Passessie: tweede levering Tante Betsy Bij Tante Pollewop!

Afgelopen week was het zo ver: de tweede levering van de nieuwe Tante Betsy collectie werd bij de verkooppunten geleverd. En zoals altijd was het weer spannend: de leverdatum schoof steeds een beetje op. Uiteindelijk werd er donderdag een deel geleverd, en kwam er vrijdag nog een nalevering. Dus donderdag hield Bouke ons op de hoogte: het komt morgen, oh nee het komt vandaag, oh nee er komt vandaag een deel. Uiteindelijk besloten we om het maar af te wachten, en te kijken wat er geleverd werd. Halverwege de middag kwam er goed nieuws: er was een behoorlijk deel van de tweede levering binnen, meer dan genoeg om een passessie te doen! Dus na mijn werk reed ik naar Bouke, en hebben Neeltje en ik alles gepast. We hebben heel veel foto’s gemaakt voor jullie, veel plezier!

Passessie tweede levering Tante Betsy Bij Tante Pollewop ♥

Neeltje en ik dragen alles in deze passessie in onze eigen maat, tenzij anders vermeld. Neeltje draagt maat S, ik draag maat L. Van sommige items was onze maat nog niet geleverd, en moesten we dus een maatje groter of kleiner proberen. Als dat het geval is, staat het bij het betreffende item vermeld.

Ik begon met Dress Frenchie Retro Clover Pink, een nieuw model bij Tante Betsy. Echt een super super gaaf jurkje, ik vind het een beetje Funky ♥ Bouke zei meteen al dat dit jurkje hard ging, dus we hebben haar snel gepast voor het onder onze neus weg gegritst zou worden ๐Ÿ˜‰

Het is een jurkje met een wat hogere taille en een wijde rok. Het roze riempje zit erbij, maar dat draag je er los op. Je kunt het dus ook weglaten.

Neeltje laat de mooie print even van dichtbij zien, ik vind dit echt รฉรฉn van de verrassingen van deze levering. Het is gemaakt van een wat dikkere stof, en draagt super comfortabel. Meteen een dikke 10 aan het begin van het artikel ♥

Hahaha de camera had er die avond niet altijd even veel zin in, dat hoort er ook een beetje bij bij zo’n passessie ๐Ÿ˜‰

Het volgende jurkje wat ik paste, is Dress Mies Blumchen Pink, alweer een nieuw model. En alweer een tien! Ook deze is gemaakt van de lekkere wat dikkere stof, een heerlijk jurkje voor de winter.

De mouwen van Dress Mies zijn wat wijder, en zijn afgewerkt met een boord met knoop รฉn roze biesje. De print is natuurlijk super retro, ik vind het een echte Oma-jurk ♥

Neeltje koos voor de Belt Skirt Dot Green, echt een rok voor haar! Ze had zelf het groene vestje meegenomen uit de eerst levering, die past er prachtig bij.

De Belt Skirt valt tot over de knie, en heeft een mooie riem in dezelfde stof. De riem rekt overigens niet, en de tailleband een beetje, maar minder dan de rok zelf. Deze stof heeft aan de binnenkant dezelfde kleur als de ondergrond van de stof.

Mijn volgende jurkje was Dress Salsa Pimpel Pink, die in onze ogen niet roze maar lichtpaars is ๐Ÿ˜‰ Ik heb geen idee waarom ik zo moeilijk kijk. Maar dat heb je soms als je met meerdere mensen bent bij het passen, dat je vergeet op te letten en in de camera te lachen, hahaha!

Ik vind Dress Salsa een prachtig jurkje, maar mijn model is het helaas niet. Ik heb onder mijn borsten altijd te veel ruimte over bij de overslag. Maar bij andere vrouwen vind ik dit altijd zo’n mooi jurkje!

Daarna was het tijd voor Button Shirt en Belt Skirt Dot Black. Deze levering had ik natuurlijk in februari al gezien toen ik met Bouke mee mocht op inkoop, en deze set zat sindsdien al in mijn hoofd ♥

Het is natuurlijk echt iets heel anders, ik ging me er meteen mevrouwig door voelen ๐Ÿ˜‰ De blouse dragen Neeltje en ik allebei een maat groter, omdat onze eigen maat er niet was. Dat is in dit geval bij allebei iets te groot, de blouse valt dus goed op maat.

Neeltje had inmiddels dezelfde set aangetrokken, dus gingen we even samen op de foto ๐Ÿ™‚ Ook bij deze stof is de binnenkant van de stof gekleurd, in dit geval zwart.

Ja, dit is echt een hele gave set vind ik! ♥

Ik besloot de rok ook nog even te combineren met het Button Shirt Berry. Dit is het bekende model blouse van Tante Betsy, maar dan gemaakt van bamboe. En dat draagt echt super fijn!

