Nieuwe Oriflame Star Products – 40 jaar huidverzorging!

Oriflame is één van de merken die ik dankzij mijn blog heb leren kennen, en daar ben ik erg blij mee. Al veel mooie producten hebben de revue hier op Beautyspots gepasseerd, en een plekje op mijn badkamer of make-up tafel veroverd. Dit jaar bestaat Oriflame 40 jaar, en viert dat dit najaar met 3 prachtige nieuwe Oriflame Star Products. Het zijn alledrie producten die je huid helpen op een comfortabele manier de winter door te komen, en ik laat ze aan je zien!

Oriflame Star Products

Oriflame Star Products

Ik heb Oriflame de afgelopen jaren leren kennen als een merk met mooie, effectieve en betaalbare producten, zowel op het gebied van huidverzorging als make-up. Voor de ontwikkeling van de producten worden steeds de nieuwste technologieën gebruikt, zodat producten van een hoge kwaliteit ontstaan. Ook de drie Oriflame Star Products die ik je vandaag mag laten zien, voldoen aan de eisen die de moderne, drukke tijd aan ons en onze huid stelt.

Oriflame Star Products

Oriflame NovAge Hydra Calm Eye Make-up Remover (€ 24,00/150 ml)

De huid rond je ogen vraagt om een zachte, kalmerende verzorging, zeker bij het verwijderen van de dagelijkse make-up. Iedereen weet wel dat boenen daarbij uit den boze is, maar veel producten reinigen niet helemaal voldoende. Oriflame Novage Hydra Calm Eye Make-up Remover is een milde, ophthalmologisch geteste oogmake-up remover op gelbasis, uit de luxe en hoogwaardige Oriflame NovAge lijn.

Oriflame Star Products

De formule bevat provitamine B5 die de wimpers helpt versterken. De samenstelling van de gel zorgt voor een milde maar effectieve reiniging, en intensieve hydratatie van de huid rondom  de ogen. Droge plekjes worden verzacht en fijne lijntjes geëgaliseerd. Dit product is tevens geschikt voor mensen met contactlenzen.

Oriflame Star Products

Oriflame Novage Hydra Calm Eye Make-up Remover voelt inderdaad heel zacht en comfortabel aan op de tere huid rondom mijn ogen. Hij voelt enigszins verkoelend en kalmerend, ik ervaar tijdens het verwijderen van mijn oogmake-up geen enkel moment een irriterend of anderszins vervelend gevoel. De gel verwijdert mijn oogmake-up vrijwel moeiteloos, waarbij ik wel moet vermelden dat ik geen waterproof producten zoals mascara gebruik. Dus daar kan ik geen uitspraak over doen. Maar mijn gewone mascara wordt prima verwijderd.

Oriflame Star Products

Het gebruik van de Oriflame Novage Hydra Calm Eye Make-up Remover is heel eenvoudig: je brengt een klein pompje aan op een wattenschijfje, legt deze een paar seconden op je (dichte) ogen en verwijdert dan, zonder te boenen of hard te vegen, je make-up. Bijna al mijn oogmake-up wordt in één keer verwijderd, een enkele keer herhaal ik bovenstaande nog een keer met een schoon wattenschijfje. Ik vind het een heel fijne, en vooral zachte reiniger.

Oriflame Star Products

Oriflame NovAge Nutri6 Facial Oil Capsules (€ 62,00/30 stuks)

Mijn favoriete product van deze drie Oriflame Star Products is deze mooie pot met NovAge Nutri6 Facial Oil Capsules. In eerste instantie kwam dat vooral door de capsules, die op mij altijd een soort van aantrekkingskracht hebben. Ik vind het altijd enorm luxe en ‘volwassen’ uitzien, gezichtsverzorging in capsulevorm. Maar eenmaal in gebruik, bleek mijn huid ook erg blij te worden van de inhoud!

Oriflame Star Products

Ingrediënten en hun werking

De Nutri6 Facial Oil Capsules bevatten een mix van zes waardevolle oliën die de huid herstellen en intensief voeden. En zeker nu de koudere maanden zijn aangebroken, kan je huid dat prima gebruiken.

Sesamolie is rijk aan antioxidanten, vitaminen, mineralen en proteïnen en heeft een ongelofelijk hydraterend en verzachtend effect op de huid. Avocado-olie bevat verzachtende, voedende en verzorgende eigenschappen – het versterkt de huideigen lipidenbarrière, is rijk aan antioxidanten en beschermt de huid tegen schade door vrije radicalen. Perzikpitolie staat bekend vanwege de voedende, hydraterende en verzorgende eigenschappen en is perfect voor de zeer droge huid. Moerasbloemolie is rijk aan mineralen, lipiden en vetzuren die de huid verzorgen en heerlijk zacht maken. Zwarte bessenolie is een rijke bron van omega vetzuren en zorgt er dankzij hydraterende en voedende werkstoffen voor dat de huid er gezond en soepel uitziet. Sojaboonolie egaliseert het huidoppervlak en bevordert de zacht- en soepelheid van de huid dankzij intensief voedende eigenschappen.

De capsules vormen een rijke verzorging en verwennerij voor je huid.

