Orly Blush: are you ready for Spring?

Orly heeft dit voorjaar een prachtige lente-collectie: Orly Blush.  Een collectie met mooie, vrouwelijke kleuren die variëren van lief pastel tot pittig fuchsia: deze nagellak-collectie biedt voor iedere vrouw wat wils. Voor mijn verjaardag kreeg ik Orly Blush ‘Cheeky’ en Orly Blush ‘First Blush’. Ik laat ze vandaag aan je zien!

Orly Blush

Orly Blush: dit voorjaar wordt vrolijk!

Eigenlijk vind ik alle kleuren van de Orly Blush collectie prachtig, het was dan ook heel moeilijk om hier twee favorieten uit te kiezen. Uiteindelijk koos ik voor ‘Cheeky’ en ‘First Blush’, ik vertel je hieronder over beide kleuren waarom ik hiervoor koos.

Orly Blush Cheeky

Orly Blush Cheeky

Orly Blush ‘Cheeky’

Orly Blush ‘Cheeky’ is een perzikkleurige nagellak met heel fijne gouden shimmers. Vooral in zonlicht is Cheeky prachtig, en doet al een beetje naar de zomer verlangen. Mijn handen zijn nu nog een beetje bleek, ik denk dat deze kleur bij een gebruinde huid nóg mooier staat. Ik draag op bovenstaande foto’s twee laagjes, met daaroverheen een laagje sneldrogende topcoat.

Orly Blush First Blush

Orly Blush First Blush

Orly Blush ‘First Blush’

Orly Blush ‘First Blush’ is een fel roze lak met een crème finish. Dit is de meest felle kleur uit de collectie, verder zijn de kleuren allemaal zachter van tint. Ik vind dit een kleur die bij veel gelegenheden draagbaar is: of je nu casual of zakelijk gekleed bent, deze lak kan eigenlijk in beide gevallen prima. Ik vind het een heel mooie, vrouwelijke kleur waar ik al veel complimenten over gekregen heb. Ook hier draag ik twee laagjes First Blush met een laagje sneldrogende topcoat.

De nagellak van Orly is vrij dun van textuur, toch brengen ze prettig aan dankzij het lange kwastje. Dit kwastje is niet echt breed, dat vind ik eigenlijk het enige nadeel van de nagellakken van Orly. De nagellak droogt lekker snel, en de houdbaarheid is prima (4 à 5 dagen). De flesjes hebben een riante inhoud van 18 ml. Hiermee kun je dus zeker even vooruit.

Je vindt de Orly Blush collectie, evenals de andere nagellakjes van Orly, bij o.a. The Make Up Spot, ze kosten € 12,95 per stuk. De kleuren die nog op mijn verlanglijstje staan zijn Classic Contours en Naked Canvas.

5 Comments on Orly Blush: are you ready for Spring?

 1. Miranda Aerts
  4 april 2014 at 22:48 (8 jaren ago)

  Mooie lakjes, ik ben ook benieuwd naar de kleur Naked Canvas.

  Beantwoorden
 2. Beautyjuf
  4 april 2014 at 18:21 (8 jaren ago)

  Cheeky vind ik een prachtige kleur! Orly is een fijn merk, hè? 🙂

  Beantwoorden
 3. Svenja
  4 april 2014 at 11:10 (8 jaren ago)

  WAUW, vooral de laatste kleur vind ik prachtig <3

  Beantwoorden
 4. Deb
  4 april 2014 at 10:01 (8 jaren ago)

  Super mooi! Vooral Cheeky is mijn favoriet! Die zal ik aankomende zomer nog veel dragen.

  Beantwoorden
 5. jori
  4 april 2014 at 08:49 (8 jaren ago)

  Ze zijn erg mooi Natasja….

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.