Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base

Een paar weken geleden ontving ik een prachtig perspakket, met daarin de nieuwe producten uit de Giordani Gold make-up lijn van Oriflame. De komende weken laat ik jullie natuurlijk alle producten zien, ik begin vandaag met de Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base.

Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base

Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base

Giordani Gold is de meest luxe lijn van Oriflame, met daarin prachtige make-up, geuren en accessoires. Een aantal producten uit deze lijn behoren inmiddels tot mijn favorieten. Ik was dan ook erg blij toen ik las dat Oriflame de verpakkingen en samenstellingen van de producten verder heeft geoptimaliseerd. De lijn bevat een aantal hoogwaardige producten, voor een stukje luxe in je dagelijkse make-up routine.

Deze zijdezachte primer met orchideeënextract zorgt voor een egale, stralende huid, waardoor foundation mooier is na het aanbrengen en langer houdt. De huid ziet er gelijkmatiger uit, poriën worden verkleind en fijne lijntjes worden verzacht.

Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base

Ik heb een soort van haat-liefde verhouding met make-up primers: meestal maken ze mijn huid inderdaad mooi glad, maar helaas hoort daar in de meeste gevallen een gevoel op mijn huid bij, wat ik niet prettig vind (echt zo’n ‘laagjes-gevoel’, en/of een heel glibberige textuur van de primer), en reageert mijn huid op de meeste primers heel gevoelig, vanwege de aanwezigheid van minerale oliën (dimethicone is bij mij meestal de boosdoener, deze zie ik ook op de ingrediëntenlijst van de Perfecting Make Up Base staan). Ik ben de Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base dan ook heel voorzichtig gaan testen, eerst in combinatie met de foundation die ik op dat moment al een tijdje gebruikte (Pupa).

Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base

Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base zit verpakt in een werkelijk prachtige matglazen flacon met zwart pompje erop en goudkleurige accenten. Giordani Gold kan zich alleen wat uitstraling betreft al uitstekend meten met merken als Chanel en Yves Saint Laurent.

Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base

De textuur van de Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base is erg fijn, en helemaal niet glibberig of vervelend. Eigenlijk voelt het gewoon als een dunne gezichtscrème, en zo laat hij zich ook aanbrengen. Hij smeert goed uit, laat geen laagje achter op mijn huid en ook als ik mijn totale make-up heb aangebracht, voel ik niet dat ik een extra laagje draag, onder mijn foundation. En, voor mij een heel belangijke factor: mijn huid doet het prima op de primer, ik krijg er geen pukkeltjes of puistjes van! Ik heb de primer nu twee weken in gebruik, voor mij ruim genoeg om te kunnen beoordelen hoe mijn huid reageert.

Hoewel het resultaat niet echt zichtbaar is na het aanbrengen van de Make Up Base (althans, niet op de foto), doet deze wel degelijk iets. Mijn huid voelt gladder, mijn foundation (zowel degene die ik eerst gebruikte, als de foundation van Giordani Gold zelf, waar ik later over zal schrijven) brengt mooier en makkelijker aan en deze blijft ook langer mooi zitten.

Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base

Ik vind Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base echt een toevoeging aan mijn dagelijkse make-up. Zeker als je net als ik boven de 40 bent, is een product als dit een erg mooie en fijne basis voor je make-up, en zorgt ervoor dat de rest van je make-up mooier tot zijn recht komt en beter en langer blijft zitten. Ik vind het met recht een ‘Perfecting’ Make Up Base!

Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base (€ 25,00/30 ml) is verkrijgbaar via het directe verkoopkanaal van Oriflame, en via de webshop. Tijdelijk heeft de primer een mooie introductieprijs van € 16,99.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een onafhankelijke review.

Gebruik jij een primer onder je foundation?

7 Comments on Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base

 1. Manon
  2 oktober 2015 at 17:34 (7 jaren ago)

  Ik gebruik hem ook heel graag

  Beantwoorden
 2. Marieke
  2 oktober 2015 at 17:15 (7 jaren ago)

  Mooie verpakking, ziet er goed uit! Ik heb nog een primer van Catrice hier liggen, maar ik gebruik hem echt bijna nooit.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  2 oktober 2015 at 15:15 (7 jaren ago)

  Ik heb een primer van BE Creative, maar ik gebruik hem bijna nooit.

  Beantwoorden
 4. Cindy
  2 oktober 2015 at 14:15 (7 jaren ago)

  Fijn product. Gebruik zelf bijna nooit primers, heb ze wel, maar merk nooit veel verschil eigenlijk.

  Beantwoorden
 5. Bertine
  2 oktober 2015 at 13:00 (7 jaren ago)

  ik gebruik dit soort producten nooit, ben bang dat ik mijn huid volprop en puisten krijg,.. maar jouw review klinkt wel heel erg goed moet ik zeggen!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  2 oktober 2015 at 09:03 (7 jaren ago)

  Het ziet er chique uit!
  Goed dat het een fijn product is.

  Beantwoorden
 7. mariëlle
  2 oktober 2015 at 07:53 (7 jaren ago)

  Wat fijn dat je hem zo graag gebruikt! Ik gebruik de skin perfector van Kiehl’s en wil niet anders meer!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.