Oriflame Love Potion Secrets Eau de Parfum

Speciaal voor Valentijnsdag introduceert Oriflame een nieuwe Eau de Parfum: Oriflame Love Potion Secrets. Een geur die warm, zoet en vooral héél verleidelijk is: ik vertel je er graag wat meer over!

Oriflame Love Potion Secrets

Oriflame Love Potion Secrets Eau de Parfum

Geef je diepste verlangen een statement en extra power met het nieuwe verslavende en decadente Oriflame Love Potion Secrets Eau de Parfum. Prikkel je zintuigen (en die van je lief) met sprankelend fruit, waaronder witte aardbei gedoopt in witte chocolade in de topnoot en witte bloemen in het weelderige hart van deze geur. De basis onthult een mysterieuze en intens vrouwelijke en verleidelijke laatste indruk, dankzij een romige en warme mix van amber en sandelhout.

Wauw, de geuromschrijving klinkt echt verrukkelijk! Deze geur heeft volgens mij zo’n beetje alles in zich wat ik lekker vind (en ik denk veel vrouwen met mij): chocolade, aardbeien, de geur van bloemen en de zoete warme geur van amber. Ik vind het leuk om te merken dat ik, naarmate ik vaker reviews over geuren schrijf, steeds beter in staat ben om op basis van een geuromschrijving te bepalen of of ik een geur lekker vind of niet. Ook in dit geval bleek het een schot in de roos!

Oriflame Love Potion Secrets

Het doosje waarin Oriflame Love Potion Secrets zit, ziet er enerzijds lief en zoet, maar ook verleidelijk uit: lichtroze met een spannend zwart kanten strikje.

Oriflame Love Potion Secrets

Het flesje heeft een ronde, platte vorm, ook hier vind je het zwarte kanten strikje op terug. De dop doet mij denken aan een stiletto hak (waar ik voor geen goud op zou durven lopen, hihihi!), en onderstreept de verleidelijke kant van de Eau de Parfum. Ik weet niet zo goed wat ik van de verpakking moet denken: ik vind het leuk en creatief bedacht, maar an sich spreekt het flesje mij niet zo erg aan (en dat heb ik niet zo vaak met de parfumflesjes van Oriflame). Daarnaast gaat de dop een beetje lastig open, door de gladde, smalle vorm.

Oriflame Love Potion Secrets

De geur van Oriflame Love Potion Secrets zelf maakt de verpakking echter meer dan goed: vanaf het eerste moment dat ik hem rook, ben ik verliefd op deze geur.

In eerste instantie ruik ik vooral een zoete, ‘roze’ geur, die zich al snel mengt met een zachte bloemengeur. Na verloop van tijd wordt de geur warmer en ruik ik duidelijk de geur van amber, heerlijk! De geur blijft ongeveer een uur of 4 à 5 goed aanwezig op mijn huid, daarna is hij grotendeels verdwenen (althans, ik ruik hem dan zelf niet meer) en spray ik hem het liefst even een beetje bij.

Oriflame Love Potion Secrets

Hoewel Oriflame Love Potion Secrets speciaal voor Valentijnsdag is gecreëerd, blijft de Eau de Parfum in het vaste assortiment ♥ Normaal kost Love Potion Secrets € 40,00 (50 ml), maar is nu tijdelijk afgeprijsd naar slechts € 24,99. De Eau de Parfum is verkrijgbaar via de webshop van Oriflame, of via één van de verkoopadviseuses.

Spreekt Love Potion Secrets jou aan?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

5 Comments on Oriflame Love Potion Secrets Eau de Parfum

 1. Miranda Aerts
  28 januari 2016 at 21:56 (6 jaren ago)

  Ik ben nog niet toe aan een nieuwe geur maar deze zou in aanmerking kunnen komen…;-)

  Beantwoorden
 2. Manon
  28 januari 2016 at 19:18 (6 jaren ago)

  Het flesje is zo leuk en deze geur is ook erg lekker

  Beantwoorden
 3. Babs
  28 januari 2016 at 12:24 (6 jaren ago)

  Nou en of! Als ik lees wat er in zit, zeker!
  En het flesje staat ook prachtig op je gepimpte kast!

  Beantwoorden
 4. mireille
  28 januari 2016 at 07:28 (6 jaren ago)

  Ik heb één geur van Oriflame en die is erg goed moet ik zeggen. Deze klinkt ook weer heerlijk.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  28 januari 2016 at 06:28 (6 jaren ago)

  Klinkt als een fijne parfum.
  Mooie flacon!

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.