Other Stories Steel Garden Body Scrub en Body Soufflé

Naar de producten van & Other Stories was ik al heel lang benieuwd, ze hebben een leuk assortiment make-up en verzorgingsproducten. Een aantal weken geleden besloot ik dan eindelijk eens een kleine bestelling te doen, waarvan ik jullie in dit artikel de & Other Stories Steel Garden Body Scrub en Body Soufflé laat zien, twee op en top zomerse producten!

Other Stories Steel Garden

& Other Stories Steel Garden Body Scrub en Body Soufflé

De verzorgingsproducten lijn van & Other Stories bestaat uit een 9-tal producten, die allemaal in verschillende geuren verkrijgbaar zijn. Dit is leuk, want zo kun je je hele verzorgingsroutine, van showergel tot bodylotion, en van handcrème tot bodymist, op elkaar afstemmen. Natuurlijk kun je de geuren onderling ook mixen en matchen.

Other Stories Steel Garden

& Other Stories Steel Garden is een bloemige, groene geur:

Petals swept in a silver haze revealing hints of forever floral

De geur is opgebouwd uit de volgende geurnoten:

 • Top: Freesia, Green Apple
 • Heart: Honey, Chamomile, Fresh Rose
 • Base: Skin Musks, Amber Woods

Ik vind het een heerlijke, zomerse geur, die mij doet denken aan een veld vol bloemen, ontwakend in de ochtendzon, terwijl de dauwdruppels langzaam opgaan in de warmte van de zon.

Other Stories Steel Garden

Other Stories Steel Garden

& Other Stories Steel Garden Body Scrub

& Other Stories Steel Garden Body Scrub is een suikerscrub, die ondanks de aanwezigheid van SLES niet uitdrogend is.

Other Stories Steel Garden

De Body Scrub heeft een lekker stevige textuur, waardoor hij onder de douchestraal niet meteen weg smelt. De scrub is lekker stevig, zonder vervelend of irriterend aan te voelen op mijn huid.

Other Stories Steel Garden

Other Stories Steel Garden

Zodra de & Other Stories Steel Garden Body Scrub in aanraking komt met mijn vochtige huid, vormt zich een zacht schuim, waardoor de scrub zich fijn over mijn huid laat masseren. Oh, ik houd zo van dit soort scrubs!

Ondanks het feit dat er niet heel veel verzorgende ingrediënten in de scrub zitten, voelt mijn huid na het scrubben zacht en glad, en niet trekkerig of droog. De geur is nog wel aanwezig op mijn huid, maar zonder gebruik van de Body Soufflé nadien, vervliegt deze wel snel. Maar als je zometeen verder gelezen hebt, is “geen gebruik van de Body Soufflé” niet meer aan de orde, geloof me!

Other Stories Steel Garden

Other Stories Steel Garden

& Other Stories Steel Garden Body Soufflé

& Other Stories Steel Garden Body Soufflé zit qua textuur tussen een Body crème en een bodylotion in. Hij bevat een aantal fijne, verzorgende ingrediënten zoals Sheaboter en Babassu olie. Parfum staat vrij hoog in de ingrediëntenlijst, als je hier gevoelig voor bent, kun je dus beter even voorzichtig zijn of de Body Soufflé skippen.

Other Stories Steel Garden

Other Stories Steel Garden

& Other Stories Steel Garden Body Soufflé heeft een heerlijke luchtige textuur, die fijn uitsmeert, maar wel erg verzorgend is voor mijn huid. Fijn voor de beruchte droge zomerbenen! De heerlijke bloemengeur blijft ontzettend lang hangen op mijn huid, na een uur of 5 à 6 ruik ik hem nog! Maar zoals ik hierboven al aangaf, komt dit doordat er vrij veel parfum in zit. Ik vind de Body Soufflé een heerlijk rijk en luxe aanvoelend product, waarmee ik in één klap helemaal in de zomerstemming ben. Dus mocht het deze zomer een beetje kwakkelen blijven qua weer: bestel gewoon een paar potten van dit lekkers, en je bent die kwakkelzomer zo vergeten 🙂

& Other Stories Steel Garden Body Scrub (€ 7,00/250 ml) en Body Soufflé (€ 10,00/250 ml) zijn verkrijgbaar in de webshop van & Other Stories (de verzendkosten bedragen 6 euro). Of ga even langs bij de Nederlandse vestiging aan de Heiligeweg in Amsterdam, dan ruik je misschien een nóg lekkerdere geur.

4 Comments on Other Stories Steel Garden Body Scrub en Body Soufflé

 1. Renee
  12 juni 2015 at 13:07 (7 jaren ago)

  Klinkt hemels!

  Beantwoorden
 2. Manon
  11 juni 2015 at 16:39 (7 jaren ago)

  Ik ken dit niet, ziet er wel goed uit

  Beantwoorden
 3. mireille
  11 juni 2015 at 07:45 (7 jaren ago)

  Ik ken dit merk helemaal niet. Klinkt wel goed.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  11 juni 2015 at 07:07 (7 jaren ago)

  Jammer dat de winkel die dit verkoopt te ver weg is!
  Ik kom er graag.
  Ben er zo benieuwd naar!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.