Opgemaakte producten in juni

Ook in juni heb ik weer keurig mijn opgemaakte producten verzameld. Dit keer zijn het er volgens mij echt niet zoveel, er zitten ook een paar travelsize producten tussen. Ik laat ze natuurlijk weer aan jullie zien!

Opgemaakte producten

Opgemaakte producten in juni

Ik had aan het eind van de maand juni een aantal opgemaakte producten in de categorie ‘basis-verzorging’, maar ook een paar producten waar ik wat langer mee gedaan heb, en een paar heerlijke luxe producten. Ik heb ze zoals gebruikelijk weer in een paar categorieΓ«n verdeeld:

Opgemaakte producten

Onder de douche

In de categorie ‘Onder de douche’ maakte ik om te beginnen een heerlijke conditioner van het merk Kebelo op, uit de Silk-lijn. Deze zat een tijdje geleden in een LookFantastic box, ik vind dit echt een aanrader. Ook de Korres showergel in de heerlijk zomerse geur Bergamot Pear zat in een LF box, volgens mij in die van vorige maand. Ik zie dat deze bij Cosmania nu 1+1 gratis is, zal ik…? Er ging weer een bus Gilette Satin Care Olaz scheergel op, voor mijn gevoel gaan deze wel erg hard leeg. Ik heb nu een goedkopere variant van het Kruidvat eigen merk gekocht, eens kijken of die wat minder snel gaat. En tot slot maakte ik een bodyscrub van Moosterbubble op, dit was echt pure verwennerij!

Opgemaakte producten

Gezichtsverzorging

Ook qua gezichtsverzorging had ik een paar mooie opgemaakte producten afgelopen maand. Natuurlijk mijn favoriet, de Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser van webshop Wat Maakt je Mooi. Mijn voorraad is inmiddels weer op peil gebracht πŸ™‚ Toen ik voor een bezichtiging van het huis de badkamer moest opruimen, kwam ik erachter dat de ZoiY reinigingsmilk bijna op was, die heb ik dus even een paar dagen extra gebruikt zodat er weer een flesje minder op de badkamer staat. Hetzelfde gold voor Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid. Het ruimt lekker op zo!

Opgemaakte producten

Van alles wat

Dan heb ik nog als laatste categorie opgemaakte producten ‘Van alles wat’. Ik maakte een tube Himalya Neem Pomegranate tandpasta op, nog steeds mijn favoriet. Ook ging er een mascara ‘op’, de Pupa Vamp! Extreme, waar ik afgelopen week een review over schreef. En ik maakte een bus John Frieda Luxurious Volume haarlak op, net als de afgelopen maanden. Van lezeres Bianca (nog bedankt daarvoor!) kreeg ik vorige maand de tip om eens de haarlak van Syoss te proberen, dus dat heb ik gedaan. En tot nu toe naar volle tevredenheid, dus ik denk dat dit voorlopig de laatste bus van John Frieda was. Die van Syoss is niet alleen een stuk goedkoper, maar ik doe er ook veel langer mee. Dubbel voordeel dus!

Dit waren ze, mijn opgemaakte producten van juni. Heb jij de afgelopen maand veel opgemaakt?

7 Comments on Opgemaakte producten in juni

 1. bianca
  6 juli 2016 at 09:05 (6 jaren ago)

  Wat fijn dat je de haarlak goed vind van Syoss, ik koop m ook steeds opnieuw, zeker als er een l + 1 actie is. Geen dank, graag gedaan.

  Beantwoorden
 2. Dana
  4 juli 2016 at 22:56 (6 jaren ago)

  Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt! Toevallig staat mijn opgemaakt artikel voor morgen gepland. Ik gebruik altijd lekker schuimend douchegel om te scheren…

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  4 juli 2016 at 20:11 (6 jaren ago)

  Leuk om te zien wat je had opgemaakt.
  Mooie foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Annette
  4 juli 2016 at 19:19 (6 jaren ago)

  De schade viel mee bij mij deze maand πŸ˜‰

  Beantwoorden
 5. Manon
  4 juli 2016 at 17:47 (6 jaren ago)

  Die satin care van Olaz is zo fijn, die gebruik ik altijd

  Beantwoorden
 6. Hilde Janbroers
  4 juli 2016 at 15:22 (6 jaren ago)

  Mijn mandje zit ook alweer aardig vol. Voornamelijk douchegels deze maand, allemaal restjes die ik nu eindelijk eens opmaak. Leuke blogposts vind ik dit altijd!

  Beantwoorden
 7. Miranda Aerts
  4 juli 2016 at 15:16 (6 jaren ago)

  Ik heb wat verschillende gezichtsverzorgende producten opgemaakt (en weer aangevuld).
  Ik heb m’n favoriete kleur lipstick opgemaakt en getwijfeld over een nieuwe maar toch maar weer dezelfde gekocht πŸ™‚
  Ik had op het werk een kleine Rituals douchefoam gekregen en afgelopen maand opgemaakt.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.