Oriflame Tenderly Promise Eau de Toilette

Aan het begin van de zomer introduceert Oriflame een nieuwe Eau de Toilette: Oriflame Tenderly Promise. Nu is dat op zich natuurlijk niet zo’n schokkend bericht, want met de komst van een nieuw seizoen worden er doorgaans veel nieuwe geuren uitgebracht. Tenderly Promise heeft echter een bijzonder verhaal, ik vertel je er in dit artikel alles over!

Oriflame Tenderly Promise

Oriflame Tenderly Promise

Oriflame lanceert een speciale samenwerking met de World Childhood Foundation, vertegenwoordigd door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Madeleine van Zweden. Het bedrijf heeft een nieuwe geur ontwikkeld, Tenderly Promise, en voor elke verkochte flacon doet het een donatie aan de World Childhood Foundation, met als doel om daarmee meer dan 1 miljoen euro op te halen.

Dankzij deze donaties worden kinderen die verwaarloosd, misbruikt, uitgebuit en achtergelaten zijn, geholpen om een gelukkigere, gezondere kindertijd te krijgen, vol dromen en de belofte van een betere toekomst

Oriflame Tenderly Promise

De flacon van Oriflame Tenderly Promise is rechthoekig en van doorzichtig glas. Aan de achterkant is een hart in het glas ‘uitgehold’ wat paars en fuchsia gekleurd is, de vlakken doen mij denken aan de aardbol. De Eau de Toilette zelf is lichtblauw van kleur, ik zie in het geheel alle kinderen ter wereld, omgeven door een hart en een zorgeloze, wolkenloze blauwe lucht.

Oriflame Tenderly Promise

Oriflame Tenderly Promise: geur inspiratie en geuropbouw

De inspiratie voor Oriflame Tenderly Promise Eau de Toilette was het idee van een onschuldig moment uit de kindertijd, van kinderen die vol zorgeloos geluk door een geurige bloementuin rennen, recht in de warme, veilige omhelzing van hun liefhebbende moeder. Een prachtig, eenvoudig moment, een moment dat alle kinderen zouden moeten beleven, maar waar de meesten helaas zelfs nooit van mogen dromen.

De topnoten van Oriflame Tenderly Promise bestaan uit citroen, perzikbloesem en roze peperkorrels. Het hart van de geur wordt gevormd door Witte Lelie, Lelietje-van-dalen en pioenroos, en Sandelhout en Musk vormen de basis.

Ik vind Tenderly Promise een heerlijke bloemige, beetje poederige geur die mij doet denken aan de zomer, blote voeten in het gras en een veld vol bloemen. Een geur die subtiel genoeg is om iedere dag te dragen, maar ook heel vrouwelijk en elegant is, een geur die ik graag draag. Omdat het een Eau de Toilette is, is de geur na een uur of 4 à 5 wel grotendeels vervlogen, maar met 1 of 2 spraytjes haal je hem dan moeiteloos weer op.

Oriflame Tenderly Promise

Oriflame Tenderly Promise (€ 29,00/50 ml – nu tijdelijk slechts € 19,99) is verkrijgbaar via de webshop van Oriflame of tijdens een Oriflame workshop.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

5 Comments on Oriflame Tenderly Promise Eau de Toilette

 1. Hanneke
  18 juni 2015 at 10:00 (7 jaren ago)

  Hoi Natasja! Wat een mooie omschrijving van deze eau de Toilette.

  Ik ben zelf werkzaam binnen Oriflame en heb hem ook gekocht. Vandaag krijg ik deze geur binnen dus ik ben héél benieuwd! Maar als ik je omschrijving zo lees zal ik deze geur erg kunnen waarderen!

  Beantwoorden
 2. Alida Hamelijnck
  18 juni 2015 at 09:34 (7 jaren ago)

  Ik ben echt toe aan een lekker, vrouwelijk geurtje voor de zomer! Ben bijna door mijn laatste flesje heen dus deze heerlijke geur zou toch wel héél erg leuk zijn… Het flesje alleen al is prachtig, ben zo benieuwd naar hoe hij ruikt! 🙂

  Beantwoorden
 3. Manon
  6 juni 2015 at 20:44 (7 jaren ago)

  Wat een geweldige flacon !! Ik ben benieuwd naar de geur

  Beantwoorden
 4. mireille
  6 juni 2015 at 08:43 (7 jaren ago)

  Wat een mooi achterliggende gedachte van Oriflame

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  6 juni 2015 at 07:32 (7 jaren ago)

  Wauw, zeg wat een prachtige flacon!
  Ik heb nog nooit iets van dit merk gekocht.
  Mooie foto’s met de confetti.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.