Opgemaakte producten van december

Er is weer een maand voorbij, een maand waarin ik weer het nodige opmaakte. Vandaag laat ik je mijn opgemaakte producten van december zien, waaronder vooral veel geurkaarsen!

Opgemaakte producten van december
Opgemaakte producten van december

Toen ik mijn opgemaakte producten van december bij elkaar zette voor de foto, viel me meteen iets op. Ik heb me niet aan mijn voornemen gehouden om iedere maand een fles Lush Showergel op te maken. Dit komt omdat ik afgelopen maand vooral vaak de Treaclemoon Warm Cookie Dough Showergel gebruikte, en dat is nu eenmaal een grote fles. Volgende maand probeer ik weer een flesje Lush showergel op te maken hoor! Hieronder laat ik de opgemaakte producten per ‘categorie’ zien:

Opgemaakte producten van december
Ik maakte twee heel fijne gezichtsverzorgingsproducten op. Allereerst de Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream, dat blijft gewoon een ontzettend mooi product. En ik maakte de Massada Intensive Cellular Renewal Exfoliante-scrub op, een hele mond vol voor een heel mooi en goed product. Ik was onlangs overgeschakeld op natuurlijke tandpasta’s, maar ik had nog een paar tubes Sensodyne liggen, dus die ga ik nu eerst opmaken. De eerste is alvast een feit ๐Ÿ™‚

Opgemaakte producten van december
In de categorie lichaams- en haarverzorging maakte ik een fles Gilette Satin Care scheergel op, zoals bijna iedere maand. Daarnaast staat een fles Nivea Stress Protect deorant, deze is mij uitstekend bevallen, dus die mag nog een keer op herhaling. De bus Syoss hairspray is inmiddels geen onbekende meer, dat is mijn vaste haarlak geworden afgelopen jaar. En in mijn beautykast vond ik nog een flesje Cocoa Pink Goatmilk & Honey Body Lotion โ™ฅ in de geur Cozy Blanket, die heb ik in de maand december opgemaakt. Wat is dit toch een heerlijke bodylotion!

Opgemaakte producten van december
Geurkaarsen

En dan mijn opgemaakte geurkaarsen, zoals je ziet zijn dat er heel wat! Dat komt vooral doordat ik tegenwoordig regelmatig twee kaarsen in matchende geuren tegelijk brand. Van links naar rechts zie je: Japanese Cherry Blossom van Bath & Body Works, dit is een heerlijke zoete, bloemige geur. Christmas Cookie van Yankee Candle kocht ik onlangs tijdens de Black Friday sale, dit is een echte december geur. Van Joik maakte ik alledrie de geurkaarsen op in december, dit merk is mij ontzettend goed bevallen. Daarnaast zie je een kleine geurkaars van MoroccanOil, deze kreeg ik na afloop van een event, de geur is hemels. En daarachter zie je een geurkaars van Rituals. Ik weet niet meer hoe deze heette, en ik zie hem ook niet meer op de website staan. Het was een heerlijke warme, kruidige geur die perfect bij de decembermaand paste.

Zo, ik heb weer lekker opgeruimd zo in de laatste maand van het jaar. Heb jij in december veel opgemaakt?

6 Comments on Opgemaakte producten van december

 1. Evelien
  2 januari 2017 at 13:51 (5 jaren ago)

  Hmmm Christmas Cookie lijkt me zo lekker! Volgens mij heb ik daar nog een waxmelt van. Snel even opzoeken en branden, nu het nog kan! Verder heb je lekkere dingen opgemaakt ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 2. Dana
  2 januari 2017 at 00:08 (5 jaren ago)

  lekker veel dingen opgemaakt!

  Beantwoorden
 3. Mariรซlle
  1 januari 2017 at 16:00 (5 jaren ago)

  Leuk om te zien ๐Ÿ™‚ Een douchegel opmaken per maand haal ik niet hoor :O Ik weet niet wat ik zo anders doe dan alle andere bloggers hihi! Er komen wel opgemaakt artikelen aan ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  1 januari 2017 at 15:49 (5 jaren ago)

  Dat zijn lekker veel producten die je had opgemaakt.
  Altijd leuk om te zien.

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Mireille
  1 januari 2017 at 14:32 (5 jaren ago)

  Pffff ik moet ook echt dingen op gaan maken. En zo’n ADVENTSKALENDER van l’occitane helpt daar niet echt bij. Heel mijn badkamer vol kleine flesjes.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.