Organix healing Cherry Blossom Rice Milk body wash en body crème

Een merk wat al een hele tijd op mijn “to do-lijstje” stond, maar waar het om de een of andere reden nooit van kwam om het te proberen, is Organix. Dit merk bestaat uit zowel haarverzorgings- als lichaamsverzorgings-producten met de meest veelbelovende namen. Wat denk je van ‘Awapuhi Ginger’, ‘Brazilian Keratin’, ‘Tea Tree Peppermint’ of ‘Pomegranate Green’? Ik vond het lastig kiezen, ik ging uiteindelijk voor één van mijn favoriete geuren: Organix healing Cherry Blossom Rice Milk cashmere body wash en body crème. Lees snel verder of de producten net zo lekker zijn als dat ze klinken!

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk

De Organix healing Cherry Blossom Rice Milk producten zitten in een mooie, elegante flacon die de zachtheid van de producten helemaal uitstraalt. De inhoud is lekker royaal (385 ml), en de flacons zijn eenvoudig te openen met een klikdop. Zowel de body wash als de body crème is gebaseerd op kersenbloesem-extract wat rijk is aan anti-oxidanten, en suikerriet en wilgenbast, wat een milde exfoliant is, celvernieuwing stimuleert, ontstekingremmend werkt en de huid kalmeert. Rijstolie en bamboe extract maken de huid soepel en zacht.

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk cashmere body wash

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk cashmere body wash

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk cashmere body wash

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk cashmere body wash is een milde, zachte formule die zeer geschikt is voor de droge huid. De body wash is vrij van parabenen, helaas bevat ze wel SLES (de mildere variant van SLS), dus als je huid hier gevoelig voor is, is de douche crème helaas niet geschikt voor je. Verder zie je de eerder genoemde verzorgende en verzachtende ingrediënten inderdaad terug in de ingrediëntenlijst op de achterkant van de flacon (dit lijkt logisch, maar blijkt niet altijd het geval bij sommige merken).

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk body wash is inderdaad een zachte douchecrème, die een gemiddeld schuim geeft wat zacht aanvoelt op mijn huid. De body wash geeft mijn huid een schoon gevoel, zonder deze uit te drogen.

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk cashmere body creme

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk cashmere body creme

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk cashmere body creme

Ondanks het feit dat mijn huid niet droog aanvoelt na gebruik van de body wash, is gebruik van de Organix healing Cherry Blossom Rice Milk cashmere body creme een logisch vervolg op mijn douche. Gewoon, omdat het lekker is 😉 Sowieso gebruik ik bijna altijd een verzorgend product na het douchen, behalve als ik een shower butter heb gebruikt onder de douche.

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk cashmere body creme bevat gedeeltelijk dezelfde ingrediënten als de body wash, maar is gebaseerd op minerale olie. Dit ingrediënt kan je huid verstikken en acné veroorzaken, bij gezichtsverzorging mijd ik het om die reden. Bij lichaamsverzorgings-producten heeft het tot nu toe geen problemen opgeleverd bij mij.

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk

Hoewel het product een body crème heet, vind ik het toch onmiskenbaar een body lotion. Hij heeft een dunne, maar toch voedende textuur, en is heel zuinig in gebruik. De eerste keer had ik veel te veel gepakt, waardoor hij slecht in mijn huid trok. Als ik de juiste (kleine) hoeveelheid pak, heb ik dat probleem niet en trekt hij snel in.

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk body crème verzorgt mijn huid redelijk, maar tijdens de wintermaanden bleek hij wat te weinig te bieden qua verzorging en voeding. Ik vind het dan ook echt een product voor lente en zomer, in de wintermaanden is mijn huid meer gebaat bij een bodycrème of -butter.

Organix healing Cherry Blossom Rice Milk body wash en body crème zijn te koop in de webshop van John Beerens, ze kosten beiden € 11,99.

Maar… ik heb destijds een extra set besteld, en omdat ik bijna jarig ben, geef ik deze weg aan één van jullie. Wat moet je hiervoor doen? Heel eenvoudig: vertel mij wat jouw favoriete bloemengeur is, in een reactie hieronder. Als je dit artikel deelt via Twitter en/of Facebook, verdubbelt je winkans (laat het wel even weten als je dit gedaan hebt, en wat je Twitter- en/of Facebook-naam is, zodat ik het kan checken). Je kunt meedoen tot en met aanstaande vrijdag 21 maart, op mijn verjaardag zal ik de winnaar bekend maken in een reactie onder dit artikel. Succes!

14 Comments on Organix healing Cherry Blossom Rice Milk body wash en body crème

 1. Enita
  21 maart 2014 at 16:38 (8 jaren ago)

  Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag en ik vind de geur van hyacinten heerlijk, ik geniet hier op dit moment ook volop van.