Neeltje ging voor Dress Mies Monstera Black, ook dit printje wist ik me nog goed te herinneren. De roze knopen en het roze biesje knallen er lekker uit op de zwarte ondergrond, ik houd er van! Hier kun je de mouwen van Dress Mies nog net iets beter zien.

Ik had inmiddels Dress Betsy Retro Clover Blue aangetrokken, hetzelfde printje als het eerste jurkje. Dress Betsy is natuurlijk een bekend model, en blijft ook gewoon mooi. Lekker klassiek doorknoopmodel, met striklint in de taille. Aan de onderkant is de knopenrij hier niet doorgestikt, het stukje vanaf de laatste knoop is open. En bovenaan is ze voor mijn gevoel 1 knoop verder open dan anders, vanaf de zesde knoop van boven is het dicht gestikt.

Nog een Dress Betsy, nu in het printje Sprinkle Black. Deze print kon ik me niet meer herinneren, maar is echt super leuk! Deze is (uit mijn hoofd gezegd) wel tot onderen toe dicht gestikt. Deze stof heeft een zwarte achterkant. Deze kon ik helaas niet passen, omdat mijn maat er niet was, en een maatje groter ook niet. Ik ga vandaag (als jullie dit lezen) een shopuitje met jurkenzusjes doen bij Bij Tante Pollewop. Ik hoop dan de items die vrijdag binnen gekomen zijn, nog te passen. Deze foto’s zal ik dan later nog toevoegen aan het artikel.

Ik wil niet opscheppen, maar wat een perfecte panty en laarzen had ik gekozen om die dag te dragen. Ik kon ze bij bijna alle items aanhouden, ze stonden overal bij. Bouke had ons wel de foto’s gestuurd van wat geleverd zou worden, maar het is dan toch best lastig gokken wat er goed bij zal staan. Ik had overigens nog wel twee leggings en twee paar andere laarzen meegenomen, maar ik heb aan het eind alleen nog een ander paar laarzen aangetrokken.

Ik draag hier Dress Mies Monstera. En ik heb geen idee waarom ik op de eerste foto zo’n raar hoofd trek, hahaha! Van deze print heeft Bouke inmiddels ook een ander model binnen gekregen, Dress Lady. Ook deze hoop ik vandaag nog even te passen ๐Ÿ™‚

Neeltje heeft hier nog een keer het mooie overslag vestje aangetrokken, over Dress Betsy Sprinkle Black. Ook weer een prachtige combi, wat kleuren de items toch weer mooi bij elkaar! ♥

En ja hoor, daar is hij dan: DE JAS!!!! Hier was ik in februari meteen smoorverliefd op, ik keek reikhalzend uit naar haar komst. En jeeeej, ze is net zo mooi en fijn geworden als ik gehoopt had. Ik had gehoord dat sommigen hem krap vonden vallen, maar Neeltje en ik dragen hem beiden in onze eigen maat. Als je er een (dik) vest onder wil dragen, kun je wellicht wel een maatje groter kiezen, maar voor over een jurkje is je eigen maat prima.

De Kitty Coat is hetzelfde model als de denim coat van afgelopen zomercollectie, Bij Tante Pollewop heeft hem in de kleuren Green en Cerise. De laatste ben ik gewoon vergeten aan te trekken, hahaha! De ribstof heeft lekker veel rek, waardoor de jas super comfortabel draagt. Zelfs dicht geknoopt en gestrikt kon ik er nog prima mee zitten, dus ook in de auto draagt hij fijn.

De voering moest ik natuurlijk ook even laten zien ๐Ÿ™‚ De voering heeft ook rek, wel iets minder dan de ribstof zelf.

Ook Neeltje draagt de Kitty Coat gewoon in haar eigen maat. Ik vind hem echt zo ontzettend te gek gaaf! Ik zie vaak de vraag voorbij komen of de Kitty Coat een echte winterjas is, of een tussenjas. Het is zeker geen winterjas, daar is hij echt te dun voor. Een tussenjas vind ik het ook niet echt, ik associeer dat met een jas die ik draag tijdens het wandelen, als het niet heel koud is in de winter. Ik vind het zelf tussen een nette jas en een lange blazer in zitten.

