Oriflame My Destiny Eau de Parfum

Oriflame heeft een indrukwekkende hoeveelheid succesvolle geuren op haar naam staan. Zelf heb ik ook een behoorlijk aantal Eau de Toilettes en Parfums van dit merk in mijn parfumlade staan. En iedere keer weer ben ik erg onder de indruk van de kwaliteit van de geuren. Tot nu toe heeft niet één geur van dit merk me teleurgesteld. Vandaag mag ik weer een nieuw pareltje aan je laten zien: Oriflame My Destiny Eau de Parfum. Een geur met de edelsteen Toermalijn als stralend middelpunt!

Oriflame My Destiny

Oriflame My Destiny Eau de Parfum

Oriflame bevindt zich in de top drie van grootste geurproducenten ter wereld. De topparfumeurs waar mee wordt samengewerkt hebben naam gemaakt als createurs van enkele van ’s werelds beroemdste geuren. Deze winter introduceert Oriflame twee splinternieuwe verfijnde en unieke creaties op geurengebied voor dames en heren.

Oriflame creëert haar nieuwe geuren altijd rondom spraakmakende thema’s en maakt hierbij gebruik van de meest bijzondere ingrediënten. Voor de nieuwste damesgeur werd de edelsteen toermalijn het stralende middelpunt.

Niet alleen de geuren van Oriflame weten mij steeds weer te verrassen, ook de verpakkingen zijn bijna altijd plaatjes om te zien. En dat laatste geldt ook weer voor Oriflame My Destiny. alleen de dop is al letterlijk een juweeltje! ♥

Oriflame My Destiny
Maar ook de flacon is in dit geval heel bijzonder: door middel van een speciale inktinjectietechniek is iedere flacon afzonderlijk voorzien van een groene streep toermalijn. Elke flacon heeft een individueel patroon, nergens ter wereld zijn twee dezelfde flacons te vinden! Dat alleen al maakt Oriflame My Destiny Eau de Parfum een heel bijzonder kado om te geven of te krijgen.

Oriflame My Destiny
Toermalijn

Ik vind de flacon van Oriflame My Destiny bijna koninklijk om te zien, zeker met het verhaal erachter. Maar het verhaal wordt nog mooier, bijna een sprookje, als je leest hoe bijzonder Toermalijn is:

Toermalijn heeft krachtige reinigende en beschermende eigenschappen. Deze mooie edelsteen brengt lichaam en geest in balans en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. verwijdert negatieve energie. Groene toermalijn geeft kracht, doorzettingsvermogen en moed. Het trekt geluk, voorspoed en welvaart aan, maakt creatief en helpt om positieve dingen in je leven te manifesteren.

Als je My Destiny aan iemand kado geeft, geef je dus véél meer dan ‘zomaar’ een parfum. Ik vind het altijd wel mooi, als een parfum een eigen, bijzonder verhaal heeft. Natuurlijk moet een geur bij je passen, maar zo’n verhaal erachter als hier, doet mij sowieso al heel veel.

Oriflame My Destiny
Geurnoten

Oriflame My Destiny behoort tot de chypre-fruitige geurenfamilie en heeft een bijzondere mix van geurnoten. De geur opent met lotusbloem en ruikt in eerste instantie bloemig en aquatisch. Het hart bevat onder ander pioenrozen, en is bloemig en vrouwelijk. De basis wordt gevormd door onder andere patchoeli, wat de geur juist weer warm maakt. En dit alles wordt verrijkt met extract van toermalijn, wat dus een bijzonder positieve invloed heeft op lichaam en geest.

My Destiny is een Eau de Parfum wat geschikt is voor vele gelegenheden. Omdat ik zelf niet zo vaak sjieke feestjes of etentjes heb, draag ik mooie geuren als deze ook gerust op een normale werkdag, of in het weekend. En daar is deze geur ook uitstekend geschikt voor. Het is een geur die wel aanwezig, maar niet op de voorgrond is. Precies zoals ik het graag zie, ik houd niet zo van bedwelmende parfums als in: “Parfum, waar ga jij met die vrouw heen?”.

Oriflame My Destiny heeft inderdaad een positief effect op mijn gemoedstoestand. Al meteen bij het opsprayen voel ik me ‘lichter’ en vaak ook wat vrolijker. Het is ook een geur die mijn zelfvertrouwen een boost geeft, op momenten dat ik dat goed kan gebruiken. Maar bovenal is het gewoon een ontzettend lekker, mooi en vrouwelijk Eau de Parfum. De geur blijft zo’n 6 à 7 uur aanwezig op mijn huid, daarna ruik ik haar zelf niet meer.

Oriflame My Destiny
Prijs en verkrijgbaarheid

Oriflame My Destiny is verkrijgbaar via de webshop van Oriflame, of via één van de verkoopadviseuses. Een flacon bevat 50 ml en kost € 50,00. Er is tevens een Perfumed Body Spray verkrijgbaar in dezelfde geur, deze kost € 10,00 voor 75 ml. Als je beiden gebruikt, kun je de geur nog net iets intenser maken. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

3 Comments on Oriflame My Destiny Eau de Parfum

 1. Miranda
  10 december 2016 at 19:24 (6 jaren ago)

  Hij lijkt me heerlijk!
  Ik heb al (te) veel parfums anders zou ik hem gaan bestellen 😉

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  8 december 2016 at 06:20 (6 jaren ago)

  Prachtige flacon!
  Goed artikel en zeer uitgebreid.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 3. marije
  8 december 2016 at 06:13 (6 jaren ago)

  Wat een mooi verhaal achter de geur en wat fijn dat het je gemoedstoestand lichter maakt. Lijkt mij fijn om dat bij een parfum te merken.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.