Opgemaakte producten in maart 2020

Wie mij al langer volgt, weet dat ik ‘vroeger’ altijd de maandelijkse rubriek ‘opgemaakte producten’ had. Omdat het op een gegeven moment te druk werd, ben ik begin 2017 gestopt met deze rubriek. Begin maart bedacht ik opeens dat ik het wel leuk vond om deze rubriek weer op te pakken. Ik heb dus de hele maand alle opgemaakte producten bewaard, en laat ze je in dit artikel zien. Zo weet je meteen ook een beetje wat mijn echte favorieten zijn πŸ™‚

Opgemaakte producten in maart 2020

Opgemaakte producten in maart 2020

Doordat ik natuurlijk heel veel producten test voor Beautyspots, halen veel producten het niet tot de categorie ‘opgemaakt’. Want als ik alles moet opmaken, dan duurt het veel langer voor ik een volgend product kan gaan testen en reviewen. Veel producten geef ik daarom weg als ze voor een deel leeg zijn, nadat ik ze zelf geprobeerd en gereviewd heb. Als je het tot de categorie ‘opgemaakte producten’ haalt, dan moet je bij mij dus wel echt heel goed zijn. Of gewoon tot de categorie horen waar ik niet vaak producten van test, zoals bijvoorbeeld scheergel of deodorant.

Pleisters heb ik de afgelopen maanden ontzettend veel gebruikt, voor mijn vingers. Ik blijk winterhanden in een vrij extreme vorm te hebben, waardoor de ene na de andere vinger kapot gaat en dan maar moeilijk geneest. Meestal duurt het wel een week of twee voor een wondje helemaal dicht is. Eerst gebruikte ik altijd gewone pleisters, maar die bleven niet zo goed zitten. Tot ik ontdekte dat er ook speciale pleisters voor vingers bestaan, deze hebben een lange plakstrook en kun je dus stevig om je vinger wikkelen. Deze bevallen mij heel goed, nu hoef ik nog ‘maar’ twee keer per dag een nieuwe pleister aan te brengen. Momenteel gaat het gelukkig wat beter met mijn vingers, het lijkt erop dat het warmer wordende weer ze goed doet.

Al jaren gebruik ik deze scheermesjes van Wilkinson. Ze bevallen mij ontzettend goed, deze ga ik dan ook weer gewoon opnieuw kopen. Meestal probeer ik ze in een aanbieding te kopen, maar vanwege de huidige situatie kom ik nu niet zo vaak bij het Kruidvat, dus moet ik het maar een keer zonder aanbieding doen.

Opgemaakte producten in maart 2020Dit is mijn vaste scheergel: het goedkope eigen merk van Albert Heijn. Ik scheer mijn benen, oksels en bikinilijn overigens de hele winter door, vandaar dat er deze maand twee flessen op gingen.

Shampoo

Qua shampoo had ik tot dusver nog steeds niet hΓ©t perfecte merk gevonden. Tot ik deze Loving Blends Intens voedende shampoo met Avocado-olie en KaritΓ©boter probeerde. Deze is mij ontzettend goed bevallen, en gaat door naar de volgende ronde.

Opgemaakte producten in maart 2020Afgelopen jaar ontving ik een persbericht over Borotalco deodorant, een merk uit ItaliΓ«. Ik was daardoor zo nieuwsgierig geworden, dat ik zelf een exemplaar gekocht heb en ben gaan testen. Tot hele grote tevredenheid, lees hier mijn review maar: klik. Er staan al twee nieuwe flessen in mijn badkamerkast, want hier wil ik niet meer zonder!

Opgemaakte producten in maart 2020Over de Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi hoef ik jullie niet meer te vertellen toch? Met stip op één als het om huidverzorging gaat! Ik heb zondag weer een paar nieuwe potjes besteld, want afgelopen maand gingen er maar liefst twee op.

Waarbij Cuddly Cashmere wel één van mijn favoriete geuren is, maar deze is momenteel helaas niet op voorraad.

Ook de Oatly Cream van Wat Maakt Je Mooi ging op, deze gebruikte ik veel voor mijn winterhanden. Ik schreef er eerder een review over, deze kun je hier teruglezen.

Opgemaakte producten in maart 2020En nog een favoriet van Wat Maakt Je Mooi: de Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser. Nee, ik heb geen aandelen hoor πŸ˜‰

Van Weleda maakt ik mijn tweede flesje Berken Anti-Cellulite Olie op, deze werkt zo ontzettend goed! Ik ga snel weer een nieuwe fles kopen. Mijn review hiervan kun je hier teruglezen.

