Overzicht 2013: mijn Toppers

Gisteren liet ik jullie mijn 10 meest teleurstellende producten van 2013 zien, vandaag, op de laatste dag van het jaar, is het tijd voor mijn 10 absolute favorieten van dit jaar. En geloof me: het was niet makkelijk om een keuze te maken. Want ik heb dit jaar over heel veel mooie producten geschreven. Toch zijn er een aantal die Het gewoon hebben. Kijk je mee naar mijn overzicht?

Sigma Creme de Couture

Sigma Créme de Couture eye shadows en blush

Ik geloof niet dat ik ooit zulke mooie make-up verpakkingen heb gezien als die van de Sigma Créme de Couture eye shadows en blush. En dan heb ik het nog niet eens over de inhoud… Waar ik vaak voor neutrale, nude kleuren ga, knalt dit oogschaduwpalette er echt uit, en het is dan ook een welkome aanvulling in mijn make-up lade, ik ben er nog iedere dag zo blij mee!

Luscious body smoothie van RS Natural Cosmetics

Luscious body smoothie van RS Natural Cosmetics

2013 was een mooi jaar voor Rieneke van RS Natural Cosmetics, ze ontwikkelde een geheel nieuw product. Ik mocht de Luscious body smoothie testen nog vóór hij helemaal af was, en dat voelde best een beetje bijzonder. Het eindproduct is geweldig geworden: een heel zachte, intens verzorgende body lotion met de kenmerkende, heerlijke geur van RS Natural Cosmetics. Ik heb natuurlijk het nodige aan (lekkere) body lotions en crèmes op de badkamer staan, maar deze body smoothie heeft een vaste plaats en gebruik ik graag bij bijzondere gelegenheden, of als ik gewoon zin heb om mijn huid lekker te verwennen.

Alessandro Striplac

Alessandro Striplac

2013 was wel het jaar van de ‘Gel nails at home’ nagellak. Ik mocht de Alessandro Striplac testen, en ben sindsdien groot fan. Ideaal als je een dag of 10 niet naar je nagels wil hoeven omkijken, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. En het leuke is: er komen voortdurend nieuwe Striplac-kleuren bij, het gaat dus nooit vervelen. Alessandro Striplac is mijn absolute Topper van 2013 op nagel-gebied!

Treacle Moon shower gel

Treacle Moon shower gel

De beste nieuwkomer van 2013 op bad- en douchegebied vond ik wel Treacle Moon. De heerlijke shower gel is in zoveel geuren verkrijgbaar, dat er voor iedereen wel een favoriete geur tussen zit. Of, zoals in mijn geval, 3 of 4 favoriete geuren. Voor de prijs hoef je het niet te laten, en kun je gerust een flesje extra in de badkamer zetten 🙂

Hairwonder Botanical Styling

Hairwonder Botanical Styling

Ik heb niet echt makkelijk haar, en ben dan ook altijd een beetje voorzichtig met nieuwe stylingproducten, want meestal zakt mijn haar al na een paar uur als een plumpudding in elkaar. Groot was mijn verrassing dan ook, toen ik de natuurlijke stylingproducten van Hairwonder ontdekte en voor het eerst gebruikte. Mijn haar blijft een hele dag prima in model, de producten ruiken lekker én bevatten 8 gecertificeerde biologische ingrediënten. Ook van de Hairwonder Colour & care permanent colour ben ik inmiddels groot fan, op dit moment gebruik ik geen andere stylingproducten en haarverf meer.

I Love Myself Box

I Love Myself Box

Bij mijn overzicht van Floppers van 2013 had ik het al over de beautyboxen, die inmiddels een beetje achterhaald lijken te zijn, omdat het blijkbaar niet meer lukt om vernieuwende boxen te verzinnen en te versturen. Tussen de Toppers van 2013 heb ik echter wel een beautybox staan: de I Love Myself Box. Het grote verschil met de andere beautyboxen is het feit dat deze box helemaal op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren wordt afgestemd, aan de hand van een vragenlijst die Mireille je stuurt na het bestellen. Ik heb tot nu toe 3 boxen ontvangen, en het waren stuk voor stuk toppers!

Hannah cleansing clay

Hannah cleansing clay

Al na drie keer het masker gebruikt te hebben, zie ik een wonderbaarlijk resultaat: de onzuiverheden verdwijnen langzaamaan, mijn poriën worden kleiner en mijn huid ziet er mooi glad en stralend uit. Ik raak niet snel in een Hallelujah-stemming over een product, maar voor dit product maak ik een uitzondering.

