Passessie Tante Betsy SS2021 Bij Tante Pollewop!

Afgelopen week was het zover, precies nadat Koning Winter weer vertrokken was. De eerste levering van Tante Betsy SS2021 werd geleverd bij de verkooppunten. Bouke van Bij Tante Pollewop vroeg of ik weer kwam passen, en natuurlijk zei ik ja! Vanwege de Corona maatregelen kon Neeltje helaas niet aansluiten, dus deed Bouke zelf mee met deze Passessie Tante Betsy SS2021. We laten jullie alle items zien die bij Bij Tante Pollewop verkrijgbaar zijn.

Passessie Tante Betsy SS2021

Passessie Tante Betsy SS2021

Vrijdagavond na mijn werk ging ik meteen naar Bouke voor de passessie Tante Betsy SS2021. De eerste althans, want er komt sowieso nog een tweede levering. En bij Tante kan het zomaar gebeuren dat er nog een derde levering komt 😉 Ik had in de Sneak Peeks al veel leuke printjes gezien: theepotjes, vogeltjes en retro bloemetjes. Ook zijn er een aantal nieuwe modellen waar ik heel benieuwd naar was! Bouke had alles al klaar liggen, keurig op maat gesorteerd.

Er waren een paar items die ik zeker wilde passen, dus die had Bouke alvast apart gelegd voor mij.

Ik vertel bij alle items in welke maat Bouke en ik het dragen. Bouke heeft draagmaat M, en ik heb draagmaat L. Zo weet je of de items groot of klein vallen. Ik heb geen oto en/of lengte opgemeten, daar was geen tijd voor (ik moest op tijd weer thuis zijn in verband met de avondklok). In de aparte artikelen die je de komende tijd hier op Beautyspots ziet, vermeld ik die uiteraard wel. Bouke en ik laten je alle items van meerdere kanten zien, zo kun je hopelijk goed zien hoe ze staan. Let’s get started!

Passessie Tante Betsy SS2021

Nieuw model: Dress Vera Lynn

We beginnen met een met een nieuw model: Dress Vera Lynn. Deze is er in verschillende printjes en uitvoeringen, Bouke draagt hier Dress Vera Lynn Duo Birds Blos Blue, in maat M. Dress Vera Lynn valt ruim, en kun je dus prima een maatje kleiner nemen. De Birds Blos print is er in verschillende uitvoeringen, en zelfs in twee verschillende varianten Vera Lynn. Deze variant is effen, met de kraag en de (mooie) zakken in de Birds Blos print. Bouke heeft deze in twee kleuren in de webshop.

Ik draag hier Dress Lola Birds Blos Green, in mijn eigen maat L. Er zijn ook dames die deze een maatje groter dragen, maar maat XL was bij mij echt te ruim. Fijn dat Dress Lola terug is, én fijn dat er weer zo’n lieve vogeltjesprint is ♥

De Disco Dots print is voor mij één van de verrassingen van deze collectie. Bouke draagt hier Dress Salsa Disco Dots Orange, in maat S. Een super leuke, vrolijke combinatie van oranje met paars, voor het echte retro gevoel.

Passessie Tante Betsy SS2021

Ik draag hier Dress Vera Lynn Birds Blos Blue, in allover de schattige vogeltjes ♥ Ik draag deze in maat M. Super leuk met de contrasterende rode knopen!

Wat een vrolijke kleurtjes he, waren jullie ook zo aan deze voorjaarscollectie toe?

Theepotjes ♥

Ik draag hier één van de jurkjes die ik van tevoren al op mijn lijstje had: Dress Vera Lynn Teapot Red. Met de super schattige theepotjes in roze, oranje en wit, op een rode ondergrond. Ik draag deze ook in maat M. Eroverheen draag ik de Summer Cardi Long Pink, deze draag ik in maat L.

Bouke draagt de ook al zo leuke Dress Kyra Disco Dots Black, in maat M. Model Kyra was er vorig jaar voor het eerst, en is nu dus weer terug in de collectie. Leuk! Bouke heeft Dress Kyra gecombineerd met de Cardi Long Twinkle Blue, deze heeft een glittertje allover. Volgens mij draagt ze deze in maat M.