Bouke heeft de Pimple print ook in Dress Bobbie Pimple Black, eigenlijk vind ik de print hier nog mooier uitkomen dan bij de andere kleur. De vogeltjes knallen er zo lekker uit ♥ Dress Bobbie is een model wat we al eerder zagen bij Tante Betsy, ik vind het een heel mooi model. En zoals je ziet: de zak zit bij dit jurkje aan de zijkant, alleen aan de linkerkant. Hebben jullie nu ook het liedje ‘Ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant’ in je hoofd? Hahaha, graag gedaan! Als je het niet kent: zoek het maar eens op op Youtube ๐Ÿ˜‰

De heerlijke ribstof is er ook in een rok: Button Skirt Rib Cord. Hij was er donderdag alleen nog maar in de kleur Cerise, inmiddels is de kleur Green ook binnen bij Bouke. Omdat ik op de eerste foto wel รฉrg op een zuurstok leek, heb ik even Neeltje d’r vestje geleend. Dat ziet er beter uit he? De rok past goed in mijn eigen maat, alleen zit de tailleband wat strakker omdat daar geen rek in zit. Ik heb daarom ook nog even een maatje groter geprobeerd.

Die is helaas echt te groot. Ik ga vandaag de groene rok passen, hopelijk zit die net iets beter in de taille. Of misschien is het wel gewoon een kwestie van wennen, ik ben natuurlijk niet echt strakke taillebanden meer gewend.

Neeltje draagt hem hier ook in haar eigen maat. De rok sluit overigens met een rits aan de zijkant.

Hier draagt Neeltje Dress Betsy Retro Clover Blue, die ik al eerder liet zien. Ze vond hem zelf niet zo mooi bij haar gezicht staan vanwege de kleur, wij vonden hem wel heel mooi staan. Maar uiteindelijk moet je altijd kiezen waar je zelf blij van wordt, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen! ♥

Ik draag hier Dress Bobbie Pimpel Black, in een maatje groter (XL). Mijn eigen maat was er helaas niet. Je ziet dat hij echt iets te ruim valt, ik moet deze gewoon in mijn eigen maat hebben. Deze gaat er nog wel komen denk ik, ik vind het zo’n leuk jurkje! Vrolijk, maar toch niet tรฉ opvallend. Vind ik tenminste, hahaha!

Neeltje laat hier Dress Salsa Pimple Pink zien. Ik vind de roze buikjes van de pimpelmeesjes zo schattig ♥

Het laatste jurkje voor mij was Dress Swirley Sprinkle Pink, met roze en paarse ‘confetti’. Hieronder zie je de print van dichtbij:

Hij is leuk he? Ik vind het echt een beetje een feestelijk printje, en we mogen nu natuurlijk weer uit, en naar feestjes! ♥

De legging die ik er hier onder draag, is dezelfde print als de rok en blouse die ik eerder liet zien. De kleur van de stippen is een beetje lastig vast te leggen op foto, het is een beetje crรจme-zalm kleur. Het is de High Waist Legging Dot Black. Deze draag ik in maat M, ik draag de High Waist leggings van Tante Betsy altijd in die maat.

Neeltje oefende alvast haar dansmoves voor dit weekend denk ik, hahaha! Ze draagt hier Dress Wies Blumchen Pink, samen met de High Waist Legging Dot Black. En dat vond ik een verrassend leuke combi, omdat de kleuren terug komen in het jurkje. Dus ik besloot deze ook nog even samen aan te trekken:

Deze mochten allebei met mij mee naar huis ♥

Hieronder volgen de items die de dag na deze passessie nog binnen gekomen zijn. Ik heb de foto’s buiten in het zonnetje gemaakt, omdat binnen op ‘ons’ vaste plekje andere dames aan het passen waren ๐Ÿ˜‰ Let dus niet op mijn samengeknepen ogen, hahaha!

Zoals ik eerder in het artikel al vertelde, wilde ik de Button Skirt Rib Cord ook nog in de kleur Green passen. Sowieso omdat ik dacht dat ik die kleur nog net iets mooier zou vinden dan de Cerise. Ik had eigenlijk al besloten dat ik de rok sowieso zou nemen, ondanks het feit dat de band wat strakker zit dan ik gewend ben. De rok is gewoon tรฉ leuk, en ik zie vanzelf of het went. En als het niet went, dan laat ik er gewoon een andere, elastische tailleband op zetten, heb ik al bedacht.

Op de rok draag ik Mirabelle Shirt Blumchen Green, dezelfde print als Dress Mies Blumchen Pink. Echt uber retro is deze, I love it!

De Monstera Black print is ook verkrijgbaar in Dress Lady. Deze valt ruim, ik draag deze een maatje kleiner dan normaal. Alleen valt ze daardoor bij mij ook wel wat korter, maar eigenlijk vind ik het wel lekker pittig zo. Super leuk detail zijn natuurlijk de strikjes aan de mouwen ♥ Dit is wel een jurkje waar ik een topje onder zou dragen, zonder topje is het net iets te veel inkijk ๐Ÿ˜‰

Daar is het dan: het Pinstripe Black pak. Bij de inkoop in februari had ik er eerlijk gezegd niet zoveel mee, maar ik heb het natuurlijk wel gepast voor jullie. En wauw, wat een verrassing is dit! Sowieso zit de broek echt heerlijk, het draagt eigenlijk gewoon als een joggingbroek. Bouke heeft de Chino broek, deze heeft wat taps toelopende pijpen. Dat zie je natuurlijk niet helemaal door de laarzen. Die er overigens echt perfect bij passen!