  Beantwoorden
  • Enita
   21 maart 2014 at 16:40 (8 jaren ago)

   O ja, en ook gedeeld op facebook (enita bouwhuis)

   Beantwoorden
 2. Dayen
  19 maart 2014 at 18:37 (8 jaren ago)

  Wat een leuke actie en dan word je ineens aan het denken gezet over favoriete bloemengeuren …..rozen. Die staan hier ook meestal op tafel.

  Beantwoorden
 3. Meyke
  18 maart 2014 at 19:50 (8 jaren ago)

  De DA hier verkoopt het merk ook.

  Beantwoorden
 4. Jori
  18 maart 2014 at 11:37 (8 jaren ago)

  Wat een mooie en luxe uitstraling geven deze producten….. Ik hou van zoete geuren….vanille,rozen…..

  Ik deel en like via fb en twitter…..

  Beantwoorden
 5. astrid van dis
  17 maart 2014 at 16:49 (8 jaren ago)

  Wat een mooie flessen. Ik heb toevallig vorige week een shampoo van dit merk gekocht.
  Mijn favoriete geur is kersenbloesem, rozen, vanille, aardbeien.
  Eigenlijk alles als het zoet is :).

  Ik ga je berichtje delen op FB en Twitter!
  naam is bij je bekend.
  Leuk dat je op je eigen verjaardag een cadeautje weg geeft!

  Beantwoorden
 6. wilma schroder
  16 maart 2014 at 16:57 (8 jaren ago)

  mijn favoriete bloemen geur is pioenrozen.
  mooi en lekker geurend .
  Wilma Schroder /geliked en gedeeld

  Beantwoorden
 7. Deb
  16 maart 2014 at 15:48 (8 jaren ago)

  Klinkt goed! Ik ben dol op de geur van Japanse kersenbloem dus ik ben zeker benieuwd naar deze producten. Lief dat je een setje weggeeft! Ik heb dit artikel via FB gedeeld (beautygoddessnl). Mijn favoriete bloemengeur is de geur van seringen, maar ook rozen vind ik heel erg lekker ruiken (is een geur die ik veel brand in mijn soy wax brandertje 😉 ) .

  Beantwoorden
 8. irene niec
  16 maart 2014 at 13:31 (8 jaren ago)

  Het klinkt in ieder geval heerlijk. Een van mijn favoriete bloemengeur is lavendel, dat vind ik zo lekker ruiken.
  Graag doe ik mee met de fijne winactie, ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb geliked en gedeeld.

  Beantwoorden
  • Natasja
   22 maart 2014 at 19:16 (8 jaren ago)

   Gefeliciteerd Irene, jij wint deze heerlijke set! Wil je mij je adresgegevens even mailen via info@beautyspots.nl dan komt het pakketje zo snel mogelijk jouw kant op!

   Beantwoorden
 9. Marinke
  16 maart 2014 at 12:00 (8 jaren ago)

  Leuk artikel! En alvast gefeliciteerd met je verjaardag!

  Mijn favoriete bloemengeur is lavendel. Het herinnert me aan vroegere vakantie’s in Frankrijk, waar je complete velden vol lavendel had. Gelukkig kan ik ze tegenwoordig ook gewoon hier kopen, maar die heerlijke geur brengt me altijd terug in het zomer en vakantiegevoel!

  Beantwoorden
 10. sakura
  16 maart 2014 at 11:30 (8 jaren ago)

  Gefeliciteerd met je verjaardag natasja! Ik zag het plaatje voorbij komen op Facebook en het trok direct mn aandacht , cherry blossom is echt mijn favo geur… Mijn nickname ” sakura” betekent ook kersenbloesem en heb ik gekozen omdat ik er een grote tattoo van op mn rug heb . Ik zal de blog delen op facebook ( flamencogridje) en twitter ( gridje)

  Beantwoorden
 11. Cindy
  16 maart 2014 at 11:28 (8 jaren ago)

  Klinkt goed, wil wel graag een gokje wagen 🙂
  Heb de actie gedeeld op FB, mijn naam is Cindy Helmich.
  En favoriete bloemengeur… oeh wat moeilijk! Vind er zoveel lekker, Cherry Blossom vind ik lekker, maar ook rozengeur, jasmijn (maar niet alle, bv niet in bepaalde Lush produkten….) en tiaré. Denk dat die laatste het wordt als ik echt moet kiezen, een heerlijke zomergeur!

  Beantwoorden
 12. Miranda Aerts
  16 maart 2014 at 08:52 (8 jaren ago)

  Wat een mooie producten! Een mooie kleur van de verpakking, in combinatie met de goudkleurige dop een sjiek verzorgingsproduct!
  Ik wil wel kans maken op een set van deze producten 🙂
  Mijn favoriete bloemengeur is de zachte zoete geur van fresia’s. Ze herinneren me aan mijn oma, zij had ze vroeger bijna altijd in een vaas op tafel staan.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.