Opgemaakte producten van oktober

Door mijn drukke week ben ik een beetje laat met mijn opgemaakte producten van oktober, maar ik ben ze niet vergeten hoor! Ik had voor mijn doen niet zo heel veel verzorgingsproducten die op gingen, maar er gingen wel drie (!) favoriete geurkaarsen op, snik! Ik laat alles hieronder aan je zien.

opgemaakte producten van oktober

Opgemaakte producten van oktober

Ik zei het al, mijn mandje ‘opgemaakte producten van oktober’ is niet zo vol. Er zijn maanden dat er misschien wel twee keer zoveel in zit, hihihi! Ik laat de opgemaakte producten hieronder per ‘categorie’ aan je zien:

opgemaakte producten van oktober

In de categorie ‘onder de douche’ maakte ik als eerste de Lush 29 High Street Shower Gel op, keurig volgens mijn voornemen van een paar maanden geleden om iedere maand minstens 1 fles Lush Shower Gel op te maken. Verder gingen mijn scheermesjes van Wilkinson op, tenminste: ik pakte het laatste mesje uit het doosje. En een fles scheergel van Gilette, voor de droge huid.

opgemaakte producten van oktober

In de categorie ‘van alles wat’ maakte ik vier producten op. Allereerst een fles Syoss Hairspray, een vast item in deze rubriek πŸ˜‰ Mijn deo van Secret ging ook op, hier heb ik best lang mee gedaan. Qua wattenschijfjes ben ik erg merkvast, altijd die van het Kruidvat eigen merk. En als laatste heb ik een nieuwe, natuurlijke tandpasta uitgeprobeerd: Aloe Dent Sensitive, hij beviel me erg goed!

opgemaakte producten van oktober

Ik kan merken dat ik nu in het najaar meer kaarsen brand, er gingen maar liefst drie geurkaarsen op in oktober. Twee heerlijke geuren van Yankee Candle, die ik erg ga missen: Candy Cane Lane en Berry Trifle, beiden medium Jars. De middelste kaars is van Bridgewater, de heerlijk zoete, roze geur Carnival Ride. Ook die ga ik missen! Maar gelukkig heb ik nog voldoende geurkaarsen over om in ieder geval deze winter door te komen πŸ˜‰

Heb jij in oktober veel producten opgemaakt?

7 Comments on Opgemaakte producten van oktober

 1. Mireille
  7 november 2016 at 17:55 (6 jaren ago)

  Geurkaarsen vliegen er hier ook door heen op dit moment. Straks komen de kerstgeuren binnen nu l zin in.

  Beantwoorden
 2. marije
  7 november 2016 at 17:26 (6 jaren ago)

  Ik ben erg benieuwd naar secret. Gebruikte altijd de lady speedstick. Geurkaarsen klinken heerlijk!

  Beantwoorden
 3. Dana
  7 november 2016 at 16:40 (6 jaren ago)

  Oh das bijzonder, geurkaarzen die zijn opgegaan! Ik had laatst ook een artikel gemaakt met mijn opgemaakte producten van september en oktober πŸ™‚

  Beantwoorden
 4. Jacqueline
  7 november 2016 at 16:09 (6 jaren ago)

  Ik heb altijd moeite om een bijzondere Douchegel op te maken. Gebruik t met plezier. Tot t laatste beetje, dan vind ik t ineens zonde want op=weg.

  Beantwoorden
 5. Manon
  7 november 2016 at 14:59 (6 jaren ago)

  Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt. Ik gebruik zelf ook syoss haarlak en de satin care scheergel

  Beantwoorden
 6. Jolanda
  7 november 2016 at 14:17 (6 jaren ago)

  Hydro silk gebruik ik ook, al vrij lang. Ben er heel blij mee! Fijne producten weer

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  7 november 2016 at 14:16 (6 jaren ago)

  Leuk om te zien dat je ook eens andere producten had opgemaakt dan beautyproducten!

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.