Oriflame Star Products

Ooooh, kijk dan hoe sjiek! ♥

Oriflame Star Products

Het voordeel van gezichtsverzorging in capsule-vorm is het feit dat je per keer maar de hoeveelheid open maakt die je nodig hebt. Het product, in dit geval de olie, wordt niet langer aan licht en lucht blootgesteld dan nodig is. En het werkt daardoor natuurlijk ook heel hygiënisch. Je draait een capsule heel eenvoudig open, en knijpt de inhoud vervolgens leeg. Easy as it is.

Oriflame Star Products

De olie uit de NovAge Nutri6 Facial Oil Capsules is vrij dun, ik knijp de capsule daarom leeg in mijn handpalm. De olie laat zich heel makkelijk verdelen, en trekt vrij vlot in mijn huid. Je kunt de olie apart gebruiken, of gemengd met je dag- of nachtcrème. Ik breng 1 tot 2 keer per week ‘s avonds de olie aan op mijn gereinigde huid, en daar overheen breng ik mijn nachtcrème aan.

Oriflame Star Products

De olie geeft mijn huid een heerlijke boost aan voeding en verzorging, die ze nu met het koudere weer goed kan gebruiken. Ik merk nu al dat mijn huid toch enigszins droger wordt, met de koude avonden en ochtenden, en de verwarming die iedere avond aan is. Voor mijn huid is 1 à 2 keer per week een capsule voldoende, een drogere huid zul je waarschijnlijk een groot plezier doen met wat vaker per week.

Oriflame Star Products

Oriflame Tender Care Cinnamon (€ 10,00/15 ml)

Het wonderpotje Tender Care van Oriflame is bij veel mensen een begrip. Het is één van de langst bestaande en meest populaire producten van Oriflame. Dit najaar is er een nieuwe limited edition uitvoering met de warme, winterse geur van kaneel ♥

Oriflame Star Products

Dit multifunctioneel inzetbare potje bevat een uitzonderlijk rijke balm met intensief verzorgende ingrediënten. De toegevoegde bijenwas beschermt en voedt de huid, kalmeert de huid, verzacht en voedt droge plekjes. Vitamine E heeft krachtige antioxidant en anti-ageing eigenschappen en verbetert de vochtopname van de bovenste huidlagen. Kaneelolie-extract herstelt de glans en soepelheid van de huid en zorgt bovendien voor een heerlijke, warme geur.

Oriflame Star Products

Het potje ziet er ontzettend leuk uit, speciaal voor deze uitvoering is het in warm oranje gestoken. Ik vind alleen de vorm van het potje niet zo handig, als je de balm er met je vingertop uit wilt halen, zit er altijd balm onder je nagel, zo irritant! Ik gebruik daarom altijd een spateltje, maar dat brengt dan weer wel met zich mee dat hij niet zo handig is voor onderweg.

Oriflame Star Products

De balm uit het wonderpotje doet uitstekend zijn werk, en verzacht en verzorgt mijn droge lippen, nagelriemen, en andere droge of geïrriteerde plekjes. De kaneelgeur is zacht en subtiel, en een beetje zoetig. Precies goed, want zeker op mijn lippen hoeft de geur van mij niet al te sterk te zijn.

Alle Oriflame Star Products in dit artikel zijn vanaf heden verkrijgbaar via de website van Oriflame, of via één van de adviseuses. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

7 Comments on Nieuwe Oriflame Star Products – 40 jaar huidverzorging!

 1. bychristiana
  27 oktober 2016 at 18:04 (2 jaar ago)

  De capsules zijn zo cool, ik geloof ook echt wel dat zoiets net weer een beter effect heeft dan wanneer een olie-tje ‘gewoon’ verpakt is, en ach, zo niet? Dan ziet het er gewoon leuk en heerlijk luxe uit. Fijn dat Oriflame altijd zo innovatief is en heel vaak nieuwe producten uitbrengt.

  Beantwoorden
 2. Jolanda
  27 oktober 2016 at 15:36 (2 jaar ago)

  De capsules zijn inderdaad echt superfijn!

  Beantwoorden
 3. Natascha
  27 oktober 2016 at 10:31 (2 jaar ago)

  Ik heb deze producten ook en ben toevallig ook bezig met een review. Ik deel je mening helemaal, het zijn super fijne producten. De tender care heeft echt mijn hart gestolen en mijn vriend gebruikt het serum ook hihi.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  27 oktober 2016 at 08:57 (2 jaar ago)

  Dat zijn hele mooie producten van Oriflame 🙂

  Beantwoorden
 5. marije
  27 oktober 2016 at 08:08 (2 jaar ago)

  Ik heb al zo vaak over Oriflame gehoord maar nog nooit wat gebruikt. De capsules klinken idd goed.

  Beantwoorden
 6. Mireille
  27 oktober 2016 at 07:38 (2 jaar ago)

  Oh ik hou van dat soort capsules. Zo jammer dat Dermalogica hun vitamine capsules vervangen heeft door een serum. Wonderpotje klinkt goed.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  27 oktober 2016 at 06:14 (2 jaar ago)

  Zulke mooie producten!
  Mooie foto’s.
  Dat wonderpotje heb ik niet.
  Denk toch dat ik het nu ga kopen 😉

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.