Opgemaakte producten in januari

Sinds ik de rubriek “Opgemaakte producten” weer nieuw leven heb ingeblazen, merk ik dat meer geneigd ben om producten op te maken voor ik nieuwe aanbreek. Een positieve ontwikkeling dus! In dit artikel laat ik je mijn opgemaakte producten in januari zien, het zijn er dit keer niet zoveel volgens mij.

Opgemaakte producten in januari

Opgemaakte producten in januari

Je ziet: mijn mandje met opgemaakte producten zit dit keer niet zo vol als de afgelopen maanden. Terwijl ik toch echt goed mijn best gedaan heb hoor, hihihi! Ik heb de opgemaakte producten in januari in vier categorieën verdeeld: haar, huid, gezicht en geurkaarsen 🙂

opgemaakte producten in januari

Toen ik mijn bestelling van de Lush Kerstsale ging opruimen, kwam ik een flejse Cynthia Sylvia Stout shampoo tegen, wat nog voor ongeveer een kwart vol zat. Die heb ik toen eerst maar eens opgemaakt, dat scheelt weer ruimte in de kast 🙂 De Firming Cream van Affinage kocht ik via mijn kapster, deze geeft mijn krullen vorm en houdt ze beter in model. Een heel fijn product, inmiddels is de nieuwe tube al in gebruik.

Ik heb afgelopen maand een andere hairspray geprobeerd, maar ben toch weer terug bij mijn ‘oude’ vertrouwde Luxurious Volume hairspray van John Frieda. En dus ging er weer een bus leeg 🙂

opgemaakte producten in januari

Vier producten die veel te snel op gingen naar mijn zin: D’Fluff scheerzeep van Lush, het aller lekkerste scheerproduct wat ik ooit gehad heb. Daarvoor staat een klein potje Voluptuous Body Butter van Cocoa Pink, zo’n klein potje gaat natuurlijk heel snel op. Daarnaast zie je de Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi in de hemelse geur Brown Sugar & Fig. Dit is echt zó een lekker product! Lush Hot Toddy showergel is van de Kerstcollectie van 2014, mijn laatste fles van deze heerlijke kruidige showergel. Ik hoop dat hij dit jaar weer terugkomt (nog 8 maanden, dan is de Lush Kerstcollectie er weer! Hihihi!).

opgemaakte producten in januari

Qua gezichtsverzorging maakte ik maar één product op in januari, maar dat is dan ook wel meteen een Beauty: Eve Lom Cleanser. Ik zal je hierover binnenkort wat meer vertellen!

opgemaakte producten in januari

Tot slot maakte ik in januari twee geurkaarsen op, in de wintermaanden gebruik ik die nu eenmaal meer. Pumpkin Spiced Cheesecake van Bath & Body Works is één van de lekkerste geuren voor de winter die ik ooit geroken heb, ik hoop dat hij dit najaar weer terugkomt. Daarnaast een geurkaars in blik van het merk Tokyomilk met een zachte, zoete geur die heel goed combineert met Pumpkin Spiced Cheesecake. Wat wel een beetje jammer is, is het feit dat er nog ongeveer een kwart van de kaars over was, toen hij ermee ophield. Maar verder was ook dit een heerlijke geurkaars van een uitstekende kwaliteit.

Maak jij veel producten op gedurende een maand?

6 Comments on Opgemaakte producten in januari

 1. Astrid
  13 februari 2016 at 16:03 (6 jaren ago)

  Wat heb jij heerlijke dingen opgemaakt!

  Beantwoorden
 2. Faat
  3 februari 2016 at 03:49 (6 jaren ago)

  Heerlijke producten heb je opgemaakt! Tip voor de restjes kaars die overblijft. Gebruik het als waxtarts in een brandertje. Werkt perfect!

  Beantwoorden
 3. Manon
  2 februari 2016 at 13:19 (6 jaren ago)

  Je hebt wel lekkere producten opgemaakt!

  Beantwoorden
 4. mariëlle
  2 februari 2016 at 07:58 (6 jaren ago)

  Het valt best mee wat je hebt opgemaakt! 🙂 Ik ben nu allemaal bijna op producten aan het afronden haha!

  Beantwoorden
 5. Marieke
  2 februari 2016 at 06:33 (6 jaren ago)

  Leuk! Ik ben benieuwd naar de cleanser

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  2 februari 2016 at 06:23 (6 jaren ago)

  Mooie producten had je opgemaakt!
  De candle lijkt me een heerlijke geur.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.