Oriflame Stardust Eau de Toilette (limited edition)

Het is bijna Kerstmis, en misschien ben je nog wel op zoek naar een mooie kado-tip? Ik stel graag Oriflame Stardust Eau de Toilette aan je voor, een betoverende geur om even lekker bij weg te dromen. Met de bijbehorende Bath & Shower gel en Body Cream hul je jezelf van top tot teen in deze mooie geur!

Oriflame Stardust

Oriflame Stardust Eau de Toilette

Als sprankelende wensen die in de lucht hangen, viert Oriflame met de limited edition Stardust-lijn de magie van het buitengewone met een vreugdevolle uitbarsting van pruim, mysterieuze maanbloem en een streling van sensuele patchoeli geurnoten. Een betoverende, stralende geur die je even heerlijk laat wegdromen!

Toen ik het persbericht ontving met de informatie over de Oriflame Stardust lijn, spraken de geurnoten me direct aan. Zoet, zacht en verleidelijk, zo klonk de geur mij toen ik de omschrijving las. Van maanbloem had ik geen idee hoe dat ruikt, maar pruim en patchoeli zijn geurnoten die het bij mij altijd goed doen ♥

Oriflame Stardust

De flacon van Oriflame Stardust Eau de Toilette is recht en strak van vorm, met een mat grijze dop. De opdruk is prachtig, met fonkelende, metallic sterren en in het midden de naam van de Eau de Toilette. De verpakkingen van de producten zijn allemaal lichtroze, samen met de fonkelende sterren zorgt het voor een sprookjesachtige, lieflijke uitstraling.

Oriflame Stardust

De geur van Oriflame Stardust opent bloemig en poederig, het is een heel zachte geur. Na een tijdje wordt de geur wat zoeter, maar blijft poederig en zacht. Het is geen overheersende geur, dus als je van geuren houdt die heel nadrukkelijk aanwezig zijn, vind je Stardust misschien te subtiel. Zelf houd ik heel erg van dit soort geuren, zeker op de dagen dat ik naar mijn werk ga, of gewoon een lekker thuis-dagje heb.

De geur blijft voor een Eau de Toilette redelijk goed aanwezig, maar na een uur of 4 à 5 is ze wel grotendeels verdwenen. Eén of twee spraytjes zijn dan voldoende om de geur weer helemaal op te halen, en om de rest van de dag lekker te ruiken.

Oriflame Stardust

Oriflame Stardust

In de lijn van Oriflame Stardust zijn ook een Bath & Showergel en een Body Cream aanwezig, om nog meer van de heerlijke geur te kunnen genieten. Als je alle drie de producten na elkaar gebruikt, ‘layer’ je de geur, en wordt deze nog net iets intenser. Vooral met de Body Cream leg je een heerlijke basis voor de Eau de Toilette.

Oriflame Stardust

Oriflame Stardust

Oriflame Stardust Body Cream bevat niet heel veel bijzonder verzorgende ingrediënten, maar glycerine en dimethicone zorgen er wel voor dat je huid niet uitdroogt.

Oriflame Stardust

Oriflame Stardust

Oriflame Stardust

De Body Cream heeft een romige textuur, die lekker uitsmeert over mijn huid en vrij snel intrekt. De verzorgende werking is prima, ze houdt mijn huid de hele dag zacht en soepel, ook op de wat koudere dagen. De Body Cream geeft je huid bovendien een heel subtiele glans. Een heerlijke set om voor jezelf, of voor een ander onder de Kerstboom te leggen!

Oriflame Stardust

Oriflame Stardust Eau de Toilette (€ 29,00/50 ml), Bath & Shower Gel (€ 11,00/200 ml) en Body Cream (€ 12,00/200 ml) (allemaal Limited Edition) zijn verkrijgbaar via de webshop van Oriflame, of via één van de Oriflame Adviseuses. Momenteel zijn de producten sterk afgeprijsd, dus dat is extra leuk kado geven (of krijgen)!

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

7 Comments on Oriflame Stardust Eau de Toilette (limited edition)

 1. manon
  17 december 2015 at 18:29 (7 jaren ago)

  Dit zijn heerlijke producten! ik vind de verpakking zo cute

  Beantwoorden
 2. Deb
  17 december 2015 at 17:54 (7 jaren ago)

  Ik ben verliefd…. op de verpakkingen van deze lijn!! Het flesje van de eau de toilette doet me qua vorm denken aan dat van Philosophy ‘Amazing Grace’ alleen is deze veel mooier. En zachte poederige geuren, daar houd ik van!! Ik ga snel een kijkje nemen in de webshop, bedankt voor de tip!

  Beantwoorden
 3. Marion
  17 december 2015 at 12:40 (7 jaren ago)

  Patchouli is zo lekker! Die verpakking van de eau de toilette is werkelijk een feestje!

  Beantwoorden
 4. mireille
  17 december 2015 at 08:31 (7 jaren ago)

  Ziet er mooi uit en ik denk dat de geur mij ook wel aanstaat.

  Beantwoorden
 5. jeapiebel
  17 december 2015 at 07:26 (7 jaren ago)

  Dat het een heel zachte geur is en na een tijdje wordt de geur wat zoeter het lijkt mij heel lekkere geur. Aan je omschrijving dat De Body Cream een romige textuur heeft, die lekker uitsmeert over de huid en vrij snel intrekt. Klinkt als een prima body creme. Zeker zijn het prima producten voor onder de kerstboom. 🙂

  Beantwoorden
 6. Cindy
  17 december 2015 at 06:34 (7 jaren ago)

  Patchouli is bij mij ook altijd goed, als dat erin zit. Heerlijke lijn lijkt me dit. Jammer alleen dat je niet even kunt gaan snuffelen in de winkel.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  17 december 2015 at 06:23 (7 jaren ago)

  Er mooie verpakkingen en het ziet er goed uit.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.