Oriflame Delights from Nature Hand Cream Trio

Ik denk dat iedereen het wel herkent in de wintermaanden: droge, kwetsbare handen. De enige remedie hiertegen is: smeren, smeren, smeren. Mijn ‘probleem’ is dat mijn handcrème altijd op de verkeerde plek ligt: ben ik beneden en heb ik hem nodig, dan ligt hij precies boven, en ben ik onderweg, dan kom ik erachter dat de tube handcrème die in mijn tas zit, juist op is. Oriflame heeft hiervoor een prima oplossing, die ook nog eens leuk is om kado te doen voor Kerst: Oriflame Delights from Nature Hand Cream Trio. Voortaan heb ik altijd een heerlijke handcrème in de buurt!

Oriflame Delights from Nature

Oriflame Delights from Nature Hand Cream Trio

Set van drie hydraterende, verzorgende handcrèmes met drie verschillende extracten en geuren. Kies uit Braziliaanse noot, kers of olijfolie wanneer je maar wil. Houd je handen zacht, fris en mooi. Het perfecte cadeau.

Oriflame Delights from Nature

De Hand Cream Trio zit in een leuk, Kerstig doosje, wat zo onder de kerstboom kan. Hooguit nog een strikje er rond, en klaar ben je!

Oriflame Delights from Nature

Hoewel de 3 handcrèmes qua ingrediënten ongeveer gelijk zijn aan elkaar, zijn er toch kleine verschillen. Zo bevat Brazil Nut zoete amandelolie en paranoot-olie (Brazil Nut), Cherry Extract bevat zoete amandelolie en zoete kers-extract, en de variant Olive Oil bevat sheaboter en olijfolie. Hoewel deze natuurlijke, werkzame stoffen niet bovenin de ingrediëntenlijst staan, is het wel positief dat de Hand Creams ook daadwerkelijk het verzorgende ingrediënt bevatten waarnaar ze genoemd zijn.

Oriflame Delights from Nature

Alle drie de tubes hebben een inhoud van 30 ml. Dat is per tube niet zo veel, maar als je net als ik 1 tube beneden, 1 tube op je nachtkastje en 1 tube in je handtas doet, doe je met een tube natuurlijk veel langer dan wanneer je maar één tube in gebruik hebt 🙂

Oriflame Delights from Nature

Oriflame Delights from Nature

Oriflame Refreshening Hand Cream with Cherry Extract heeft de lichtste textuur van de drie. Hij smeert heel makkelijk en snel uit, en trekt vrijwel direct in mijn huid. De geur is heerlijk zoet en fruitig, als een kersenmilkshake ♥ Omdat deze zo makkelijk intrekt, heb ik deze tube in mijn handtas zitten, om overdag en onderweg snel mijn handen te kunnen insmeren.

Oriflame Delights from Nature

Oriflame Delights from Nature

De Caring Hand Cream with Olive Oil is veruit de meest verzorgende crème van de drie, ik denk dat dit dankzij de sheaboter is. Deze crème heeft een vrij neutrale, zacht ‘groene’ geur en heeft een wat meer romige textuur, waardoor de crème ook wat langer nodig heeft om in te trekken, en na het intrekken een verzorgend laagje achterlaat. Daardoor is deze handcrème erg geschikt voor gebruik voor het slapen gaan, dan kan hij lekker de hele nacht zijn werk doen. Je raadt vast wel waar deze tube staat? Juist, op mijn nachtkastje!

Oriflame Delights from Nature

Oriflame Delights from Nature

Brazil Nuts Hand Cream is qua geur mijn favoriet van de drie: hij heeft een heerlijk zachte, zoete geur. De textuur en verzorgende werking zit tussen de andere crèmes in: hij is iets romiger dan de Cherry variant, maar niet zo verzorgend als de crème met olijfolie. Brazil Nuts Hand Cream staat altijd binnen handbereik op mijn bureau, deze gebruik ik vóór ik een langere wandeling met Benthe ga maken, of tussendoor, als mijn handen overdag wat extra verzorging nodig hebben.

De Oriflame Delights from Nature Hand Cream Trio is tijdelijk verkrijgbaar, zowel via de website van Oriflame als via één van de verkoopadviseuses. Normaal kost de set € 9,00, maar nu tijdelijk slechts € 4,49. En dat is natuurlijk écht een koopje voor drie zulke mooie producten!

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

3 Comments on Oriflame Delights from Nature Hand Cream Trio

 1. Miranda Aerts
  20 december 2015 at 09:14 (7 jaren ago)

  Wat een mooie set

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  18 december 2015 at 19:47 (7 jaren ago)

  Aah dit is echt een leuke set en wat een koopje zeg!!

  Beantwoorden
 3. manon
  18 december 2015 at 16:19 (7 jaren ago)

  Fijne crèmes zijn het he !

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.