Opgemaakte producten in mei 2020

Zoef, daar was alweer een maand voorbij! Een maand die nog sneller leek te gaan dan voorgaande maanden, misschien door de vele extra vrije dagen? Ik had ook nu weer veel opgemaakte producten in mei, het paste gewoon allemaal niet in mijn mandje! Kijk zelf maar!

Opgemaakte producten in mei: doucheproducten

Ik begin deze opgemaakte producten in mei met doucheproducten. Zoals jullie misschien wel weten, gebruik ik altijd meerdere doucheproducten ’tegelijk’. Dat wil zeggen: er staan er altijd een paar in mijn douchecabine, zodat ik lekker kan afwisselen. Daardoor gaan er ook vaak meerdere producten in korte tijd op. En dan kan ik weer wat nieuws gaan gebruiken 😉

Opgemaakte producten in mei

Deze maand ging mijn laatste fles Shower Gel van Planetica Organica op. Ik schreef hier een tijdje geleden een review over. Ik vind ze erg lekker, en ze zijn qua ingrediënten ook super fijn! Hier ga ik zeker nog eens een fles van kopen.

Over deze Shower oil van Care (Albert Heijn) volgt binnenkort nog een review, dus daar verklap ik nog niks over 🙂

Er ging ook weer een fles scheergel op, ook deze is van het eigen verzorgingsmerk van Albert Heijn.

Opgemaakte producten in mei

Van het merk Organic Shop ging deze werkelijk heerlijke Coffee & Sugar Body Scrub op. Ik schreef over een aantal producten van dit merk een review. Maar de Scrub is denk ik wel mijn favoriet! ♥

Lichaamsverzorging

Qua lichaamsverzorging gingen er ook weer een paar ‘Golden Oldies’ op. Zoals de heerlijke bodybutter van Wat Maakt Je Mooi. Dit blijft echt één van mijn favorieten op dit gebied! ♥ Ik maakte in mei twee potjes op: Sexy Bomb en…

… Honey Bunny. Dit zijn allebei Lush dupes, heerlijk zijn ze!

Sinds ik een review over de Borotalco deodorant schreef, gebruik ik geen andere deo meer. Vooral de Active variant werkt fantastisch bij mij. Ook nu het wat warmer wordt, heb ik geen last van een nare zweetgeur.

Opgemaakte producten in mei

Vorig jaar kreeg ik in een perstas de Tanning Drops van Marc Inbane. Deze kun je gewoon mengen met je gebruikelijke bodylotion of gezichtscrème, en zorgen dan voor een bruin kleurtje. Omdat mijn benen altijd behoorlijk achterblijven qua bruine kleur, smeer ik die in de zomer om de 4 à 5 dagen in met een zelfbruiner. Deze Tanning Drops zijn mij erg goed bevallen, maar zijn nu helaas op.

Haarverzorging

Van het merk Organic Shop ging ook de Moisturising Shampoo op. Helaas, want ook deze is mij érg goed bevallen. Hij is bij Albert Heijn online nog niet verkrijgbaar, maar zodra dat wel het geval is ga ik meteen een nieuwe fles bestellen.

Deze fles conditioner van Garnier Loving Blends ging ook op. Ik maakte hem afgelopen maand echter niet op in mijn haar, maar gebruikte hem voor het scheren, toen mijn scheergel op was. Wist jij dat al, dat dat echt ontzettend goed werkt?

Opgemaakte producten in mei

Gezichtsverzorging

Qua gezichtsverzorging ging er nóg een product van Wat Maakt Je Mooi op: de Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser. Deze gebruik ik iedere ochtend om mijn gezicht te reinigen, onder de douche.

opgemaakte producten in mei

Qua tandpasta gebruik ik al een hele tijd deze Ultra White tandpasta van het Albert Heijn eigen merk. Ik ben hem destijds gaan gebruiken omdat het lekker makkelijk mee te bestellen is met mijn tweewekelijkse boodschappen. En hij bevalt erg goed, dus hij mag steeds op herhaling.

Nog een gebitsverzorgingsproduct: deze blueM Oral foam. Ik schreef er onlangs een review over, de travel verpakking is nu op. Gelukkig heb ik nog een gewone verpakking staan, die is inmiddels in gebruik.

Zo, dat waren heel wat opgemaakte producten in mei. Zie jij er producten tussen staan die je zelf ook gebruikt? Of misschien wel erg nieuwsgierig naar bent?

2 Comments on Opgemaakte producten in mei 2020

 1. bychristiana
  4 juni 2020 at 10:10 (2 jaren ago)

  Wat heb je veel opgemaakt, altijd leuk om te zien! Ik heb zelf het idee dat ik nooit zo heel snel door spulletjes heen ga, misschien moet ik het ook eens bijhouden;-)

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  3 juni 2020 at 06:12 (2 jaren ago)

  Goed om te zien welke beautyproducten je had opgemaakt de afgelopen maand.

  Een hele fijne dag ‍♀️

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.