Oriflame Miss Giordani Eau de Parfum

Ik vertelde jullie al eerder over de nieuwe producten binnen de Oriflame Giordani Gold lijn: de CC-creams en de prachtige Cream Eye Shadows en mascara. Vandaag heb ik voor jullie de kers op de taart: Oriflame Miss Giordani Eau de Parfum. Een lekkere Eau de Parfum mag natuurlijk niet ontbreken als je je op en top vrouw wil voelen!

Oriflame Miss Giordani Eau de Parfum

Oriflame Miss Giordani Eau de Parfum

Oriflame Miss Giordani Eau de Parfum

De flacon van Oriflame Miss Giordani Eau de Parfum is erg stijlvol en straalt verfijning en elegantie uit: alles waar de Italiaanse vrouw voor staat. De dop doet mij denken aan de oud-Romeinse tijd, terwijl de rechte vormen juist weer modern en krachtig zijn. Mij spreekt de flacon erg aan, als ik in een parfumerie zou lopen en puur op de flacon af zou gaan, zou ik deze zeker uit het schap pakken.

Oriflame Miss Giordani Eau de Parfum

Oriflame Miss Giordani Eau de Parfum: noten

Oriflame Miss Giordani Eau de Parfum opent met frisse topnoten: witte grapefruit, Calabrische bergamot en mangosorbet. Het hart wordt gevormd door rode Pondicherry peper, nerolibloem, witte pioen en fresia. De basis bestaat uit hout en sensuele musk.

Hieraan zie je al dat Miss Giordani tegelijkertijd fris en bloemig, maar ook krachtig is, waarmee de elegantie en de kracht van de moderne Italiaanse vrouw worden onderstreept. Ik ruik ook duidelijk dat Miss Giordani van fris-zoet naar licht bloemig naar wat warmer gaat, ik vind het een heel mooie geurcompositie. Heel vaak blijken geuren die bergamot en/of neroli bevatten, mij erg aan te spreken (of andersom, het is maar hoe je het bekijkt), en dat is ook nu weer het geval.

Oriflame Miss Giordani Eau de Parfum

Ik vind Oriflame Miss Giordani Eau de Parfum een heel vrouwelijke, rijke geur die door de frisse en licht fruitige noten toch heel goed draagbaar is voor bijvoorbeeld een dag naar kantoor of een dagje shoppen. Ook straks aan het kerstdiner kun je deze geur uitstekend dragen, zonder bang te zijn dat je je schoonmoeder bedwelmt πŸ˜‰ Miss Giordani straalt voor mij vrouwelijkheid en kracht uit, als ik hem draag krijgt mijn zelfvertrouwen direct een boost. De geur blijft redelijk lang hangen, maar na een (werk)dag is deze wel zo goed als vervlogen.

Oriflame Miss Giordani Eau de Parfum (50 ml) kost € 29,00 (momenteel slechts € 18,99) en is verkrijgbaar via het directe verkoopkanaal van Oriflame, of via de website.

Zijn er geurnoten waar jij steeds weer voor valt? Welke zijn dat?

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf ter beschikking zijn gesteld voor een review.

4 Comments on Oriflame Miss Giordani Eau de Parfum

 1. Bianca
  4 november 2014 at 07:25 (8 jaren ago)

  Bij dit soort momenten baal ik dat er geen geur computer bestaat, de geur lijkt mij erg lekker sowieso ziet de flacon er al mooi eruit x

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  3 november 2014 at 18:39 (8 jaren ago)

  Ik heb de geur ‘geroken’ op de geurende pagina in de brochure en ik vond hem heerlijk ruiken.
  De flacon is inderdaad heel mooi.
  Ik val vaak voor aquatische geurtonen, maar heb een tijdje terug weer eens een hele warme bloemige eau de parfum gekocht (Midnight Rose van Lancome) en op mijn verlanglijstje voor sinterklaas heb ik een nieuwe bloemige eau de toilette gezet (Dare van Guess).

  Beantwoorden
 3. Miss Sentinelli
  3 november 2014 at 18:04 (8 jaren ago)

  Mooie flacon! Lijkt me een heerlijke geur :)! Ik hou wel van frisse, zoete en bloemige geuren :).

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  3 november 2014 at 15:10 (8 jaren ago)

  Dat is een prachtige flacon die heel mooi zal staan op mijn beauty kast! Dit merk verkoop tegenwoordig ook hele mooie make-up! Ze zouden eens een pc moeten uitvinden waaruit men parfums kan ruiken πŸ˜‰
  Leuke aanbieding en ik ga meteen op de website eens een kijkje nemen……

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.