Opgemaakte producten in augustus

September is alweer even aan de gang, het kwam er steeds maar niet van om mijn opgemaakte producten in augustus op de foto te zetten. Maar tussen het schilderen en wandelen door, is het me gisteren dan toch gelukt, en dus laat ik je vandaag zien hoe vol mijn ‘Opgemaakt-mandje’ dit keer zat!

opgemaakte producten in augustus

Opgemaakte producten in augustus

Uhm, ja dus: ik heb weer aardig wat opgemaakte producten in augustus verzameld, mijn mandje zit weer vol! Ik sta er iedere keer weer van te kijken hoeveel ik in mijn eentje opmaak in een maand. Blijkbaar gaat dat toch harder dan ik altijd denk. Hieronder laat ik ze in een paar categorieรซn zien.

opgemaakte producten in augustus

In de categorie ‘Onder de douche’ maakte ik (zoals ik een tijdje geleden met mezelf afgesproken heb) een Shower Gel van Lush op: Grass. Dit is een echte zomergeur, ik vind het nog altijd jammer dat hij uit het vaste assortiment is! Ook de heerlijke Rich & Foamous Bodywash van Soap & Glory is op, deze ga ik in het najaar denk ik nog wel een keer kopen, ik ben verliefd op de geur. En ik maakte een fles scheerschuim van het eigen merk van Kruidvat op.

opgemaakte producten in augustus

In de categorie ‘Haar’ ging er een fles haarlak op, sinds vorige maand ben ik overgestapt naar de Syoss Glossing Hold hairspray. De Nectar Kolor Conditioner van Nook is helaas ook op, dit was wel een heel fijn spulletje! De Krul shampoo van Kruidvat is niet op, maar bevalt mij zo slecht op dat ik hem niet langer wil gebruiken. Jammer, maar dat gebeurt natuurlijk ook weleens.

opgemaakte producten in augustus

Dit is de categorie ‘Van alles wat’. De Dove Go Fresh deodorant gebruik ik alweer een hele tijd, het is mijn favoriete deo in sprayvorm. Over de Utsukusy Bijin Facial Cleansing Cream hoef ik niet meer zoveel te zeggen, toch? Hetzelfde geldt voor de Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser van Wat Maakt Je Mooi ๐Ÿ™‚ De Himalaya Neem & Pomegranate tandpasta zag je al vaker voorbij komen in deze rubriek, maar ik heb hem nu vervangen voor een andere natuurlijke tandpasta, om eens wat anders te proberen. En tot slot ging er een tube handcrรจme doorheen, een hele fijne in dit geval: de Lavera Regenerating Handcream.

opgemaakte producten in augustus

En tot slot maakte ik nog een paar make-up producten op (dat komt niet zo heel vaak voor, hihihi!). Als eerste de mooie Jewel Powder van Oriflame Giordani Gold, dat vind ik erg jammer. En ik maakte maar liefst twee wenkbrauwpotloden op, over de Anastasia Brow Definer schreef ik destijds een review. Deze beviel me zo goed, dat ik inmiddels een nieuw exemplaar besteld heb. De Goof Proof Brow Pencil van Benefit is een sample size, deze zat in de laatste Look Fantastic Box die ik ontvangen heb.

Zo, dat waren ze dan weer, mijn opgemaakte producten in augustus. Heb jij afgelopen maand producten opgemaakt, die je meteen weer vervangen hebt voor een nieuw exemplaar?

9 Comments on Opgemaakte producten in augustus

 1. Astrid
  7 september 2016 at 16:29 (6 jaren ago)

  Impressive hoor! Veel opgemaakt. Jammer van de Kruidvat shampoo, maar je hebt vast genoeg andere dingen nog in de voorraadkast staan ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 2. Annette
  7 september 2016 at 13:41 (6 jaren ago)

  Je hebt goed je best gedaan hahaha lekker veel producten. Ik had ook weer veel in augustus.

  Beantwoorden
 3. Dana
  7 september 2016 at 11:15 (6 jaren ago)

  nog best wat voor in je uppie!

  Beantwoorden
 4. Jolanda
  7 september 2016 at 11:10 (6 jaren ago)

  Dat is veel! Utsukusy Bijin cleanser is zeker weten mijn favoriet!!

  Beantwoorden
 5. Hilde
  7 september 2016 at 11:06 (6 jaren ago)

  Mooie producten heb je opgemaakt. Ik heb onlangs de vanille body butter van the Body Shop opgemaakt, die ga ik zeker opnieuw kopen als hij met kerst weer zou uitkomen.

  Beantwoorden
 6. Mariรซlle M
  7 september 2016 at 08:57 (6 jaren ago)

  Nou, dat is een aardige hoeveelheid hihi! Ik snap niet hoe je het voor elkaar krijgt, ben ik dan zo gruwelijk zuinig!?

  Beantwoorden
 7. Mireille
  7 september 2016 at 07:21 (6 jaren ago)

  Ik verbaas me ook altijd wat er per maand toch in de prullenmand verdwijnt.

  Beantwoorden
 8. marije
  7 september 2016 at 07:19 (6 jaren ago)

  Waah heerlijk zoveel producten opmaken en er zitten behoorlijk wat lekkere producten tussen naar mijn idee ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  7 september 2016 at 06:41 (6 jaren ago)

  Zo dat zijn lekker veel producten ๐Ÿ˜‰

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.