Opgemaakte producten in mei

Door het gekke weer hebben we het niet echt in de gaten, maar het is toch echt al juni! En dus is het weer (de vorige editie lijkt nog maar twee weken geleden) tijd om je mijn opgemaakte producten in mei te laten zien!

Opgemaakte producten in mei

Opgemaakte producten in mei

Mijn mandje puilde dit keer echt uit, ik maakte echt heel veel op dit keer. Waaronder een product waar ik maar liefst een jaar mee deed! Hieronder laat ik je mijn opgemaakte producten in mei in drie categorieën zien: haarverzorging, lichaamsverzorging en gezichtsverzorging/make-up.

Opgemaakte producten in mei

Maar liefst twee lege bussen John Frieda Luxurious Volume hairspray dit keer! Ik vind dit nog steeds de beste haarlak die ik ooit gehad heb, maar ik ben nog wel steeds op zoek naar een vergelijkbaar én goedkopere variant, toevallig heb ik er vorige week weer eentje gekocht om te testen. Ik vind bijna 10 euro voor haarlak gewoon best veel geld. Maar ja, tot nu toe lukte het me niet om een haarlak te vinden die een beetje in de buurt komt.

Verder maakte ik een fles Perfecte Krul shampoo van Andrélon op, dit is momenteel mijn vaste shampoo. Het blauwe tubetje is een shampoo uit de LookFantastic box, deze gebruik je 2 à 3 keer per maand om je haar intensief te reinigen. Een heel fijn product!

Opgemaakte producten in mei

Ik maakte in mei twee heerlijke bodylotions op: Cocoa Pink Goatmilk & Honey Body Lotion in de geur Marshmallow Cotton Candy Canes en Moosterbubble Lotion in de geur Cherry Blossom. Beiden heerlijke geuren, en best een beetje erg jammer dat ze op zijn 🙁

Van Gilette Satin Care kocht ik vorige maand in een aanbieding twee flessen van de luxe versie Olaz Vanilla Cashmere, hier maakte ik vorige week de eerste fles van op. De Shower Smoothie in de geur Warm & Cozy gebruikte ik daarvoor als scheercrème, deze geur is zó ontzettend lekker!

De Iva Natura handcrème ging ook op, maar voor de winter ga ik hier zeker een nieuw potje van kopen.

Opgemaakte producten in mei

Make-up producten maak ik niet zo heel vaak op, eigenlijk alleen de basics. Deze maand had ik er twee: mijn favoriete Pupa Like a Doll Fluid foundation, hier heb ik de volgende flacon inmiddels al van aangebroken. En vorig jaar rond deze tijd kocht ik mijn Too Faced Shadow Insurance Eyeshadow Primer, hier heb ik dus gewoon een jaar mee gedaan. Een jaar! En dat voor een prijs van 18 euro, dan kun je toch bijna niet meer van een highend make-up product spreken?

Qua gezichtsverzorging maakte ik (alweer) een Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser van Wat Maakt Je Mooi op. Ik denk dat ik maar een dealtje met Jeanette ga sluiten, dat ze deze topper blijft maken tot ze ooit met pensioen gaat, ik wil niet meer zonder!

Ook de Indemne Eau de Genie is een toppertje, een heel mooie natuurlijke gezichtstoner!

Dit waren mijn opgemaakte producten in mei. Heb jij afgelopen maand veel opgemaakt?

6 Comments on Opgemaakte producten in mei

 1. bianca
  8 juni 2016 at 18:42 (6 jaren ago)

  De Syoss keratine haarlak, de goud/bronskleurige bus, is erg goed en goedkoper.

  Beantwoorden
 2. Jori
  6 juni 2016 at 21:53 (6 jaren ago)

  Samen met Vin The Comforter opgemaakt,hij is nog steeds verdrietig Gelukkig nu een goede vervanger van the bodyshop.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  6 juni 2016 at 21:06 (6 jaren ago)

  Ik ken alleen het product voor de mooie krullen.
  De rest niet.
  Je hebt lekker veel producten opgemaakt.
  Leuk artikel om te lezen.

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  6 juni 2016 at 19:32 (6 jaren ago)

  De gilette scheerschuim wil bij mij maar niet op haha, maar ik ben er wel vlakbij… naar de Iva Natura handcrème ben ik wel heel benieuwd!

  Beantwoorden
 5. Manon
  6 juni 2016 at 17:26 (6 jaren ago)

  Ik ben heel benieuwd naar oatmeel cookie! lijkt mij een fijne cleanser.

  Beantwoorden
 6. Hilde Janbroers
  6 juni 2016 at 14:56 (6 jaren ago)

  Leuk, een aantal producten wat ik niet ken! Wat maakt je mooi zegt mij niks! Klinkt als fijne producten!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.