Oriflame Lace Love Soap Bar en Hand Cream

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Oriflame een heerlijke set voor heerlijk ruikende, zachte handen uitgebracht: Oriflame Lace Love Soap Bar en Hand Cream. Zelfs als je niet aan Valentijnsdag doet, denk ik dat deze set je weet te betoveren, ik was in ieder geval direct verliefd op de heerlijke geur die me al aan het voorjaar doet denken. Ik vertel je er wat meer over!

Oriflame Lace Love

Oriflame Lace Love Soap Bar en Hand Cream (Limited Edition)

Betover je geliefde met de speelse, zachte en sensuele geur van fruit, bloemen en hout met de limited edition Oriflame Lace Love-producten. Oriflame Lace Love Hand Cream geeft je streelzachte handen. Deze romige handcrème heeft de zachte geur van abrikoos, magnolia, jasmijn, pioenroos, honing, sandelhout en is verrijkt met sheabutter en amber. Oriflame Lace Love Soap Bar heeft dezelfde geurnoten en zorgt op een zachte en milde wijze voor perfect schone, zachte en vooral heerlijk geurende handen!

Oriflame Lace Love

De Oriflame Lace Love Soap Bar is echt een schatje om te zien, en hoewel ik de geur heerlijk vind, vind ik het eigenlijk zonde om hem te gebruiken. Ik heb hem daarom op mijn make-up tafel gelegd, zo kan ik dagelijks genieten van de zoete, bloemige geur.

Oriflame Lace Love

De tube van de Oriflame Lace Love Hand Cream ziet er al even schattig en snoeperig uit: in lichtroze met een wit kanten hartjesmotief is hij helemaal in stijl voor Valentijnsdag ♥

Oriflame Lace Love

Ingrediënten als glycerine, dimethicone, zoete amandelolie en vitamine E beschermen je handen tegen uitdroging.

Oriflame Lace Love

De Hand Cream heeft een lichte, luchtige textuur die makkelijk en snel uitsmeert. Hij trekt snel in de huid, en laat een licht verzorgend laagje achter. Ik vind het een perfecte handcrème voor in mijn handtas om tussendoor mijn handen in te kunnen smeren, vooral vanwege het feit dat hij zo snel intrekt. Voor extreem koude dagen (maar die hebben we deze winter toch amper, hihihi!) biedt hij iets te weinig verzorging, maar voor de dagelijkse verzorging van mijn handen is het een heerlijke crème.

Oriflame Lace Love

De geur is heerlijk: zoet, bloemig en een tikkeltje warm tegelijk, en niet te overheersend voor een handcrème.

Oriflame Lace Love Soap Bar (€ 1,99/75 gram) en Hand Cream (€ 3,99/75 ml) zijn beiden tijdelijk verkrijgbaar via de webshop van Oriflame of via één van de verkoopadviseuses. Ik vind het een leuk en lief kadootje voor Valentijnsdag, en dat hoeft niet persé voor je partner of geliefde te zijn, toch?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

6 Comments on Oriflame Lace Love Soap Bar en Hand Cream

 1. Miranda Aerts
  4 februari 2016 at 18:14 (7 jaren ago)

  Ze zien er schattig uit ☺

  Beantwoorden
 2. Manon
  4 februari 2016 at 16:18 (7 jaren ago)

  Ik vind de crème heel erg fijn

  Beantwoorden
 3. Jamey
  4 februari 2016 at 11:28 (7 jaren ago)

  Ik kan niet zonder creme..Ik heb altijd een tube in mijn tasje.

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  4 februari 2016 at 09:33 (7 jaren ago)

  Leuke producten! Al past de handcrème beter bij me dan zo’n soap bar qua gebruik!

  Beantwoorden
 5. mireille
  4 februari 2016 at 07:30 (7 jaren ago)

  Klinkt heerlijk en wat een goede prijs.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  4 februari 2016 at 06:22 (7 jaren ago)

  Dat ziet er schattig uit!
  Ik ben verslaafd aan handcrémes.
  Zal meteen een kijkje nemen in de webshop die dit verkoopt.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.