Passessie Tante Betsy SS2021 Passessie Tante Betsy SS2021

Twee toppers van modellen vind ik dit (de jurkjes 😉 )!

Allebei deze modellen hebben een mooie lengte korte mouw, vind ik. Eventuele stevige bovenarmen worden keurig bedekt.

Catty print

Bouke draagt hier Shirt Dallas Catty Blue over Dress Kyra, waardoor het net een rokje lijkt. De poezenprint is erg populair, en is verkrijgbaar in rood en blauw. Shirt Dallas is een nieuw model blouse, ik vind haar super leuk! Bouke draagt deze in maat M.

Passessie Tante Betsy SS2021

Ik draag Dress Amy Lou Catty Red, in maat L. Deze is mij echt een maatje te groot, maar maat M was er niet meer. Dit is ook weer een nieuw model, met een ritssluiting van voren en een striklint in de taille. En zakken, ik houd van zakken in jurkjes!

Passessie Tante Betsy SS2021

Tijd voor een retro printje: Retro Daisy in de kleuren Pink en Blue. Bouke draagt Dress Sonja Retro Daisy, in maat M. Een super leuk, nieuw mouwloos model in de collectie van Tante Betsy. Eroverheen draagt ze Summer Cardi Long Red in maat M. Want blote armen is nog even wennen hoor 😉

Ik draag ook een nieuw model: Dress Babs Retro Daisy, in maat M. Een super leuk model met een vrij hoge halslijn, een lekker opvallende oranje knoop bij de hals, een kraagje en een wijder rokgedeelte. I like Babs!

Passessie Tante Betsy SS2021

Bouke laat toch nog even de halslijn van Dress Sonja zien 🙂

En ik laat Dress Babs nog wat beter zien.

Passessie Tante Betsy SS2021

Die gekke gezichten trok ik niet vanwege de jurkjes hoor, maar vanwege de lange afteltijd van de telefoon. Normaal kies ik altijd voor 3 seconden aftellen, maar om met zijn tweeën te poseren is dat net te kort. De andere optie op mijn iPhone is 10 seconden, maar dat is dus echt heel lang hahaha!

Bouke heeft hier de Sporty Jacket Multi Red over Dress Sonja aangetrokken, in maat L. De Sporty Jackets zijn echt weer zó leuk dit seizoen! Het is dat ik er al een aantal in mijn kast heb hangen, anders wilde ik ze allemaal denk ik!

De Sporty Jackets zijn gemaakt van een heerlijk soepele, zachte stof. Hierdoor dragen ze lekker comfortabel. Nu nog als vest, en later in het seizoen in plaats van een jas!

Ik wilde graag de Sporty Jacket Multi Purple proberen, omdat ik nog geen paarse Sporty Jacket heb 🙂 Eronder draag ik Dress Kyra Disco Dots Black, in maat M. Echt een super leuk jurkje vind ik dit!

Passessie Tante Betsy SS2021

Bouke draagt hier Dress Vera Lynn Teapots Red, in maat S. Een echt voorjaarsjurkje vind ik dit, om te dragen bij een High Tea, of een picknick in het park. Of om een gebakje te eten in je eigen achtertuin 😉

Is het al theepauze, Bouke?

Passessie Tante Betsy SS2021

Disco disco!

Ik wilde graag de Disco Dots print in de kleur Orange proberen, alleen was die er niet meer in mijn maat. Dus wurmde ik me in een maatje S, het moet niet gekker worden! Deze zit mij echt wel te aansluitend, hierdoor tekent hij ook meer op mijn rug zoals je ziet 😉

Maar het model en de kleuren vind ik echt geweldig ♥

Bouke draagt hier Dress Vera Lynn Birds Blos Blue in maat S. Print en model: douze points!

Passessie Tante Betsy SS2021

Ow die buik van mij, ik heb te veel paaseitjes gesnoept afgelopen week, daar krijg ik dan na een paar dagen een opgeblazen buik van…

Passessie Tante Betsy SS2021

Brrrrr…..

