Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara – NIEUW

Mascara: hoeveel nieuwe of vernieuwde varianten zouden er jaarlijks uitgebracht worden door de diverse bekende merken? De één belooft meer volume, de ander belooft langere wimpers, en de derde belooft een combinatie van beiden. Oriflame introduceert met Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara een mascara die meer doet: volgens het persbericht zorgt deze mascara voor een optisch grotere oogopslag tot maar liefst 30%. Lees snel verder voor meer informatie over deze bijzondere, veelbelovende mascara!

Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara

Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara

De formule van Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara lift de wimpers van de aanzet tot de puntjes, en zorgt zo voor een optisch grotere oogopslag. Fixerende ingrediënten zorgen ervoor dat gelifte wimpers de hele dag perfect in model blijven. Oriflame ontwikkelde de formule om optimaal te werken in combinatie met het speciaal ontworpen borsteltje.

Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara

Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara

Het borsteltje van de Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara bestaat uit twee delen, een roze deel en een zwart deel (maar die kleuren zie je natuurlijk niet meer zodra het borsteltje in de fabriek in de mascara gestopt wordt). Het roze (smalle) deel heeft een conische vorm, hiermee kun je heel makkelijk de binnenste en onderste wimperhaartjes liften en krullen. Het bredere zwarte gedeelte bereikt de langere en buitenste wimperhaartjes. Hierdoor kun je alle wimperhaartjes voorzien van een laagje mascara, in slechts enkele bewegingen.

Het aanbrengen gaat inderdaad heel snel en makkelijk, ik vind vooral het smalle gedeelte heel fijn en nauwkeurig werken, zelfs voor de kleinste haartjes. Het borsteltje ‘pakt’ mijn wimpers heel goed, en de mascara hecht goed aan mijn wimpers.

Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara

Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara is verkrijgbaar in twee kleuren (die ik wel even goed moest zoeken op de verpakking met mijn 40+-ogen, hihihi!): Black en Black Plum.

Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara

Links zie je Black Plum, een prachtige donkerpaarse kleur, rechts Black. De mascara geeft op mijn huid goed af, dat zegt meestal veel (in dit geval dus erg positief!) over het gemak waarmee je de mascara aanbrengt op de wimpers.

Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara

Ik ben ‘gezegend’ met korte wimperharen, die ook nog eens recht vooruit staan. Eigenlijk dus de perfecte test-wimpers voor Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara. Zou deze mascara zijn beloftes waarmaken?

Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara

Ja dus! Ik draag hier één laagje Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara in de kleur Black Plum, die op mijn wimpers een soort van ‘warm’ zwart blijkt te zijn, ik vind het echt een prachtige kleur. Mijn wimpers worden perfect gelift, krullen mooi omhoog en worden bovendien ook nog wat verlengd. Wat een prachtige mascara! Ik ben zó blij met het resultaat, dat sinds ik deze twee mascara’s ontving, mijn Chanel Le Volume mascara niet meer heb aangeraakt. En dat zegt wat, dat is (was) namelijk mijn meest favoriete mascara, ik gebruik(te) hem dagelijks.

Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara

Hier draag ik de zwarte variant van Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara, in mijn look van het artikel van gisteren.

Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara (€ 13,00 – momenteel slechts € 7,99) is verkrijgbaar via het directe verkoopkanaal van Oriflame, of via de webshop.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

Waar moet jouw perfecte mascara aan voldoen?

9 Comments on Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara – NIEUW

 1. Rabia
  24 februari 2015 at 10:08 (7 jaren ago)

  Hallo allemaal,

  Wat fijn dat er veel postieve reacties zijn over de mascara.

  Je kan bij mij bestellen of je kan zelf bestellen (dmv klantnummer). Stuur mij een berichtje voor meer info rabia.oriflame@outlook.com

  Groetjes

  Beantwoorden
 2. Wilma
  21 februari 2015 at 07:01 (7 jaren ago)

  ik vind de zwarte het mooist bij je de plum ook wel maar laat de ogen iets roder lijken.
  Ga hem ook kopen de zwarte denk

  Beantwoorden
 3. Jori
  20 februari 2015 at 22:06 (7 jaren ago)

  Wauw ik ga bestellen,kan ik meteen de cc cream meebestellen

  Beantwoorden
 4. Sonja
  20 februari 2015 at 13:22 (7 jaren ago)

  Ik vind ze ook erg fijn.

  Beantwoorden
 5. Beau
  20 februari 2015 at 12:12 (7 jaren ago)

  Wat een fraai vormgegeven borsteltje, mooie mascara’s 🙂 het mag vooral niet klonteren bij mij en dat doen deze beide niet.,

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  20 februari 2015 at 10:09 (7 jaren ago)

  Wat een prachtig resultaat 😉
  Het seperate de wimperharen perfect.

  Beantwoorden
 7. Wojis
  20 februari 2015 at 09:04 (7 jaren ago)

  Oh my, Black Plum is fantastisch, echt een hele mooie kleur. Vind het effect ook heel mooi, geen spinnenwebben, geen klonten en separeert heel mooi.

  Beantwoorden
 8. Miranda Aerts
  20 februari 2015 at 09:01 (7 jaren ago)

  Wat een mooi resultaat! Ik heb vaak de mascara’s van Catrice in gebruik, maar let vooral op het borsteltje. Het kan niet smal genoeg zijn, dat werkt het fijnst voor mij.

  Beantwoorden
  • Miranda Aerts
   20 februari 2015 at 09:09 (7 jaren ago)

   Ik heb het High Impact Eye Pencil van The ONE in gebruik, ik denk dat je die ook wel fijn zou vinden. Net zo zacht als het potlood van Zoëva maar dan met een opdraaiende punt.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.