Opgemaakte producten van maart

April is al een paar dagen aan de gang, en dus is het echt de hoogste tijd om jullie mijn opgemaakte producten van maart te laten zien. Ik maakte deze maand opvallend veel handgemaakte producten op (heerlijk!) en ook: opvallend veel haarlak. En dat terwijl ik toch echt niets geks gedaan heb met mijn haar (niet gekker dan normaal in ieder geval). Ben je benieuwd, lees dan snel verder!

opgemaakte producten

Opgemaakte producten van maart

Ik had dit keer een heel bescheiden mandje met opgemaakte producten, tenminste: voor mijn doen. Er zijn maanden geweest dat het mandje heel wat voller zat, hihihi! Ik ben wel benieuwd: maken jullie ongeveer net zoveel op als ik, of ben ik echt een grootverbruiker?

Opgemaakt producten

De eerste twee opgemaakte producten zijn twee heerlijke toppers van de webshop Wat Maakt Je Mooi. De Shower Smoothie in de geur Brown Sugar & Fig was รฉรฉn van mijn favoriete producten onder de douche van de afgelopen weken, dat is echt pure verwennerij! Over de Oatmeal Cookie gezichtsreiniger had ik al een review willen schrijven, maar door een volle planning is dat er in maart bij ingeschoten. Hij komt er snel aan, beloofd!

Opgemaakte producten

Nog een favoriet onder de douche: Lush The Comforter Shower Cream. In mijn vakantie staat een bezoekje aan Haarlem gepland (toch, Jori?), dus dan ga ik een nieuwe fles halen. Een aanrader voor als je jezelf eens lekker wilt verwennen!

Opgemaakte producten

Van Haus of Gloi maakte ik een potje Sugar Exfoliant in de geur Cozy Rose op, en van Moosterbubble ging mijn eerste product op: de Whipped Soap in de geur Flip Flops. Wat een heerlijke zeep was dit, deze ga ik zeker nog eens bestellen!

Opgemaakte producten

Nog een product van Wat Maakt Je Mooi: de biologische shampoo in de hemelse geur Bossy Banana. Gelukkig heb ik nog wat van de conditioner, kan ik nog even wat langer genieten van de geur.

Opgemaakte producten

Ik weet niet precies hoe het komt, maar ik heb in maart maar liefst twee (!) bussen haarlak opgemaakt, normaal gesproken eentje per maand. Nu is mijn haar de laatste tijd wel ietsje langer, misschien dat het daar door komt? Oh ja, en ik maakte ook een rol wattenschijfjes op, maar dat is niet zo spannend, hihihi!

Zie je bekende producten voorbij komen in mijn lijstje, die jij zelf misschien ook gebruikt?

8 Comments on Opgemaakte producten van maart

 1. Mireille Mommers
  6 april 2016 at 11:47 (6 jaren ago)

  Ik ben bijna door mijn Bodybutters maar er komt iets nieuws aan van Cenzaa. Dus ik wacht geduldig.

  Beantwoorden
 2. Astrid
  6 april 2016 at 11:17 (6 jaren ago)

  Nou lekker lijstje hoor haha. Ik ga die webshop eens bezoeken, ben er benieuwd naar…

  Beantwoorden
 3. Linda v V
  6 april 2016 at 09:06 (6 jaren ago)

  Heerlijke producten gingen er bij jou op ๐Ÿ™‚ die Moosterbubble Fluff is echt het einde he,trouwens de mermaid cream is ook zalig.

  Beantwoorden
 4. Mariรซlle
  6 april 2016 at 09:02 (6 jaren ago)

  Leuk om weer te zien! Ik ben op het moment veel producten aan het opmaken die bijna op zijn dus ik moet ook eens zo’n artikel maken ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 5. Jori
  6 april 2016 at 08:22 (6 jaren ago)

  Jazeker gaan we naar Haarlem โ˜บ Vergeet je je lege potjes dan ook niet mee te nemen?

  Beantwoorden
 6. Faat
  6 april 2016 at 07:05 (6 jaren ago)

  Wat gebruik je heerlijke producten!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.