Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads en Youth Full Gloss

Een paar weken geleden vertelde ik jullie al over de uitbreiding van de Oriflame Giordani Gold luxe make-up lijn, ik liet je toen de Perfecting Make Up Base zien. Maar er is veel meer moois om te laten zien! Vandaag is het de beurt aan de Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads, de Incredible Length Mascara en de Youth Full Gloss. Zet je schrap voor een flinke dosis make-up moois!

Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads

Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads

Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads zijn elegante doosjes – inclusief spiegeltje – met vier intense kleuren luxe, langhoudende oogschaduw. De rijke textuur met silicaparels hecht zich aan de huid, voor prachtige kleuren die gemakkelijk aan te brengen zijn en die niet ophopen in de oogplooitjes. Verkrijgbaar in drie varianten: Smokey Grey, Divine Brown en Radiant Plum.

Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads

De doosjes van de Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads zien er erg mooi en luxe uit. Het zwarte kunststof voelt stevig aan, het goudkleurige Giordani Gold logo geeft het de luxe touch. Het enige nadeel wat ik kan bedenken aan de verpakking, is het feit dat het enorm stofjes aantrekt, en je op het glanzende zwarte kunststof natuurlijk iedere vingerafdruk ziet. Maar goed, dan poets ik het wel een keer extra op 🙂 De Quads hebben een lekker grote spiegel in het deksel, daar houd ik van!

Hieronder laat ik alle drie de quads aan je zien, inclusief swatches.

Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads

Smokey Grey is een palette met vier koele kleuren: drie tinten grijs en één witte highlighter. Perfect voor een klassieke Smokey Eye!

Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads

De oogschaduws van Smokey Grey hebben een wat drogere textuur dan de andere twee palettes, en dat zie je ook direct aan de swatches. Dit palette is wat minder gepigmenteerd dan de twee die hierna komen. De kleuren zijn wel prima op te bouwen en te blenden, en geven nauwelijk fall-out (net als de andere twee palettes). Zoals ik van de oogschaduws van Giordani Gold gewend ben, is de houdbaarheid uitstekend, ze blijven zonder morren 🙂 een hele dag op hun plek.

Met de kleuren van Smokey Grey zal ik over een maandje of anderhalf een Kerstlook gaan maken, die houden jullie dus nog even tegoed van me.

Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads

Divine Brown bevat vier warme (op de foto hierboven lijken de kleuren wat koeler dan ze in werkelijkheid zijn, dat komt door het licht. Hieronder zie je de werkelijke kleur beter) bruin/nude kleuren, helemaal passend bij de trend van dit moment. Overigens hadden de oogschaduwblokjes van mij net een slagje groter mogen zijn, zodat je er wat makkelijker met je oogschaduwkwast overheen kunt vegen. De oogschaduwapplicator die in de quad zit, is van een redelijke kwaliteit, maar gebruik ik niet, omdat ik altijd oogschaduwkwasten gebruik.

Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads

De oogschaduws van Divine Brown hebben een heel fijne, zachte textuur en een heel mooie pigmentatie. De finishes variëren van satijnglans tot shimmer, ik vind het een heel mooi, compleet palette.

Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads

Radiant Plum is mijn favoriet van de drie, met vier prachtige paars/roze kleuren. Ook hier lijken de kleuren koeler dan ze daadwerkelijk zijn, de foto hieronder laat de kleuren beter zien.

Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads

Geswatcht zijn de kleuren nóg mooier dan in het palette! Waar paars vaak een koele ondertoon heeft, zijn de kleuren van Radiant Plum juist warm, en daardoor prachtig voor het najaar. De roze lichte kleur heeft een mooie satijnglans, en dat maakt het een heel mooie en bijzondere highlighter (de meeste highlighters hebben een shimmer in de finish). Hieronder laat ik een look met het Radiant Plum palette zien, maar eerst even de andere mooie items uit de nieuwe collectie:

Oriflame Giordani Gold Incredible Length Mascara

Oriflame Giordani Gold Incredible Length Mascara

Oriflame Giordani Gold Incredible Length Mascara is verrijkt met silica microvezels voor elegantie, lange en verleidelijke wimpers met perfecte definitie. Het stimulerende Revivere Lash System zorgt ervoor dat de wimpers gezond en sterk worden en flexibel blijven. De microvezels worden door de intens zwarte formule aan de eigen wimperhaartjes bevestigd, waardoor deze vele malen langer worden en zorgen voor een chique, elegante oogopslag. Verkrijgbaar in de kleur Black.

Oriflame Giordani Gold Incredible Length Mascara

De Oriflame Giordani Gold Incredible Length Mascara heeft een ‘gewoon’ borsteltje, wat mij betreft een groot pluspunt. Ik kan niet overweg met al die moderne, grote, vreemd gevormde en gebogen mascaraborsteltjes die je tegenwoordig steeds vaker ziet. Doe mij maar gewoon dit, veel beter!

Oriflame Giordani Gold Incredible Length Mascara

Zoals je ziet, komt er veel product vrij bij het ‘swatchen’. Dit betekent dat je geen 3 of 4 laagjes aan hoeft te brengen voor een beetje resultaat. de Incredible Lengt Mascara doet mij wat dat betreft (en het borsteltje) denken aan Chanel Le Volume Mascara, één van mijn favoriete mascara’s. Hieronder laat ik je de voor-en-na foto’s zien, om het effect goed te zien.

Oriflame Giordani Gold Incredible Length Mascara

Zoals je ziet, ben ik niet gezegend met lange wimpers. Ze zijn ook nog eens vrij licht van kleur, waardoor ze zonder mascara maar amper opvallen. Wel het perfecte testmateriaal voor mascara’s!

