Oriflame My Red by Demi Moore

PRIKKEL JE ZINTUIGEN MET DE ONWEERSTAANBARE GEUR VAN RODE JASMIJN…

Oriflame introduceert My Red by Demi Moore, dé geur van verleiding en ultiem vrouwelijk raffinement!

Oriflame introduceert haar meest waardevolle, verleidelijke geur tot nu toe, in samenwerking met actrice Demi Moore en de befaamde parfumeur Vincent Schaller. My Red Eau de Parfum bevat een zeldzame variatie van jasmijn, te weten rode jasmijn. Deze magnetische geur ademt sensualiteit, Hollywoodglamour en ultiem vrouwelijk raffinement!

Rode jasmijn staat symbool voor toewijding en sensualiteit. De geur van ‘My Red’ is uitgesproken en zelfverzekerd. Dit nieuwe Eau de Parfum is ontwikkeld voor vrouwen die graag een onuitwisbaar statement maken, ervan dromen om aanbeden te worden en die onweerstaanbaar willen zijn.

Dé geur van een femme fatale…

De wereldberoemde actrice Demi Moore is het gezicht van en de inspiratie voor het exclusieve ‘My Red’ Eau de Parfum. Demi’s kracht, talent en niet te evenaren schoonheid fascineren mannen én vrouwen. Zij betovert haar publiek over de hele wereld en is de belichaming van de femme fatale – kortom: de perfecte inspiratie voor My Red!

Oriflame My Red by Demi Moore 

Geurnoten van rode jasmijn, gecombineerd met witte bloemen en sappig fruit

Al eeuwenlang dragen vrouwen in verschillende culturen over de hele wereld jasmijnbloemen in hun haar. Deze onmiskenbaar vrouwelijke geurnoot wordt alom geprezen vanwege haar eenvoudige schoonheid en zoete parfum. De geurnoot van rode jasmijn is nóg weelderiger dan andere jasmijnsoorten, met meer fruitige, sensuele en verslavende facetten. Hierdoor heeft deze geur een eigentijds en uitgesproken karakter. Door dit zeldzame ingrediënt te combineren met witte bloemen, cranberries en sappige granny smith-appels ontstond ‘My Red’,  een weelderig, verleidelijk en vooral ultiem vrouwelijk Eau de Parfum!

Oriflame My Red by Demi Moore

De complete My Red-collectie

Behalve het Eau de Parfum en een rijke, geparfumeerde Body Cream op basis van dezelfde geurnoten, bevat de exclusieve ‘My Red’-collectie tevens een bijpassende rode kunstleren tas en zijden sjaal, die een extra element van stijl en Hollywoodglamour toevoegen aan deze gewaagde nieuwe geur!

Het ontstaan van deze mooie geur wordt uitstekend weergegeven in dit introductiefilmpje wat Oriflame maakte: Oriflame My Red by Demi Moore

Het My Red Eau de Parfum kost 43 euro voor 50 ml, de My Red Body Cream kost 13 euro voor 250 ml. De producten van Oriflame zijn te koop via een Oriflame adviseuse, diverse schoonheidssalons en via de website.

1 Comment on Oriflame My Red by Demi Moore

  1. Miranda Aerts
    22 oktober 2013 at 19:46 (9 jaren ago)

    Het flesje vind ik erg mooi! Ik denk dat de geur voor mij te sterk is, maar ik wil hem bij jou wel graag een keer testen.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.