Opgemaakte producten in maart 2020En tot slot gingen er drie showergels op. Niet dat ik drie flessen erdoor heb gejaagd in één maand tijd hoor πŸ˜‰ Meestal heb ik twee flessen tegelijk in de douchecabine staan, die ik afwisselend gebruik. Anders wordt het zo saai he? Over alle drie deze showergels kun je ook weer reviews teruglezen op Beautyspots!

Dat waren weer best wat opgemaakte producten in een maand tijd. Nu ik het weer verzameld heb, zie je pas hoeveel je eigenlijk gebruikt in een maand. Heb jij dat weleens bijgehouden? Denk je dat jij net zoveel gebruikt als ik? Of meer, of juist minder? Ik ben benieuwd!

10 Comments on Opgemaakte producten in maart 2020

 1. Miranda Aerts
  6 april 2020 at 10:48 (6 maanden ago)

  Ik hou het nooit zo bij maar zorg wel dat ik op tijd een voorraad exemplaar klaar heb staan. Op een lege plek pakken is niet fijn.

  Beantwoorden
 2. Forever38.com (Vera)
  6 april 2020 at 09:35 (6 maanden ago)

  Leuk dat je deze rubriek weer op gaat pakken ! En ik ben nu wel razend benieuwd naar de producten van Wat Maakt Je Mooi !

  Beantwoorden
 3. Mariska
  2 april 2020 at 15:24 (6 maanden ago)

  Mooie opgemaakte producten, ook die van Wat Maakt Je Mooi. Wil daar binnenkort misschien ook weer gaan bestellen πŸ™‚

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  2 april 2020 at 09:23 (6 maanden ago)

  Ik vind dit soort blogs bij andere beautybloggers altijd heel leuk om te zien. Ik herken wel wat je schrijft; je hebt op een bepaald moment zo veel dat je spullen na het testen vaak ook maar weggeeft. Ik heb toevallig laatst weer een tas vol aan mijn nichtje gegeven, die is daar altijd reuze blij mee. Als je dan als beautyblogger echt spullen opmaakt, dan moeten ze dus wel heel fijn zijn;-)

  Beantwoorden
 5. Caro
  2 april 2020 at 09:15 (6 maanden ago)

  Leuke blog. Ook omdat je zo een inkijkje krijgt wat werkelijk jouw favorieten zijn. Ikzelf gebruik echt veel minder spul. Als deo gebruik ik de natuurzuivere potjes van Routine. Daar doe ik echt 3 maanden mee! Bodybutter alleen in de zomer en dan ook alleen op de benen. Ik haat dat geplak maar de de benen zijn zo droog. Tja en scheren gaat gewoon direct na het inzepen, geen scheerschuim nodig.

  Beantwoorden
 6. Natascha
  2 april 2020 at 09:03 (6 maanden ago)

  Wat leuk om deze rubriek weer bij je te zien. Je hebt veel opgemaakt πŸ˜‰ Heb trouwens direct je Borotalco deodorant review gelezen. Weet je toevallig of er aluminiumzouten inzitten?

  Beantwoorden
 7. Ellen
  2 april 2020 at 08:43 (6 maanden ago)

  Leuk,weer een ander soort blog.Had me al vaker afgevraagd wat je nu werkelijk langer gebruiken zou.
  Zelf gebruik ik weinig beauty producten meer. De oude nivea pot is weer mijn favoriet. Ben wel aan t kijken voor een andere shampoo want grijs haar is stukken droger( waardoor ‘t overigens bij mij makkelijker valt mits kort genoeg)

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  2 april 2020 at 07:13 (6 maanden ago)

  Goed om te zien wat jij zoal aan beautyproducten had opgemaakt…..

  Een fijne dag

  Beantwoorden
 9. Sylvia W
  2 april 2020 at 07:12 (6 maanden ago)

  Leuk! en super om jou “opgemaakt” te lezen. Deze deo had ik gemist (dus hup de blog er nog even over gelezen) en aangezien ook ik graag de hele dag fris wil ruiken en het fijn vind dat het lekker ruikt, duik ik straks nog even een Kruidvat of trekpleister in! Dank voor deze fijne tip, fijne dag xx

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.