Hahaha, vijf dagen hiervoor was het nog freezing cold, en plots sta ik in een mouwloos jurkje op de foto. Maar ik vind Dress Sonja Retro Daisy zo leuk, die koude (en witte!) armen nam ik op de koop toe. Echt een topmodel, met de mooie halslijn, de leuke zakjes en niet te vergeten de heerlijke zachte stof. Maar dat laatste geldt voor bijna alle jurkjes die we gepast hebben.

De décolleté test: wat gebeurt er als ik voorover buk? Nou, niets! Ik draag Dress Sonja in mijn eigen maat L.

Het Sporty Jacket Multi Blue (ook in maat XL) is zo mooi, met de roze en rode accenten. De Jackets dragen zo fijn, dat je ze eigenlijk niet meer uit wilt doen.

Bouke heeft hier Dress Vera Lynn Duo Birds Blos Red aangetrokken, volgens mij in maat M. Deze heeft blauwe knopen, en een kraagje en zakjes van de blauwe Birds Blos print. De striklinten van Dress Vera Lynn zijn trouwens lekker breed, én lekker lang.

Passessie Tante Betsy SS2021

Hier oefenen we beiden onze ‘onbestemde blik’ ,-)

Er is nog een ander model vestje dit seizoen: Cardi Sissi Summer Green. Deze heeft een wat wijdere mouw, en bij de boord een soort pof-effect. Bouke draagt de Cardi Sissi in maat M.

Nog meer mouwloze jurkjes: Dress Summertime Teapot Blue. Die ik heus heel leuk vond, maar mijn blik was vast weer voor de camera bedoeld hahaha! Ik draag deze in mijn eigen maat L, en die past prima. Van dit model vind ik de schouderlijn zo mooi, die net iets verder doorloopt. En net-niet-mouwtje zoals Bouke het noemde. Hierdoor is het model ook prima geschikt om naar kantoor te dragen (voor mij althans). Bouke heeft deze in Blue en Red ingekocht.

Passessie Tante Betsy SS2021

Bouke draagt hier Dress Babs Retro Daisy Blue, in maat M. Je ziet dat hij bij haar net wat langer valt dan bij mij, maar dat komt natuurlijk omdat ik langer ben dan Bouke.

Dress Summertime Teapot van achteren bekeken, ze valt echt heel netjes vind ik. Geen Corona-rolletjes zichtbaar op de rug 😉

Passessie Tante Betsy SS2021

De laatste alweer

En toen was het alweer tijd voor de laatste jurkjes: Dress Vera Lynn Teapot Blue. Ik draag deze in maat M, en volgens mijn spiekbriefje Bouke ook.

In de blauwe versie knallen de theepotjes er echt lekker uit, en dat komt mede door de oranje details en knopen. Ik kan niet goed kiezen of ik Red of Blue mooier vind, en jullie?

Het was best hard werken, maar we waren keurig op tijd klaar. Ik had zelfs nog tijd voor een kopje thee voor ik naar huis moest vertrekken. Helaas had ik geen tijd meer om Bouke te helpen op te ruimen, die moest in haar eentje alle items weer netjes in de zakjes vouwen. Nou ja, ik heb een beetje geholpen: ik heb een paar items mee naar huis genomen 😉

Alle items uit deze passessie Tante Betsy SS2021 vind je uiteraard in de webshop van Bij Tante Pollewop, via deze link. Mocht een item uitverkocht zijn in jouw maat, aarzel dan niet om Bouke een berichtje te sturen, wellicht kan ze het nog nabestellen voor je.

Ik wil Bouke heel erg bedanken voor de gezellige passessie, het heerlijke eten en de thee met chocolade. Het was een heerlijk ‘avondje uit’, ik heb er van genoten!

