Opgemaakte beautyproducten in december

Na alle oliebollen, champagne, terugblikken en favoriete producten van 2015 is er natuurlijk ook nog het gewone werk: mijn opgemaakte beautyproducten in december. Ik heb ze allemaal weer bij elkaar op de foto gezet, en vertel je kort of ik ze de moeite waard vond of niet.

opgemaakte beautyproducten in december

Opgemaakte beautyproducten in december

Steeds als ik halverwege de maand in de tas kijk waar ik mijn lege verpakkingen in verzamel, dan denk ik: goh, het valt best mee deze maand. Om dan vervolgens aan het eind van de maand een tas vol te hebben. Dit keer dacht ik halverwege de maand al: Wauw, dit worden veel opgemaakte beautyproducten in december! Waarvan akte, hihihi! Ik heb de opgemaakte producten zoals gebruikelijk weer opgesplitst in een aantal categorieën, om het wat overzichtelijker te houden.

opgemaakte beautyproducten in december

Allereerst ging mijn Pupa Cream Concealer op. Ongelofelijk hoe lang ik hiermee gedaan heb, volgens mij wel vier of vijf maanden. En ik gebruik hem bijna iedere dag! Hier is inmiddels al een nieuwe van aangebroken, ik vind hem erg fijn en goed in gebruik.

Van Dermalogica maakte ik een mysterieus klein tubetje op, hier vertel ik je deze week of volgende week meer over, maar voor dat artikel moet ik even goed gaan zitten, hihihi!

De Foaming Cleansing Milk van het merk Ole Henriksen zat in een Look Fantastic Box, dit is echt een ontzettend fijn product. Als ik niet zoveel nieuwe reinigers had staan om te testen en te reviewen, kocht ik hier zeker een fullsize verpakking van.

Over de Chin Up van Biomed kon je laatst mijn review lezen, helaas is de tube helemaal leeg.

opgemaakte beautyproducten in december

Ook onder de douche maakte ik heel wat op in december. Allereerst de Glam Pink shampoo van Cocoa Pink, hier kun je binnenkort mijn review van lezen.

De Rituals T’ai Chi Foaming Shower Gel Sensation zat in een kadoverpakking die ik een tijdje geleden kreeg, de geur hiervan is heerlijk (maar ja: welk product van Rituals ruikt nu niet lekker?).

De Molton Brown Body Wash in de geur Coco & Sandalwood komt ook uit een LookFantastic box, hier kan ik kort over zijn: heerlijk!

De Cocoa Pink Soft Bubbles Sugar Scrub was een sample size verpakking, en dus na twee keer gebruiken op. Dit blijft een heerlijk product.

En ook de Brown Sugar & Fig Shower Smoothie van Wat Maakt Je Mooi is gewoon al OP! Ik weet het nu zeker: dit product is gewoon té lekker!

opgemaakte beautyproducten in december

En ja, daar is de bekende bus haarlak van John Frieda weer. Vergezeld van een bus droogshampoo van Alterna Bamboo Style. Ik gebruik niet heel vaak een droogshampoo, eigenlijk alleen als mijn haar echt even wat volume nodig heeft (meestal tegen de tijd dat het weer aan een knipbeurt toe is). Maar als ik het gebruik, dan eigenlijk altijd deze, ik vind hem goed! Qua haarlak ben ik overigens uit mijn comfortzone gestapt, ik heb eens een bus van Toni & Guy gekocht. Ik ben benieuwd welke er volgende maand bij mijn opgemaakte producten zit!

opgemaakte beautyproducten in december

Tot slot nog de categorie: overige opgemaakte beautyproducten in december. Allereerst de wattenschijfjes. Die maak ik wel vaker op, maar laat ik eigenlijk nooit zien in deze rubriek, maar ik heb laatst de Kruidvat 100% Cotton Bio wattenschijfjes gekocht, en die bevallen mij zo goed, die wilde ik jullie echt even als tip meegeven!

Daarvoor ligt een fles Dove deodorant die ik altijd in mijn handtas heb. Meestal red ik het gewoon de hele dag met de deo die ik ’s ochtends aanbreng, maar voor noodgevallen heb ik altijd een fles deodorant spray bij me. Altijd deze variant, die bevalt mij het beste.

Avène Eau Thermale gebruik ik altijd na het aanbrengen van mijn foundation en poeder, om deze te fixeren. Ik moet hoognodig een nieuwe kopen, maar ik vergeet het steeds, hihihi!

De ZoiY handcrème maakte ik begin van de maand al op, dit is ook echt een aanrader! Ik schreef er een review over, deze kun je hier teruglezen. Mooi merk!

En het laatste product wat ik opmaakte, is de heerlijke handzeep van Cenzaa, deze zat in mijn eigen I Love Myself Beautyspots Box

Zo, dat was weer een hele rij opgemaakte Beautyproducten in december. Wat heb jij vorige maand allemaal opgemaakt?

9 Comments on Opgemaakte beautyproducten in december

 1. Danielle
  5 januari 2016 at 22:26 (7 jaren ago)

  Wat vind je van de scheermesjes?! Ik vind ze fantastisch!

  Beantwoorden
 2. Mireille
  4 januari 2016 at 23:31 (7 jaren ago)

  Mijn Brown Sugar & Fig is helaas ook op. Zo’n heerlijke geur.

  Beantwoorden
 3. Annette
  4 januari 2016 at 19:30 (7 jaren ago)

  Jij hebt ook een aardig voorraadje opgemaakt 🙂 ik ga even die Pupa concealer checken dank voor de tip

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  4 januari 2016 at 18:22 (7 jaren ago)

  Best wel wat weer, ik krijg het nooit voor elkaar!!

  Beantwoorden
 5. Manon
  4 januari 2016 at 17:16 (7 jaren ago)

  Wat heb je veel producten opgemaakt. BioMed vind ik erg fijn!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  4 januari 2016 at 16:32 (7 jaren ago)

  Dat zijn veel producten die je had opgemaakt!
  Altijd fijn om te zien.

  Beantwoorden
 7. Linda
  4 januari 2016 at 14:37 (7 jaren ago)

  Wat veel!!! hihi,van de onder de douche producten zitten wel hele lekkere spulletjes tussen

  Beantwoorden
 8. jeanne
  4 januari 2016 at 14:28 (7 jaren ago)

  Wat veel opgemaakt maat wel mooie producten. Kun je nu weer nieuwe dingen testen

  Beantwoorden
 9. Amy
  4 januari 2016 at 14:24 (7 jaren ago)

  Wat heb je veel opgemaakt! Zelf heb ik vooral veel doucheproducten opgemaakt en een paar maskertjes.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.