Oriflame Giordani Gold CC Cream

De Oriflame Giordani Gold lijn is een bijzondere, exclusieve lijn binnen de Oriflame collectie. De erg elegante producten zijn speciaal voor vrouwen zoals jij en ik: die zichzelf alleen het beste gunnen (toch?). De stijlvolle, goudkleurige verpakkingen onderstrepen dit gevoel nog eens extra. Met de feestdagen in het vooruitzicht, introduceert Oriflame een aantal nieuwe producten binnen deze lijn, vandaag laat ik je hiervan de Oriflame Giordani Gold CC Cream zien.

Oriflame Giordani Gold CC Cream

Oriflame Giordani Gold CC Cream

Oriflame Giordani Gold CC Cream

Zelfs het doosje van de Oriflame Giordani Gold CC Cream ziet er al exclusief en luxe uit: mooi mat goud met in zwart het logo en de informatie over het product. De CC Cream is verkrijgbaar in twee tinten: Light en Natural. Deze staan op de onderkant van het doosje vermeld, op een sjieke mat rode ondergrond.

Oriflame Giordani Gold CC Cream

Oriflame Giordani Gold CC Cream: ingrediënten

De belangrijkste ingrediënten van Oriflame Giordani Gold CC Cream zijn siliconen (zoals bij zoveel van dit soort producten) en (chemische) zonnefilters. De CC Cream heeft een SPF 35, en dat vind ik een fijne gedachte. Zo hoef ik geen aparte zonnecrème voor mijn gezicht ernaast te gebruiken, de bescherming is voldoende voor mij, omdat ik zelden tot nooit uren lig te bakken in de zon. Castorolie zorgt ervoor dat de poriën verfijnd worden, daarnaast heeft het een kalmerende en verzachtende werking op de huid. Rumex Occidentalis extract (vrij ver onderaan de lijst) zorgt voor een egalere teint, helpt ouderdomsvlekjes te verminderen en voorkomt de vorming van nieuwe pigmentvlekjes.

Oriflame Giordani Gold CC Cream

Oriflame Giordani Gold CC Cream

Oriflame Giordani Gold CC Cream: beloftes

Oriflame Giordani Gold CC Cream zit verpakt in een beige, platte tube met een zwarte dop met gouden randje. Ook de opdruk is goudkleurig, wat het ook weer een luxe uitstraling geeft. De verpakking vind ik prima, en fijn om mee te werken.

Oriflame Giordani Gold CC Cream belooft een mooie, egale dekking en tegelijkertijd het uiterlijk van de huid op de langere termijn te verbeteren. De crème hydrateert, camoufleert, corrigeert en verheldert de teint. Daarnaast beschermt het de huid tegen de tekenen van huidveroudering, zoals ouderdomsvlekjes en fijne lijntjes. UVA en UVB filters en SPF 35 beschermen de huid tegen de schadelijke werking van de zon. Met recht een alles-in-1 product te noemen dus!

Oriflame Giordani Gold CC Cream

Oriflame Giordani Gold CC Cream

Oriflame Giordani Gold CC Cream: textuur

De Oriflame Giordani Gold CC Cream heeft een luchtige, zachte textuur die zich heel fijn over mijn huid laat verdelen, en prettig aanvoelt op mijn huid. Eenmaal aangebracht, voel ik de CC Cream nauwelijks zitten, hij sluit mijn huid niet af en voelt niet als een laagje aan. De CC Cream heeft een licht frisse geur, die heel snel verdwijnt na het aanbrengen.

Links zie je de kleur Light, rechts Natural. Ik denk dat hier nog wel een derde, wat donkerdere kleur aan toegevoegd had mogen worden, omdat Natural voor de wat meer getinte huid misschien een tintje te licht zal zijn.

En dan natuurlijk de grote vraag: hoe werkt Oriflame Giordani Gold CC Cream in de praktijk? Hiervoor heb ik drie foto’s gemaakt: de eerste zonder make-up, net onder de douche vandaan en dus een nogal rode kleur (niet schrikken!), de tweede met alleen de CC Cream en op de derde heb ik daaroverheen een beetje poeder aangebracht. Zoek de verschillen:

Oriflame Giordani Gold CC Cream

Waaaaaaah!!

Oriflame Giordani Gold CC Cream

Oriflame Giordani Gold CC Cream

Ik vind de dekking van de Oriflame Giordani Gold CC Cream heel mooi: de roodheid in mijn gezicht wordt uitstekend gecamoufleerd, maar bijvoorbeeld moedervlekjes blijven gewoon zichtbaar. De CC Cream heeft op mijn huid nog wel een beetje poeder nodig, zonder vind ik hem iets te glimmend. Samen met de poeder (van Catrice) blijft mijn huid de hele dag mooi, de CC Cream gaat niet vlekken of vervagen. Wel gaat het in de loop van de dag wat glimmen op mijn voorhoofd en neus, maar dat vind ik geen probleem en is met een beetje bijpoederen eenvoudig op te lossen.

Kortom: ik vind Oriflame Giordani Gold CC Cream een erg fijn product, wat doet wat het belooft, en mijn huid binnen no-time toonbaar en egaal maakt. Ik gebruik hem zowel in combinatie met een complete make-up, als met een “vrije-dag look”: alleen wat mascara en oogpotlood.

In een volgend artikel laat ik jullie de oogschaduws en mascara uit de Oriflame Giordani Gold collectie zien, je ziet dan ook een complete look met de producten.

Oriflame Giordani Gold CC Cream kost 23 euro (momenteel € 16,99) en is verkrijgbaar via het directe verkoopkanaal of via de website van Oriflame.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

5 Comments on Oriflame Giordani Gold CC Cream

 1. Miranda Aerts
  5 oktober 2014 at 20:39 (8 jaren ago)

  Mooi product en de dekking is perfect.

  Beantwoorden
 2. Agneta
  5 oktober 2014 at 13:59 (8 jaren ago)

  Hij dekt wel erg mooi moet ik zeggen!

  Beantwoorden
 3. Bianca
  5 oktober 2014 at 11:54 (8 jaren ago)

  Klinkt goed en ziet er mooi uit ben nieuwsgierig naar de rest van de Oriflame producten x

  Beantwoorden
 4. Sonja
  5 oktober 2014 at 08:39 (8 jaren ago)

  Heel mooi product. Je ziet goed verschil.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  5 oktober 2014 at 07:32 (8 jaren ago)

  Dat ziet er goed uit!
  Voor de prijs mag je ook wel een goede créme verwachten.Het is zeer goed dekkend.
  De lichte teint is iets voor mij 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.