Opgemaakte producten november

December is alweer een paar dagen onderweg, en dus is het tijd om mijn opgemaakte producten november aan je te laten zien. Ik had een overvol mandje dit keer, met zelfs een paar opgemaakte make-up producten en geurkaarsen, dat gebeurt me niet zo snel. Kijk je mee naar wat er allemaal opging afgelopen maand?

Opgemaakte producten november
Opgemaakte producten november

Ik heb geen idee hoe mijn mandje opgemaakte producten november zo vol kwam, voor mijn gevoel heb ik niet meer producten dan anders gebruikt, of vaker. Alleen de geurkaarsen, daar ben ik op dit moment bewust mee bezig om wat ‘oude voorraad’ op te maken. Hieronder laat ik de producten per categorie aan je zien.

Opgemaakte producten november
In de categorie ‘opgemaakte producten november onder de douche’ ging een Shower Smoothie van Wat Maakt Je Mooi op, in de heerlijke geur Cherry Blossom. Ik vind dit een echte voorjaarsgeur, dus die ga ik zo rond februari, maart wel weer opnieuw bestellen. De Limited Edition Showergel van Lush, Bubbly, ging ook op, die is mij erg goed bevallen. Willen jullie hier nog een review over lezen? En er gingen maar liefst twee flessen Gilette Satin Care scheergel op, terwijl ik mijn benen nu minder scheer dan in de zomer, hihihi!

Opgemaakte producten november
Haar en zo

In de categorie ‘Haar’ ging de heerlijke I Am Fabulous shampoo van het merk Udowalz op, hier komt nog een review over online. Evenals het haarmaskertje van Balea, de Oil Repair Exprexx Kur. En ik maakte daarnaast een tube Curl Cream van Affinage op, één van mijn vaste stylingproducten.

Opgemaakte producten november
In de categorie ‘Van alles wat’ maakte ik een voetcrème van Gehwol op, deze is mij goed bevallen. De Bodylotion van Moosterbubble had ik al even staan, dus die heb ik in november even wat vaker gebruikt zodat hij op ging. Verder ging er een fles nagellakremover en een tube tandpasta op, een een heerlijke handzeep van Mylène. Caribou is één van de nieuwe geurlijnen.

Opgemaakte producten november
Zoals ik hierboven al vertelde, ik maak niet zo vaak make-up producten op. Maar in november gingen er maar liefst twee op: de Pore Refining Powder van Essence en de BB Cream van Cenzaa. Beiden zijn het heel fijne producten, die ik zeker nog eens ga kopen.

Opgemaakte producten november
Omdat ik vrij veel geurkaarsen heb staan, ben ik momenteel bezig om wat ‘oude voorraad’ (niet letterlijk oud, want ik bewaar ze koel en donker) op te maken. En dat is goed gelukt zoals je ziet! Er gingen twee heerlijke geuren van Greenleaf op, Cashmere Kiss en Wintertime Wishes. En van Yankee Candle maakte ik een geurkaars van twee jaar geleden op.

Dit waren ze, mijn uitgebreide lijstje van opgemaakte producten november. Hoe zit dat bij jou met geurkaarsen, maak jij er vaak op?

6 Comments on Opgemaakte producten november

 1. carola donkelaar
  6 december 2016 at 09:58 (6 jaren ago)

  wooow wat veel
  yankee candleee <3

  Beantwoorden
 2. Annette
  5 december 2016 at 20:13 (6 jaren ago)

  Bij mij gaan de geurkaarsen op het moment ook wat sneller dan de rest van het jaar 🙂

  Beantwoorden
 3. Manon
  5 december 2016 at 15:53 (6 jaren ago)

  Satin care vind ik echt super fijn. Gebruik het al jaren.

  Beantwoorden
 4. Miranda
  5 december 2016 at 15:08 (6 jaren ago)

  Wat een hele collectie! Ik ben ‘begonnen’ met nieuwe geurkaarsen maar de oude zijn nog niet op. Ik brand ze altijd maar een (half)uur per keer, dan is de geur al voldoende verspreid.
  Ik heb wel een paar doucheproducten opgemaakt afgelopen maand en een paar lipsticks.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  5 december 2016 at 14:18 (6 jaren ago)

  Dat zijn inderdaad zoveel producten die jij opgemaakt had!
  Ben inderdaad benieuwd naar een review van de showergel.

  Xoxo

  Beantwoorden
 6. Talitha
  5 december 2016 at 14:18 (6 jaren ago)

  Lekkere geuren van greenleaf heb je opgemaakt, ik heb ze allebei in mijn favorietenlijst staan 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.