Oriflame Memories Eau de Toilettes

Ik ben groot fan van de Eau de Toilettes en Parfums van Oriflame, eigenlijk is er nog nooit een geur geweest die mij tegenviel. Toen ik hoorde van de nieuwe Oriflame Memories Eau de Toilettes, kon ik dan ook niet wachten om ze te reviewen. Ik stel ze vandaag aan je voor!

Oriflame Memories

Oriflame Memories Eau de Toilettes

Oriflame introduceert met de nieuwe Memories Eau de Toilettes, drie unieke geuren, waarmee je ontsnapt op een geurreis naar jouw favoriete herinneringen. Maak je gewone dagen speciaal, door je mee te laten voeren door de kracht van deze bijzondere geuren op je gevoel, humeur én stemmingen.

Oriflame Memories bestaat uit drie geuren: Chasing Butterflies, Flirting under Fireworks en Daydreaming in a Hammock. Alleen de namen zijn al ontzettend leuk! Hieronder laat ik de geuren één voor één aan je zien:

Oriflame Memories

Chasing Butterflies

Oriflame Memories ‘Chasing Butterflies’ Eau de Toilette is speels en bevrijdend en staat voor zorgeloze vreugde. Deze onmiskenbaar ‘groene’ en bloemige geur symboliseert een frisse lenteochtend. Sprankelende, aromatische bessen prikkelen een honingwolk van zachte lindebloesem, terwijl de zwoele verfijning van ambrette zaad een aangenaam gevoel van stilte, rust en harmonie teweeg brengt.

Chasing Butterflies is een groene, opwekkende geur. Ik vind het inderdaad een typische lentegeur, maar tegelijkertijd is het ook een geur die eigenlijk alle dagen kan. Het is een geur die mijn humeur een boost geeft zodra ik de Eau de Toilette aanbreng. En dus is hij voor mij perfect geschikt voor regenachtige maandagochtenden 🙂

Oriflame Memories

Flirting Under Fireworks

Oriflame Memories ‘Flirting under Fireworks’ Eau de Toilette is sensueel en verleidelijk. Ontdek de aantrekkelijke spanning van een romantische ontmoeting in deze verslavende, oriëntaalse vanille-fruitgeur. Sappige, zachte abrikoos met een betoverend hart van witte roos en een passioneel, spoor van zoete praline laten je verlangen naar meer…!

Flirting under Fireworks is mijn favoriete geur van de drie, ik houd nu eenmaal van roze en zoet 🙂 In het begin is de geur vooral zoet, maar wordt al snel wat zachter en meer ‘poederig’ van geur. Het is een geur die ik niet snel beu raak, ik vind hem geschikt voor vele gelegenheden, zowel zakelijk als privé.

Oriflame Memories

Daydreaming in a Hammock

Oriflame Memories ‘Daydreaming in a Hammock’ Eau de Toilette is ontspannend en dromerig. De serene ontspanning van genieten in een hangmat op een zonnig, tropisch strand wordt perfect weergegeven in deze bloemige, tikkeltje aquatische geur. Ruik sensuele frangipanibloesem, gekust door de tere geur van cascalone (deze geurmolecule heeft de sensatie van fris water) in combinatie met de romige warmte van verse kokosmelk.

Daydreaming in a Hammock is een echte zomergeur, vind ik. Dit is de enige van de drie die ik niet zo snel in het najaar of winter zou dragen, vooral door de geur van Frangipanibloesem, die ik toch echt met de zomer associeer 🙂 Maar wie weet, komende winter, als ik toe ben aan een beetje zomerse warmte, dat ik misschien toch wel naar Daydreaming in a Hammock pak…

Oriflame Memories

De flacons van de Oriflame Memories Eau de Toilettes zijn alledrie hetzelfde. Ze hebben wel allemaal hun eigen kleur, die past bij de geur. Ik vind de flacons er mooi uitzien, maar ook dat kun je wel aan de ontwerpers van Oriflame overlaten.

De Oriflame Memories Eau de Toilettes zijn niet te overheersend qua geursterkte, zodat je ze uitstekend bijvoorbeeld naar werk of school kunt dragen. Zonder de mensen in je nabije omgeving te bedwelmen, hihihi! De geuren blijven zo’n 4 à 5 uur aanwezig op mijn huid. Om wat langer van je Parfum of Eau de Toilette te kunnen genieten, kun je deze het beste ‘s ochtends op je kleding sprayen (niet van te dichtbij, want dan krijg je vlekken in je kleding), daar blijft de geur langer hangen. En ik spray ook altijd een beetje in mijn haar, voor het extra beetje ‘magic’ 🙂

Oriflame memories

Prijs en verkrijgbaarheid

De Oriflame Memories Eau de Toilettes kosten € 25,00 voor 30 ml. De producten van Oriflame zijn verkrijgbaar via één van de adviseuses, of via de webshop. Ik heb deze producten ontvangen voor een review.

Welke van deze drie Eau de Toilettes spreekt jou het meest aan?

5 Comments on Oriflame Memories Eau de Toilettes

 1. Miranda Aerts
  13 september 2016 at 18:52 (2 jaar ago)

  Ze klinken alledrie heerlijk!
  Mijn voorkeur gaat al snel uit naar aquatische geurtonen maar de andere twee klinken ook lekker 🙂

  Beantwoorden
 2. Jolanda
  13 september 2016 at 07:01 (2 jaar ago)

  Ik vind ze zo heerlijk! Flirting Under Fireworks is ook echt mijn favoriet!!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  13 september 2016 at 06:18 (2 jaar ago)

  Prachtige flacons!
  Ik ben zeer benieuwd naar de geurtjes.

  Beantwoorden
 4. Jelke
  12 september 2016 at 15:04 (2 jaar ago)

  Ik ben wel erg benieuwd naar de roze variant! Ik hou ook van lekker zoet en omdat je ook schrijft dat deze geur achteraf wat meer poederig ruikt, daar ben ik ook enorm fan van! Xx

  Beantwoorden
 5. Jori
  12 september 2016 at 14:35 (2 jaar ago)

  Wat een mooie flacons…. Zou ze komende week wel even willen besnuffelen bij je

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.