Opgemaakte producten in februari

Februari was een korte maand (okรฉ, dit jaar iets minder kort dan andere jaren), maar toch heb ik weer genoeg beautyproducten gebruikt, zo bleek wel toen ik mijn tasje met ‘opperdeplop’ producten aan het eind van de maand leegmaakte. In dit artikel laat ik je mijn opgemaakte producten in februari zien!

opgemaakte producten in februari

Opgemaakte producten in februari

Yep, mijn mandje zat weer aardig vol! Hieronder laat ik je de opgemaakte producten in februari per categorie zien: douchespul, haarverzorging en -styling, gezichtsverzorging en overige:

Opgemaakte producten in februari

Qua haarverzorging maakte ik naast de inmiddels wel bekende blauwe bus John Frieda haarlak, twee shampoos op die ik beiden al gereviewd heb hier op Beautyspots: de heerlijke Oriflame Eleo shampoo met allerlei verzorgende oliรซn en de Garnier Loving Blends shampoo met vanille en papaya met een heerlijke, beetje zomerse geur.

Opgemaakte producten in februari

Drie heerlijke doucheproducten die (snik!) deze maand opgingen: de Pumpking Ice showergel van Philosophy, die ik in Eindhoven bij T Maxx vond: een heerlijke zoet-kruidige wintergeur, ik hoop dat ik hem eind van het jaar weer ergens kan bemachtigen! In Lush Kitchen bestelde ik een tijdje geleden Snowcake showergel, met een zoete, warme geur van marsepein, ook dit vind ik echt een geur voor de wintermaanden. Lush D’Fluff scheerzeep met de heerlijke geur van aardbeien kocht ik tijdens de Kerstsale bij Lush, dit is de tweede pot die ik de afgelopen maanden opmaakte. Ik vind het een geweldig scheerproduct!

opgemaakte producten in februari

Op het gebied van gezichtsverzorging maakte ik twee heel fijne producten op: Lush Let The Good Times Roll, die ik vaak ’s ochtends onder de douche gebruik. Inmiddels heb ik hier een (misschien nog wel betere) vervanger voor gevonden, dus voorlopig bestel ik geen nieuwe pot (maar zeg nooit nooit). De Matis Rรฉponse Yeux Biphase Eyes & Lips Make-up Remover is een hele mond vol voor een heel goede oogmake-up remover, die zelfs mijn mascara en/of eyeliner probleemloos verwijdert, zonder een vet laagje achter te laten (daar gruwel ik echt van). Over de Himalaya Neem & Pomegranate tandpasta konden jullie vorige week een review lezen, de lege tube is inmiddels vervangen voor een vol exemplaar ๐Ÿ™‚

opgemaakte producten in februari

Tot slot maakte ik de T. Le Clerc gezichtspoeder zo goed als op, een van de mooiste gezichtspoeders die ik de afgelopen tijd getest heb. Lush The Kiss Lipscrub bleek op de badkamer te dicht bij de verwarming te staan, en is volledig uitgedroogd en niet meer bruikbaar helaas ๐Ÿ™

Heb jij in februari veel producten opgemaakt, of houd jij het niet zo bij?

4 Comments on Opgemaakte producten in februari

 1. Yvonne
  4 maart 2016 at 08:41 (6 jaren ago)

  Ik hou het tegenwoordig ook bij en vind het een stimulans om producten ook echt helemaal op te maken en weer wat ruimte te creรซren.

  Beantwoorden
 2. Mariska
  2 maart 2016 at 13:57 (6 jaren ago)

  Wat heb je allemaal mooi spul ๐Ÿ˜€ zonde dat het op is.

  Beantwoorden
 3. manon
  2 maart 2016 at 11:47 (6 jaren ago)

  Wat heb je veel fijne producten opgemaakt. Ik ben eigenlijk erg benieuwd naar de scheerzeep van lush

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  2 maart 2016 at 07:07 (6 jaren ago)

  Je hebt erg fijne producten opgemaakt!
  Zonde van de lipscrub dat die niet meer te gebruiken is.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.