Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis

Panier des Sens en Provence is een van oorsprong Frans merk, wat sinds een paar maanden ook in Nederland verkrijgbaar is. De producten bestaan uit zachte formules die rijk zijn aan plantaardige actieve stoffen en essentiële oliën. De essentiële oliën worden verwerkt door de beroemde parfummakers van Grasse en vormen de basis van ieder product. Uit de verschillende lijnen koos ik de Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis.

Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis

Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis

Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis

De honing uit de Provence staat bekend om zijn hydraterende, regenererende en zuiverende kwaliteiten. Als basis in de Honey & Propolis lijn zorgt het voor extra zachte verzorgingproducten die zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid.

Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis

De Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis bevat verzorgende ingrediënten als Shea Butter (op de tweede plaats!), glycerine, zoete amandelolie en propolis extract. Allantoïne stimuleert de celdeling en prikkelt beschadigd weefsel tot het vormen van nieuw weefsel. De producten van Panier des Sens bevatten geen parabenen, kunstmatige kleurstoffen en siliconen.

Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis

Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis

Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis zit verpakt in een tube, die zo gemaakt is dat je er letterlijk de laatste druppel handcrème zonder problemen uit krijgt (niet dat ik al aan de laatste druppel toe ben), met daarop een kleine schroefdop. De verpakking doet heel erg denken aan de tubes van l’Occitane, en doet een beetje authentiek aan, vind ik.

Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis

Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis: geur, textuur en werking

Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis heeft een heerlijk zachte, zoete geur. Ik vind het een combinatie van zoete amandel-geur met daar honing licht doorheen. De geur is niet overheersend, en verdwijnt sowieso vrij snel als ik mijn handen eenmaal heb ingesmeerd.

Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis

De Hand Cream is vrij dun van textuur en is daardoor makkelijk over mijn handen te verdelen. Ook trekt de crème (die ik eigenlijk meer een dikke lotion vind) lekker snel in, iets wat ik erg belangrijk vind bij een handcrème, zeker als ik hem overdag gebruik. Ok, het scherm van mijn smartphone moet ik even met rust laten als ik mijn handen net ingesmeerd heb met deze Hand Cream, maar verder kan ik gewoon alles doen wat ik wil.

Ik vind Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis een medium verzorgende handcrème: hij verzorgt en voedt mijn handen uitstekend, maar bij wat kouder weer komt hij net iets tekort merk ik. Gelukkig hebben we deze winter maar weinig koud weer in Nederland 😉

Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis kost € 9,95 voor een tube van 75 ml, en is te koop bij Huidverzorging Mireille. Hij staat op dit moment nog niet op de webshop (gaat snel gebeuren), maar als je Mireille even een mailtje stuurt via info@huidverzorging-mireille.nl komt het helemaal goed!

Kende jij het merk Panier des Sens al?

2 Comments on Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis

  1. Vera
    22 februari 2014 at 19:01 (8 jaren ago)

    Ik ben nog niet bekend met dit merk, maar deze handcrème klinkt alvast heel goed! Groot voordeel vind ik zelf de afwezigheid van siliconen.

    Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Panier des Sens Hand Cream Honey Propolis

  1. […] op gebaseerd zijn: Lavender, Rose, Verbena, Honey en Olive. Ik schreef al eerder een review over de Hand Cream Honey Propolis uit de Honey lijn. Vandaag is het de beurt aan een werkelijk goddelijk product: Panier des Sens […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.