23 Comments on Passessie Tante Betsy SS2021 Bij Tante Pollewop!

 1. Paola
  27 februari 2021 at 07:31 (1 jaar ago)

  Dankjewel, geeft even wat inzicht. Zo gjammer dat er geen top bij de theekopjesrok zit…

  Beantwoorden
 2. Liesbeth Letink
  21 februari 2021 at 19:47 (1 jaar ago)

  Erg mooi weer en jullie zijn zeker modellen hoor! De jurken staan jullie allemaal heel erg mooi! Mijn favo is de rode theepotjesjurk. Ik vind het jammer dat er geen blouse van is. Ik heb echter een keer heel wat anders besteld namelijk het zwarte bloesje met wit borduursel en de zwarte soup jurk. Ik vind deze naast het kleurengeweld ook helemaal geweldig! Ik ben benieuwd welke je uiteindelijk gaat aanschaffen, maar dat ga je vast nog wel delen 🙂

  Beantwoorden
 3. Roos
  21 februari 2021 at 19:14 (1 jaar ago)

  O wat leuk weer deze pas sessie. Helemaal vrolijk van en inderdaad, wat een mooie mouwlengte en toffe jasjes. Ik heb dit weekend mijn eerste tante rokje gekocht en ik ben helemaal verliefd. Dank je wel voor je jnspiratie en fijne tante blogs. Je inspireert me enorm ❤️

  Beantwoorden
 4. Petra van Schijndel
  21 februari 2021 at 17:36 (1 jaar ago)

  Oh wat een feestje! Prachtige items gepast door mooie dames.

  Beantwoorden
 5. Esther
  21 februari 2021 at 16:25 (1 jaar ago)

  Na de binnenkomst van de nieuwe TB collectie is het altijd weer uitkijken naar jouw passessie. Leuk! Bedankt voor de inspiratie weer. Het is allemaal weer zo mooi. Ik heb hetzelfde probleem bij de theepotjes. Allebei de kleuren zijn even mooi. Ik kan ook niet kiezen.

  Beantwoorden
 6. Ramona
  21 februari 2021 at 13:32 (1 jaar ago)

  Wat een leuke pas sessie!!!
  Vind je eigenlijk alles heel erg mooi staan, zien ook wel heel erg benieuwd wat je mee naar huis hebt genomen! Ik zelf vind de lola en de teapot summertime dress bleu heel erg mooi!!!

  Beantwoorden
 7. José
  21 februari 2021 at 11:24 (1 jaar ago)

  Leuk om de diverse modelletjes en printjes te kunnen zien! Ik vind het salsa model erg mooi! En de printjes, daar word je toch helemaal vrolijk van!

  Beantwoorden
 8. Miranda Aerts
  21 februari 2021 at 10:11 (1 jaar ago)

  Wat een prefecte timing voor een nieuwe collectie! 😎
  Leuke items allemaal, geniet van je nieuwe jurkjes en fijne zondag! X

  Beantwoorden
 9. Annelieke
  21 februari 2021 at 10:10 (1 jaar ago)

  Wat een geweldige passessie! Staat jullie allemaal zo mooi!
  Ben benieuwd wat er mee mocht naar huis!

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  21 februari 2021 at 10:06 (1 jaar ago)

  Prachtige items met mooie prints!
  Ik ga meteen eens kijken in de webshop…..
  Top zo een dress met disco print.

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Dagmar
   21 februari 2021 at 10:14 (1 jaar ago)

   Superleuk gedaan!! Mooi overzicht zo!!!

   Beantwoorden
 11. Anja
  21 februari 2021 at 09:30 (1 jaar ago)

  Prachtige items weer, de dresss vera Lynn teapot blue heb ik ook besteld. Ben erg benieuwd hoe die valt.
  En de lola birds blos en de sonja daisy staan zeker op mijn lijstje.
  Bedankt voor de moooie passessie

  Beantwoorden
 12. Neeltje
  21 februari 2021 at 09:14 (1 jaar ago)

  Wat een mooie collectie dames
  De volgende keer sluit ik weer aan hoor

  Beantwoorden
 13. Loes Boonzaaijer
  21 februari 2021 at 09:05 (1 jaar ago)

  Wat mooi allemaal en wat een keus nu al en er komt nog meer moeilijk kiezen staat jullie allemaal prachtig

  Beantwoorden
 14. Renske
  21 februari 2021 at 09:04 (1 jaar ago)

  Wat superleuk weer om te zien en om ’n indruk te krijgen van de jurken. Er zitten we ’n aantal toppers bij. Dankjulliewel!

