Opgemaakte producten in september

Joehoe, daar ben ik weer met mijn mandje ‘Opgemaakte producten’, dit keer natuurlijk van de maand september. Het mandje zat weer vol, met dit keer wat andere producten dan normaal in deze rubriek. Kijk je weer mee?

Opgemaakte producten

Opgemaakte producten september

Kijk, het past er allemaal net in! Dit keer heb ik vier verschillende categorieën opgemaakte producten: doucheproducten, hand- en voetverzorging, haarverzorging en gezicht/make-up.

opgemaakte producten

In de categorie ‘Onder de douche’ heb ik vier opgemaakte producten: mijn potje Moroccanoil Bodybuff ging op (oh, wat is dat toch een hemelse geur). Deze heb ik overigens vooral voor mijn handen gebruikt, daarvoor is hij echt heerlijk. Verder maakte ik Lush Plum Rain Shower Gel op, een heerlijke geur voor het najaar (gelukkig heb ik nog een fles). En er gingen twee flessen scheergel op, ik had twee aangebroken verpakkingen op de badrand staan die ik nu maar eens opgemaakt heb.

opgemaakte producten

In de categorie ‘Haar’ gingen er twee basisproducten op. Een fles Andrélon perfecte krul shampoo, deze gebruik ik tegenwoordig altijd. Tenminste, tot nu toe. Want in mijn DM pakket zitten twee nieuwe shampoos/conditioners, die ik nu natuurlijk ga testen. En daar heb ik zin in, het is een tijdje geleden dat ik wat nieuws probeerde op haarverzorgingsgebied! En er ging een fles Syoss Glossing Hold Hairspray op, mijn vaste haarlak momenteel.

Opgemaakte producten

In de categorie ‘Handen en voeten’ heb ik opvallend veel opgemaakte producten dit keer. Maar liefst drie tubes handcrème, je kunt merken dat het wat kouder wordt, hihihi! Nee hoor, de tube Moroccanoil handcrème stond op de badkamer, die gebruikte ik ’s avonds voor het slapen gaan. En van de ZoiY Herbal Cosmetic handcrème had ik één tube in mijn handtas, en eentje op mijn bureau staan, deze zijn ook beiden op. Ik heb braaf gesmeerd, mijn potje La Fare 1789 Foot Cream is helemaal leeg. En van de heerlijke Marcel’s Green Soap handzeep gingen maar liefst twee flesjes leeg.

opgemaakte producten

In de categorie ‘Gezichtsverzorging en make-up’ tot slot heb ik twee opgemaakte producten. Er ging weer een tube Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream op, dit blijft een hemelse reiniger voor mijn huid. En van NARS maakte ik een concealer op, dat vind ik erg jammer. Ik denk dat ik hier wel een nieuwe van ga kopen als ik weer een bestelling doe bij Sephora.

Dit waren ze, mijn opgemaakte producten van september. Heb jij afgelopen maand veel opgemaakt?

10 Comments on Opgemaakte producten in september

 1. Yvonne
  7 oktober 2016 at 12:32 (6 jaren ago)

  Ik heb ook weer wat weggewerkt afgelopen maand. Heerlijk gevoel geeft me dat altijd.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  6 oktober 2016 at 06:54 (6 jaren ago)

  Dat zijn mooie producten die je had opgemaakt!

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Hilde
  5 oktober 2016 at 21:33 (6 jaren ago)

  Nou ben ik heel erg benieuwd naar de geur van de bodybuff!

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  5 oktober 2016 at 19:57 (6 jaren ago)

  Ik heb ook veel opgemaakt, ben in de opruimmodus 🙂

  Beantwoorden
 5. Mariëlle M
  5 oktober 2016 at 16:49 (6 jaren ago)

  Aardig wat! Ik vind het toch knap hoe je dat lukt haha! Ik wil mijn Utsukusy creme er ook snel weer bij pakken 🙂

  Beantwoorden
 6. Manon
  5 oktober 2016 at 16:04 (6 jaren ago)

  Wat heb je veel opgemaakt. Die satin care scheerschuim is fijn he

  Beantwoorden
 7. Astrid
  5 oktober 2016 at 15:50 (6 jaren ago)

  Wat heb je veel opgemaakt! Lekkere producten, die bodybuff lijkt me fijn.

  Beantwoorden
 8. Gonny
  5 oktober 2016 at 14:48 (6 jaren ago)

  Goed bezig.
  Ik heb nog veel halve flessen van vanalles staan. Ins het moeilijk om iets op te maken. Want dan zie ik het volgende al weer… wat ik graag probeer. 🙂

  Beantwoorden
 9. Annette
  5 oktober 2016 at 14:09 (6 jaren ago)

  Jij kunt er ook wat van 🙂 heerlijk weer al die opgemaakte verpakkingen, weg ermee. Ik heb de cleanser van Utsukusy ook opgemaakt. Met hulp van mijn dochter 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.