Other Stories Fig Fiction Eau de Toilette

Nu de zomer dan toch eindelijk begonnen is, gebruik ik het liefst frisse, lichte geuren. De zwaardere parfums en warme geuren blijven even in de kast tot de zomer over is. Voor één geur maak ik een uitzondering, en die wil ik in dit artikel aan jullie laten zien: Other Stories Fig Fiction Eau de Toilette.

Other Stories Fig Fiction Eau de Toilette

Other Stories Fig Fiction Eau de Toilette

In een eerder artikel liet ik jullie al enkele bodycare producten van & Other Stories zien. Het mooie van Other Stories vind ik het feit, dat je al je verzorgingsproducten in dezelfde geur kunt kiezen, tot aan je Eau de Toilette toe. Sinds ik Other Stories Fig Fiction Eau de Toilette voor het eerst rook, weet ik al dat ik een volgende keer meer producten met deze geur ga bestellen. Ik was op slag verliefd…

Other Stories Fig Fiction Eau de Toilette

Het doosje van Other Stories Fig Fiction Eau de Toilette ziet er heel clean en vrij eenvoudig uit, ik vind het een prachtige verpakking. Om het doosje zit een wit litje met daarop in zwarte letters de naam en omschrijving van de Eau de Toilette:

Musky, green fig leaves swaying in the warm evening air

Alleen bij de omschrijving droom ik al direct weg naar een zomeravond waarop de warmte van de dag nog in de lucht hangt. Zo’n avond die we vorige week iedere dag weer hadden, met de belofte van weer een volgende warme dag…

Other Stories Fig Fiction Eau de Toilette

Het flesje Other Stories Fig Fiction Eau de Toilette ziet er net als het doosje waarin het verpakt zit, eenvoudig en basic uit. Hoewel ik erg kan genieten van een rijkelijk versierde flacon parfum, vind ik dit soort basic flesjes toch ook erg mooi. Ook hier vind je het lintje met de tekst om het flesje, wat het net iets meer bijzonder maakt. Het flesje doet mij erg denken aan de nieuwe Eau de Toilettes van Benetton, die net zo’n mooie, pure uitstraling hebben.

Other Stories Fig Fiction Eau de Toilette

Plump currant berries and exotic pink pepper with the freshness of bamboo and wild fig are enhanced with Brazilian rosewood and dark plum.

Ik ben gek op cosmeticaproducten met de geur van vijgen. Je ziet deze geur vaak in combinatie met de geur van ‘Brown Sugar’, wat resulteert in een warme, foody geur. Other Stories Fig Fiction Eau de Toilette is ook warm van geur, maar heeft dankzij de bamboe een groene ondertoon, waardoor hij iets frisser is. De basis van de geur is warm en een tikje fruitig, de groene ondertoon blijft. Ik vind het echt een verrukkelijke geur, niet alleen voor nu in de zomermaanden, maar het is ook een geur die perfect bij het najaar past.

Other Stories Fig Fiction Eau de Toilette

Other Stories Fig Fiction Eau de Toilette blijft een uur of 4 à 5 hangen, daarna ruik ik de geur niet meer. Voor een Eau de Toilette vind ik dit een prima resultaat, ik vind het geen probleem om halverwege de dag een keer bij te sprayen.

En dan nu het slechte nieuws: Other Stories Fig Fiction Eau de Toilette is niet meer verkrijgbaar… Wel is er in plaats daarvan een Fig Fiction Body Mist (€ 15,00/150 ml) gekomen, die misschien nog wel beter bij deze geur en de tijd van het jaar past. Er is ook een mini Body Mist verkrijgbaar, deze kost € 7,00 voor 50 ml. Handig om mee op vakantie te nemen! En zoals bij alle geuren in het Bath & Body assortiment van Other Stories, is er ook een Body Scrub, een Body Soufflé, een Body Lotion, een Body Wash en een Hand Lotion in deze hemelse geur verkrijgbaar.

5 Comments on Other Stories Fig Fiction Eau de Toilette

 1. Dana
  11 juli 2015 at 21:39 (7 jaren ago)

  Nu word ik wel heel nieuwsgierig naar hun producten!

  Beantwoorden
 2. Amy
  11 juli 2015 at 12:44 (7 jaren ago)

  De body mists van & Other Stories zijn gelukkig ook érg fijn! Ik heb er zelf een aantal in mijn collectie en ik vind ze geweldig 😀

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  11 juli 2015 at 11:57 (7 jaren ago)

  Ik vind de fles parfum erg mooi en ben zeer benieuwd naar de geur.
  Ik vind dat de shop die dit verkoopt zoveel mooie fashion etc.verkoopt.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  11 juli 2015 at 11:12 (7 jaren ago)

  Dat klinkt lekker en niet duur voor een eau de toilette.

  Beantwoorden
 5. Manon
  11 juli 2015 at 09:54 (7 jaren ago)

  Ik ben heel erg benieuwd naar de geur

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.