijn onderbenen niet meer iedere dag te scheren. Ik ben benieuwd of ik dat volgende maand terug zie in mijn opgemaakt-mandje!

Dit waren ze weer, mijn opgemaakt in september-producten. Wat heb jij deze maand allemaal opgemaakt op de badkamer?

3 Comments on Opgemaakt in september

 1. Jeltje
  3 oktober 2020 at 13:01 (2 jaren ago)

  Heerlijke producten allemaal zo te zien. Heb je er wel eens over nagedacht om je benen te laten harsen? Dat bevalt mij persoonlijk beter dan elke dag je benen scheren!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  3 oktober 2020 at 11:55 (2 jaren ago)

  Lekker veel body butter in jouw mandje opgemaakt!
  Die deodorant ga ik ook eens voor kijken, die klinkt goed πŸ™‚

  Beantwoorden
 3. Marije
  3 oktober 2020 at 07:55 (2 jaren ago)

  Heerlijk mandje vol producten heb je weer opgemaakt. Ik maakte een heerlijke gezichtsscrub op van de Action en een Kiehls gezichtscreme

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.