Pacifica Nerola Orange Blossom Perfume

Vandaag laat ik jullie een prachtig product zien: een parfum op basis van pure graanalcohol en natuurlijke, essentiële oliën. Niets meer, niets minder. Laat je betoveren door de prachtige Pacifica Nerola Orange Blossom Perfume…

Pacifica Nerola Orange Blossom Perfume

Pacifica Nerola Orange Blossom Perfume

Pacifica Nerola Orange Blossom Perfume

Toen ik het doosje zag, was ik eigenlijk al op slag verliefd. Zonder de geur geroken te hebben. Een heel lief roze doosje met prachtige opdruk in fris groen, oranje en wit, afgezet met goudkleurige details. Heel puur, maar tegelijk ook heel sierlijk en elegant.

Pacifica Nerola Orange Blossom Perfume

Ik houd zo van details als deze!

Pacifica Nerola Orange Blossom Perfume

Het flesje is al even mooi als het doosje waarin het verpakt is. Heel eenvoudig van vorm, maar met prachtige goudkleurige opdruk.

De geur van Pacifica Nerola Orange Blossom Perfume bestaat (zoals de naam al zegt) uit Neroli, Oranjebloesem en Petitgrain. De geur is fris, maar tegelijkertijd ook zoet met een licht kruidige topping. De geur doet mij een beetje aan Eau de Cologne van vroeger denken, maar dan in een modern jasje. Ik vind het een perfecte zomergeur: fris, maar wel ‘met persoonlijkheid’.

Pacifica Nerola Orange Blossom Perfume is Vegan (niet getest op dieren en bevat geen dierlijke ingrediënten), glutenvrij en vrij van parabenen, ftalaten, mineralie olie, propylene glycol en kleurstoffen. Letterlijk een heel pure geur dus!

Pacifica Nerola Orange Blossom Perfume

Pacifica Nerola Orange Blossom Perfume

De geur vanPacifica Nerola Orange Blossom Perfume blijft bijzonder goed aanwezig: zelfs na een hele werkdag ruik ik hem ’s avonds nog goed op mijn huid. Bijsprayen gedurende de dag is dan ook absoluut niet nodig.

Pacifica Nerola Orange Blossom Perfume bevat 29 ml en kost € 29,90. Je vindt dit heerlijke zomerse parfum in de webshop van Shizo Natural Cosmetics. Als je meer van tropisch zoete geuren houdt, is er ook de Brazilian Mango Grapefruit Perfume, met de fruitige geur van ananas, abrikoos, mango en grapefruit.

4 Comments on Pacifica Nerola Orange Blossom Perfume

 1. Miranda Aerts
  9 mei 2014 at 12:10 (8 jaren ago)

  Ziet er lief uit, ik ben benieuwd naar de geur.

  Beantwoorden
 2. Esther
  9 mei 2014 at 00:24 (8 jaren ago)

  Ik gebruik al honderd jaar CK One , maar van deze verpakking word ik wel erg hebberig 😉

  Beantwoorden
 3. Deb
  8 mei 2014 at 11:38 (8 jaren ago)

  Deze lijkt me heerlijk!! De verpakking ziet er ook to-die-for uit! Zelf heb ik een solid perfume van Pacifica in Tahitian Gardenia en die is ook super lekker en heerlijk zomers (ik zal hem weer eens gaan dragen.. ik was ém eigenlijk een beetje vergeten 😉 )

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 mei 2014 at 12:39 (8 jaren ago)

   Die geur lijkt me ook heerlijk, ik ben alleen niet zo van de solid perfumes, ik heb altijd het idee dat ik dat laagje blijf voelen. Hoe vind jij die van Pacifica qua gebruik?

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.