Need I say more? Uiteraard staat ook het Hannah cleansing clay masker tussen mijn favorieten van 2013.

Pupa Princess oogschaduwpalette

Pupa Princess oogschaduwpalette

Het Pupa Princess oogschaduwpalette heeft een vast plekje op mijn make-up tafel gekregen, ik gebruik hem erg vaak. Ondanks het feit dat het palette ‘maar’ 8 kleuren oogschaduw bevat, kun je met dit palette eigenlijk alle kanten op: een dagelijkse look, een feestelijke look, je zag ze beiden al voorbij komen op Beautyspots. De kwaliteit en de houdbaarheid van de oogschaduws is uitstekend. Het was al één van mijn favoriete producten van november, maar hij gaat door voor de hoofdprijs en komt ook in het rijtje van Toppers van 2013.

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+

Sinds ik de Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ aan mijn dagelijkse gezichtsverzorging heb toegevoegd, is mijn huid zichtbaar en voelbaar opgeknapt. Ze straalt veel meer, is gladder en ziet er gewoon gezonder uit. In de Kerst Sale heb ik inmiddels een flacon van 200 ml besteld, dat zegt wel genoeg.

Philips VisaPure

Philips VisaPure

Eigenlijk verklap ik hier een beetje te veel mee, want de uitgebreide review over de Philips VisaPure hebben jullie nog tegoed, maar dit reinigingsapparaat doet zoveel goeds voor mijn huid, dat hij echt in dit overzicht thuishoort. Eind van de week vertel ik jullie waarom 😉

Wat waren jouw favoriete (nieuwe) producten van 2013?

10 Comments on Overzicht 2013: mijn Toppers

 1. Jolien
  3 januari 2014 at 09:38 (8 jaren ago)

  Mooie lijst, word er hebberig van hihihi

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  31 december 2013 at 19:48 (8 jaren ago)

  Wat veel mooie producten!
  Mijn persoonlijke topper is de verzorgende reinigingscreme van Etos en de herontdekking van de Creme Puff poeder van Max Factor 😉

  Beantwoorden
 3. Rieneke Steeghs - RS Natural Cosmetics
  31 december 2013 at 15:20 (8 jaren ago)

  Wat een mooie lijst Natasja! En wat geweldig dat de RS Natural Cosmetics luscious body smoothie er deel van uit maakt, prachtige beschrijving van je ervaring ermee geef je, ik word er gewoon een beetje stil van… Bedankt! Wat een supermooie foto trouwens ook van de Treacle Moon Shower Gel, heb je die zelf gemaakt?

  Fijne jaarwisseling en op naar nog veel meer mooie artikelen van je in 2014!

  Liefs,
  Rieneke
  RS Natural Cosmetics

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 december 2013 at 16:45 (8 jaren ago)

   Graag gedaan Rieneke, hij mocht gewoon niet ontbreken.

   De foto van Treacle Moon heb ik inderdaad zelf gemaakt, met mijn oude camera nog wel, hihihi!

   Beantwoorden
 4. Huidverzorging Mireille
  31 december 2013 at 11:20 (8 jaren ago)

  Dank je wel Natasja dat mijn box tussen de toppers staat. Ik ga voor volgend jaar in ieder geval weer mijn best doen. Voor jou en je dierbare wens ik een spetterend 2014. X mireille

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 december 2013 at 16:46 (8 jaren ago)

   Graag gedaan Mireille, ik wens jou ook een geweldig 2014!

   Beantwoorden
 5. Esmeralda L
  31 december 2013 at 09:52 (8 jaren ago)

  De Visapure is inderdaad echt een topper. Maar de Clinique DDML+ is voor mij juist een flopper. Ik krijg er puistjes van en mijn hoofd gaat glimmen en is net een kerstbal.

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 december 2013 at 16:46 (8 jaren ago)

   Grappig he, dat iedere huid toch weer anders reageert op producten. Gelukkig maar, anders werd het zo saai bij de parfumerieën in het schap, hahaha!

   Beantwoorden
 6. irene niec
  31 december 2013 at 09:34 (8 jaren ago)

  Mijn favoriet zijn de heerlijke producten van de Laughing Buddha collectie van Rituals, maar ook de Treacle Moon shower gels en Hannah Cleansing Clay.
  Allemaal toppers.

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 december 2013 at 16:47 (8 jaren ago)

   Ja, de Laughing Buddha collectie is inderdaad ook een hele mooie toevoeging! Van mij mag Rituals komend jaar weer met een nieuwe lijn komen als hij net zo lekker is 🙂

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.