Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum

Ken je dat: een Eau de Toilette of Eau de Parfum waarbij het eigenlijk niet meer uitmaakt wat voor kleding je die dag draagt? Een geur waardoor je jezelf prachtig voelt, ook al draag je die dag je oudste joggingbroek (bij wijze van spreken)? Ik heb onlangs zo’n geur ontdekt: Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum. Inderdaad: de naam heeft ook alles in zich om jezelf een echte Lady te voelen. Ik stel hem graag aan je voor.

Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum

Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum

Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum: een nieuw seizoen, een nieuwe geur!

Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum is één van de nieuwste geurcreaties van Oriflame, en een echte voorjaarsgeur. Oriflame ontwikkelde deze geur voor stijlvolle vrouwen, en dat is in zowel de geur zelf als de flacon terug te zien.

Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum

Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum

Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum: stijlvolle flacon

De flacon van Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum is enerzijds eenvoudig, maar toch elegant. Ronde en rechte vormen zijn gecombineerd, waardoor het een beetje doet denken aan een diamant: stijlvol, geraffineerd en verleidelijk. De flacon heeft geen drukke opdruk van letters of tekeningen, slechts een sierlijke goudkleurige opdruk op één strook van het glas.

Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum

Om het “Lady-gehalte” van de geur te benadrukken, zit in de bovenkant van de parelmoerkleurige dop een soort wapen verwerkt, onder een ‘glazen’ stolpje. Sjiek!

Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum

Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum: de geurnoten

Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum is voor vrouwen die van bloemengeuren houden. De topnoten bestaan uit colone (frisse zeewind, gevangen in een geurextract), citroen en zwarte bessen. De hartnoten bestaan uit suède, groene thee met rozenblaadjes en jasmijn. De basisnoten bestaan uit patchoeli, kasjmier en mos.

Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum

Hoewel Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum mij in eerste instantie een beetje zwaar aandoet, vervliegt dat ‘zware’ al heel snel en blijkt het een geur die perfect bij het voorjaar past. Ik vind de geur tegelijkertijd fris en zacht, de term ‘geraffineerd’ is hierbij uitstekend op zijn plaats. Het is een geur waar ik, eenmaal aangebracht op o.a. mijn polsen, aan blijf ruiken, ik kan er geen genoeg van krijgen. De geur blijft voor mijn eigen neus een uur of 4 à 5 aanwezig, maar ik merk dat anderen hem langer blijven ruiken. Waarschijnlijk ruik ik té vaak aan mijn polsen, en raakt mijn neus verzadigd 😉

Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum is te koop via de website van Oriflame of via één van de adviseuses. Lady Avebury kost 43 euro voor 50 ml.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

2 Comments on Oriflame Lady Avebury Eau de Parfum

 1. Miranda Aerts
  26 maart 2014 at 19:16 (8 jaren ago)

  Dat klinkt heel goed, ik ben heel benieuwd naar deze eau de parfum ☆

  Beantwoorden
 2. Deb
  26 maart 2014 at 08:55 (8 jaren ago)

  Wat een prachtig flesje, geur klinkt ook niet verkeerd!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.