  Beantwoorden
 15. Bouke
  21 februari 2021 at 09:03 (1 jaar ago)

  Het was gezellig! En je hebt er weer een fantastisch artikel van gemaakt❤️ Dankjewel lieverd…

  Beantwoorden
 16. Monique
  21 februari 2021 at 08:58 (1 jaar ago)

  Wat leuk om te zien dames!! Dankjewel voor het delen. Het Vera Lynn model vind ik echt zooo mooi en staat jullie beiden fantastisch.
  De Sonja jurk staat jou ook heel mooi.
  Mijn favoriete printjes zijn de vogeltjes in zwart en de theepotjes in blauw. En dat paarse sporty jacket! Helaas al uitverkocht in mijn maat bij Bij Tante Pollewop.

  Beantwoorden
 17. Sigrid
  21 februari 2021 at 08:52 (1 jaar ago)

  Oooooh hier heb ik echt naar uit gekeken
  Wat leuk allemaal he!
  Ik heb al een paar aankopen gedaan en de retro dots zouden het echt niet worden voor mij
  En ja hoor ik ben verkocht … alleen welke kleur wil ik dan he groen of zwart veilig of toch knallen met oranje?
  Dat is nu nog de vraag
  Jullie hebben het weer super leuk gedaan!
  Dank je!

  Beantwoorden
 18. Ciska
  21 februari 2021 at 08:44 (1 jaar ago)

  Leuk! Dankjewel!

  Beantwoorden
 19. Marja Bouwman
  21 februari 2021 at 08:37 (1 jaar ago)

  Prachtig dames, en wat een werk

  Beantwoorden
 20. Jacqueline Oud
  21 februari 2021 at 08:36 (1 jaar ago)

  Was weer heerlijk om te ezen deze leuke passessie van de nieuwe Tante Betsy Collectie. Vindt de Vera jurken ook erg mooi staan, maar twijfel of het wat voor mij is omdat ze voor mijn gevoel toch iets wijder uitlopen. De theepot vind ik jullie in beide kleuren prachtig staan, dus moeilijk kiezen inderdaad. Het nieuwe model Sonja retro vind ik ook echt prachtig maar inderdaad een enorme overgang na het koude week van vorige week. Heb ook goed nieuws voor je en misschien heeft Bouke het al laten weten, ik was degene die de Disco Dots print in maat M had besteld, maar helaas stond dit model niet mooi, dus ik ga voor het andere model. Maar mee eens prachtige print en mooie jurk. Dus deze komt retour. Maar vindt het een mooi overzicht van de nieuwe collectie, veel dank daarvoor. Oh ja het jasje in multi Blue vind ik ook echt een verrassing! Fijne zondag gewenst en geniet van het mooie weer tijdens het wandelen!
  Liefs!

  Beantwoorden
 21. Joyce
  21 februari 2021 at 08:16 (1 jaar ago)

  Wat heerlijk dat het eindelijk zover was! Super gezellig en wat laten jullie een mooie items zien! Er zitten echt mooie nieuwe modellen bij de collectie en die printjes super leuk. Ik ben benieuwd wat er allemaal nee mocht, leuk om dat binnenkort in je blogs te bewonderen!

  Beantwoorden
 22. Jooske
  21 februari 2021 at 07:37 (1 jaar ago)

  Oehhh wat leuk om te zien altijd, de passessies van jou/jullie!
  De theepotjes vind ik echt geweldig! Dress Sonja lijkt mij ook echt een fijne, zeker voor de decolleté! Die gaat er zeker komen hier! De dress Vera Lynn vind ik heel leuk!maar ja welke kleur… oehh wat een luxe dilemma’s! Benieuwd welke items mee naar huis zijn gegaan 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.