Oriflame Giordani Gold Incredible Length Mascara

Ik vind het resultaat met de Oriflame Giordani Gold Incredible Length Mascara erg mooi. Hij maakt mijn wimpers beduidend langer en voller, maar wel op een mooie, natuurlijke manier. Bovendien voelt de mascara (ook na het opdrogen) niet hard of droog, mijn wimpers blijven zacht en flexibel aanvoelen. Hij komt zijn beloftes dus allemaal na, ik geef hem een dikke 9!

Oriflame Giordani Gold Youth Full Gloss

Oriflame Giordani Gold Youth Full Gloss

Creëer een oogverblindend resultaat voor je lippen met de weelderige hoogglans kleuren van de nieuwe Oriflame Giordani Gold Youth Full Gloss. Microsferen met hyaluronzuur hydrateren en egaliseren de lippen en laten ze voller lijken, voor een jeugdiger uiterlijk. Verkrijgbaar in vijf rijke kleuren: Sheer Pink, Lavender, Pink Quartz, Vibrant Coral en Wild Rose.

Oriflame Giordani Gold Youth Full Gloss

De Youth Full Gloss heeft een spons-applicator zoals je bij veel lipglosses ziet. Hoewel ik echt een lipstick-kind-of-woman ben, vind ik een lipgloss wel een ‘noodzakelijk’ basis make-up product. Ik gebruik een lipgloss op dagen dat ik geen of weinig make-up draag, om een matte lipstick een beetje glans te geven op dagen dat ik daar meer zin in heb, om een felle lipstick iets zachter van kleur te maken of om mijn lipstick even snel bij te werken als ik geen zin heb om dat uitgebreid te doen.

Oriflame Giordani Gold Youth Full Gloss

De Oriflame Giordani Gold Youth Full Glosses geven niet veel kleur af, geswatcht op mijn arm. Toch zorgt dat kleine beetje kleur op je lippen voor een mooi, natuurlijk resultaat. De gloss voelt niet overdreven plakkerig op mijn lippen (daar heb ik echt een hekel aan, lipgloss die je lippen aan elkaar plakt) en blijven een paar uur zitten op mijn lippen. Al met al vind ik deze lipglosses erg fijn en goed; als ik dan toch een lipgloss gebruik, dan natuurlijk het liefst eentje van kwaliteit, zoals deze!

Tijd voor de look-foto’s!

Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads

In mijn ooglook draag ik alle vier de kleuren uit het Radiant Plum palette, deze gebruik ik de laatste weken erg vaak. Ik vind het mooie, niet te overdreven felle kleuren die weer eens wat anders zijn (en een andere uitstraling geven) dan mijn vele nude oogschaduwpalettes. Op mijn lippen draag ik hier de kleur Wild Rose, mijn favoriete kleur van de Youth Full Glosses.

Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads

Woman with the glasses 🙂

Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads

Hier heb ik de lipgloss gewisseld, hier draag ik Pink Quartz. Een wat koelere kleur, en hoewel het verschil niet groot is, zie je toch dat de hele look net even anders wordt.

Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads

En hier laat ik het effect van Wild Rose over een lipstick zien. Hierboven draag ik MAC Viva Glam II, een bruine nude kleur die mijn gezicht (vind ik) een beetje grauw maakt.

Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads

Met Wild Rose erover wordt hij net iets frisser van kleur, en ook mijn look ziet er meteen wat frisser en zachter uit.

Ik was al groot fan van de Giordani Gold lijn, maar Oriflame heeft wederom een paar pareltjes van producten aan de toch al zo mooie collectie toegevoegd! Het zijn mooie, luxe producten die voor iedere vrouw heel goed draagbaar zijn, ze geven mij een speciaal gevoel van luxe elegantie.

De Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads (€ 24,00), Incredible Length Mascara (€ 18,00) en Youth Full Gloss (€ 17,00) zijn verkrijgbaar via de website of via één van de verkoopadviseuses van Oriflame.

Tip: op dit moment zijn al deze items ter introductie sterk in prijs verlaagd!

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

8 Comments on Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads en Youth Full Gloss

 1. mariëlle
  16 oktober 2015 at 13:29 (7 jaren ago)

  Jeetje wat een hoop! Leuke collectie 🙂

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  16 oktober 2015 at 12:47 (7 jaren ago)

  Erg mooi, deze collectie!

  Beantwoorden
 3. Bianca
  16 oktober 2015 at 11:13 (7 jaren ago)

  Radiant Plum is ook een favoriet van mij 🙂 De mascara en lipgloss moet ik nog uitproberen, ben heel benieuwd xxx

  Beantwoorden
 4. Wojis
  16 oktober 2015 at 10:11 (7 jaren ago)

  Devine Brown, Devine Brown, Devine Brown <3 wat een prachtig product! Die mascara is schitterend, ziet er heel mooi uit allemaal en staat je goed. Vind de gloss heel subtiel, heel erg elegant die kleuren. Radiant Plum is een hele mooie kleur, complimenteert jouw gezicht… love Gold

  Beantwoorden
 5. astrid van dis
  16 oktober 2015 at 09:31 (7 jaren ago)

  Wow, de kleuren van Radiant Plum staan je erg mooi! Ik ben benieuwd of deze kleuren mij ook staan, vind het vaak een beetje te flets voor mij.

  Beantwoorden
 6. Jori
  16 oktober 2015 at 07:12 (7 jaren ago)

  Prachtig Natasja.Wat brengt Oriflame mooie en chique lijnen uit.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.