Oriflame Lovely Garden Eau de Toilette

Met de zomer in aantocht (al zou je dat op dit moment niet echt zo zeggen), draag ik graag weer wat lichtere, frissere geuren. Nu heb ik gelukkig aardig wat keuze op dat gebied, maar onlangs ontdekte ik een heerlijke nieuwe geur, die perfect bij deze maanden van het jaar past: Oriflame Lovely Garden Eau de Toilette. Toen ik haar in real life rook, was ik op slag verliefd, en ik vertel je graag waarom!

Oriflame Lovely Garden Eau de Toilette

Oriflame Lovely Garden Eau de Toilette

Ontsluier het onverwachte wonder van Lovely Garden Eau de Toilette. Frisse rabarber danst met sappige groene noten en een vleug warme melk, voor het verzacht in een spoor van crèmig vanilleorchidee dat je verder leidt naar jouw eigen geheime tuin.

Ik ben gek op rabarber, maar rabarber in een Eau de Toilette, daar zou ik zelf nooit op gekomen zijn. Gelukkig werken er bij bedrijven als Oriflame deskundigen op dat gebied, die dat voor mij doen 😉

Oriflame Lovely Garden Eau de Toilette

Oriflame Lovely Garden Eau de Toilette opent groen en fris (rabarber met groene noten), maar al heel snel wordt de geur zachter en zoeter, en komen de geur van vanille en melk meer naar boven. De geur van rabarber blijft daarbij steeds op de achtergrond, en zorgt ervoor dat Lovely Garden haar frisheid behoudt, die zo goed bij het voorjaar en de zomer past.

De geur blijft voor een Eau de Toilette redelijk lang (5 à 6 uur, maar aangezien je zelf een geur vaak minder lang ruikt dan een ander, vermoed ik dat hij daarna ook nog wel aanwezig is) hangen, maar als ik na mijn werk nog een afspraak heb, is bijsprayen wel even nodig (en lekker!).

Oriflame Lovely Garden Eau de Toilette

Oriflame Lovely Garden Eau de Toilette is gedurende de zomermaanden verkrijgbaar via de website van Oriflame en via één van de Oriflame adviseuzes. Normaal gesproken kost ze € 29,00 voor 50 ml, wat al niet duur is, maar op dit moment betaal je slechts € 12,99 voor deze heerlijke, sprankelende geur. De huidige brochure loopt tot en met 21 mei, daarna is deze aanbieding ook afgelopen vermoed ik.

Wat voor soort geuren draag jij graag in de zomer?

7 Comments on Oriflame Lovely Garden Eau de Toilette

 1. Yvonne
  24 mei 2015 at 12:27 (7 jaren ago)

  Ik koop eigenlijk nooit een geur zonder deze vooraf te proberen. Vorige keer naar aanleiding van jouw review de cenzaa bodymist gekocht en nu ook lovely garden. Het is inderdaad een lekkere geur. Het is een lichte geur dus wel vaker bijsprayen. Dit was de tweede keer dat ik naar aanleiding van één van jouw reviews, een geur heb besteld 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 mei 2015 at 12:39 (7 jaren ago)

   Wat leuk om te horen Yvonne! Ik vind reviews over parfums en eau de toilettes best moeilijk, omdat geurbeleving heel persoonlijk is, maar het doet me goed om te lezen dat ze blijkbaar wel goed overkomen. Fijne dag!

   Beantwoorden
 2. Mariëlle
  16 mei 2015 at 14:02 (7 jaren ago)

  Wat een klassieke flacon, ik ben benieuwd naar de geur. En uhm hij is inderdaad helemaal niet duur!

  Beantwoorden
 3. Bianca
  16 mei 2015 at 13:16 (7 jaren ago)

  Lijkt mij een heerlijke geur vind sowieso de flacon alweer erg mooi eruit zien x

  Beantwoorden
 4. Marieke
  16 mei 2015 at 12:58 (7 jaren ago)

  Klinkt als een fijne geur! Ik heb volgende maand een Oriflame beauty avond, ben benieuwd of ze deze eau de toilette dan ook meebrengen 🙂

  Beantwoorden
 5. Esmee
  16 mei 2015 at 09:40 (7 jaren ago)

  Wat een leuk flacon! De geur lijkt me echt heerlijk! En voor maar 12,99 euro, staat hij zeker op mijn wish list!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  16 mei 2015 at 06:06 (7 jaren ago)

  De parfum lijkt me zo zomers ruiken…..
  Jammer dat deparfumerie shop dit niet verkoopt 😉
  Prachtige flacon en dit merk ken ik niet.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.