Opgemaakte producten in april

Nu mei alweer een week onderweg is en we momenteel getrakteerd worden op prachtig zomers weer (knappen jullie ook zo op van de warmte van de zon?), is het natuurlijk weer de hoogste tijd om jullie te laten zien wat ik vorige maand opgemaakt heb aan beautyproducten. Hier zijn ze hoor: mijn opgemaakte producten in april!

Opgemaakte producten in april

Opgemaakte producten in april

Tussen mijn opgemaakte producten in april zitten een paar producten die je regelmatig in deze rubriek voorbij ziet komen, maar ook een paar toppers die ik al een hele tijd in gebruik heb, maar die nu helaas helemaal leeg zijn. Hieronder heb ik de opgemaakte producten in een soort van categorieën verdeeld:

opgemaakte producten in april

Van Lush maakte ik maar liefst drie producten op: Salted Coconut is een heerlijke handscrub die ik ongeveer twee keer per week gebruik, maar wel zuinig in gebruik is waardoor ik er wel een maand of acht mee gedaan heb. Een nieuw potje staat inmiddels op de badkamer 🙂 Oatifix is één van mijn favoriete gezichtsmaskers van Lush, hij is intens verzorgend en reinigend tegelijk. Tea Tree Water is mijn vaste toner, tussen de toners die ik voor Beautyspots test, door. Ik heb hem op de foto gezet, ik ga er nu echt snel een review over schrijven hoor!

opgemaakte producten in april

Laidbare Butter Me Up Body Butter heb ik voornamelijk als handcrème voor ’s avonds gebruikt, voor het slapen gaan, maar een week of twee geleden haalde ik er helaas het allerlaatste likje crème uit, snik! De Oatmeal Cookie gezichtsreiniger van Wat Maakt Je Mooi zag je ook al voorbij komen in mijn favorieten-artikel van april, ik heb alweer een exemplaar opgemaakt.De Rhubarb & Custard Shower Smoothie van Wat Maakt Je Mooi is helaas ook op, deze gebruikte ik voornamelijk om mijn benen mee te scheren.

opgemaakte producten in april

Twee hele luxe producten in mijn opgemaakt-mandje: de Origins Plantscription Powerful Lifting Neck and Décolleté Treatment is helaas op, deze heeft de huid van mijn décolleté heel veel goed gedaan. Daarnaast de prachtige Jewel Powder van Oriflame Giordani Gold, echt een prachtige gezichtspoeder is dit. Gelukkig is mijn huidskleur nu door de zon wat donkerder en kan ik mooi de andere, iets donkerdere kleur gaan gebruiken. Hoef ik lekker even nog niet zonder!

Opgemaakte producten in april

Drie producten in de categorie: Best of Basics. De deodorant van Secret staat nog op de nominatie om een review over te schrijven, dat is er nog niet van gekomen. Ik heb inmiddels een tweede exemplaar besteld, dat zegt stiekem al wel genoeg, toch? Op de achtergrond zie je mijn nog steeds favoriete haarlak van John Frieda liggen, en op de voorgrond een opper-dan-oppe tube Himalaya Neem & Pomegranate tandpasta.

Opgemaakte producten in april

Tot slot nog twee opgemaakte producten in april in de categorie ‘Haar’: een fles Kokos Boost shampoo, waar ik ook al lang een review over had willen schrijven, net als over die 93 andere producten die nog ‘op de plank liggen’. Pfffff, als ik toch eens wat meer tijd had… Mijn vaste haarstyling-product naast de eerder genoemde haarlak is de Affinage Curl Cream, ook hier staat al een vervangende tube van op de badkamer.

Zo, dat was stiekem weer een hele lijst met opgemaakte producten. Zie jij producten voorbij komen die je zelf misschien ook regelmatig gebruikt?

6 Comments on Opgemaakte producten in april

 1. Debbie
  12 mei 2016 at 16:53 (6 jaren ago)

  Mooie producten. Ik gebruik nog steeds Lady Speed Stick als favoriete deo, maar Secret wil ik ook eens proberen. Het Origins Plantscription Powerful Lifting Neck and Décolleté Treatment (hele mond vol) klinkt veelbelovend. De huid van mijn decollete is altijd een beetje rood, heb daar nog geen goed smeerseltje voor gevonden. Pittig prijsje wel, ga eens de acties bij Douglas afwachten denk ik. Ik ga het artikel bewaren!

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  8 mei 2016 at 09:51 (6 jaren ago)

  Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt, ik ben ook flink op weg nu!!

  Beantwoorden
 3. Dana
  8 mei 2016 at 00:38 (6 jaren ago)

  Wat heb je lekker veel opgemaakt! Ik ben nog druk bezig ermee 🙂

  Beantwoorden
 4. Annette
  7 mei 2016 at 18:38 (6 jaren ago)

  Mijn secret was ook op gegaan deze maand 🙂 blijft mijn favoriet.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  7 mei 2016 at 15:48 (6 jaren ago)

  Dat zijn weer fijne producten die je had opgemaakt!

  Beantwoorden
 6. Marieke
  7 mei 2016 at 14:37 (6 jaren ago)

  Heerlijke producten! Ik ben erg benieuwd naar de producten van Lush en Wat Maakt Je Mooi.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.