Onder het jasje draag ik de Camisole Top in de kleur Berry, deze topjes zijn echt zo fijn! Ik draag ze in de winter weleens onder een jurkje, er valt dan precies mooi een randje onder het jurkje uit. Bouke heeft deze ook nog in de kleur Purple, deze heb ik zondag nog gekocht.

Maar dan… de werkelijk allergrootste verrassing van deze collectie: de Chino, met de Waist Coat, mรฉt het Button Shirt Dot Black eronder ♥ Het Button Shirt was inmiddels ook in mijn eigen maat L binnen gekomen, deze zit prima. De Waist Coat draag ik hier in maat M, omdat maat L er niet meer was. Deze is net iets te krap, deze moet ik dus ook gewoon in mijn eigen maat hebben.

Ja, dit vind ik echt super, super gaaf! De set is niet mee naar huis gegaan, omdat ik deze week al genoeg gekocht had, hahaha! Maar hij staat zeker en absoluut op mijn wishlist! ♥

Alle items in dit artikel vind je in de webshop van Bij Tante Pollewop via deze link. Als jouw maat is uitverkocht, kan Bouke altijd kijken of ze je maat kan nabestellen, stuur haar gerust een berichtje om het te vragen!

Met dank aan Bouke en Neeltje voor de gezellige passessie, en aan Bouke voor haar gastvrijheid en de heerlijke maaltijd ♥

Ik heb Dress Mies Blumchen Pink van Bouke gekregen ♥

39 Comments on Passessie: tweede levering Tante Betsy Bij Tante Pollewop!

 1. Petra van Schijndel
  28 september 2021 at 18:23 (10 maanden ago)

  SUPERGAAF! Echt fijne info en mooie foto’s. Bedankt!

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  27 september 2021 at 21:42 (11 maanden ago)

  Prachtige nieuwe TB items….
  Mooie foto’s…

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Yolanda
  27 september 2021 at 21:22 (11 maanden ago)

  Super leuk al die mieuwe. Items

  Beantwoorden
 4. Ria Gilles James
  27 september 2021 at 21:09 (11 maanden ago)

  Leuk alles zo voorgeschoteld te krijgen, geeft toch een beter beeld! Nu ik de fotoยดs zie denk ik ยดooh dat had ik ook moeten passenยด maar spijt komt altijd te laat he Bouke heeft gewoon teveel keuze

  Beantwoorden
  • Esther
   27 september 2021 at 23:13 (10 maanden ago)

   Wat fijn om alles zo te ziem. Heerlijk. Dank voor alle combi’s en tips.
   De herfst/ winter wordt weer heerlijk.
   De sparkle is inderdaad heel feestelijk. Goede tip! โฃโฃ

   Beantwoorden
 5. Jacqueline Oud
  27 september 2021 at 15:35 (11 maanden ago)

  Beetje laat maar wederom veel dank voor je passessie samen met Neeltje. Het jurk met het knal roze riempje staat jullie beiden prachtig. Ook het roze jurkje staat erg mooi. Veel mooie items waaronder de mooie groene jas. Maar snap dat het moeilijk kiezen was en klopt dat je laarzen en de legging er mooi bij kleurden. Fijn dat we mee mochten genieten. Een fine week gewenst!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:27 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden
 6. Sylvia+W
  26 september 2021 at 21:31 (11 maanden ago)

  Wat een heerlijke blog weer dank je wel voor al je werk en het is allemaal weer zo leuk! Echt weer een mission impossible om keuzes te maken hihi

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:27 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden
 7. Monique
  26 september 2021 at 11:31 (11 maanden ago)

  Oh wauw wat staat het jullie toch allemaal weer fantastisch! Neeltje, wat is dat groene vest met die lange rok eronder toch prachtig bij je. En Natasja, ik vind juist die zuurstok outfit zo leuk bij je en ook samen met het vestje! En de outfit met de zwart witte stippen En die clover Betsy staat je ook echt top!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:28 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden
 8. Dagmar
  26 september 2021 at 10:37 (11 maanden ago)

  Ik lees net je blog – onderweg naar Boukje waar ik jou ook zal zien. Superleuk wat jullie weer allemaal laten zien!! En nu wil ik nog meer passen dan ik eerst dacht

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:28 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden
 9. Wilma rommelse
  26 september 2021 at 09:29 (11 maanden ago)

  Superleuk verslag weer

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:28 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden
 10. Manon
  26 september 2021 at 09:20 (11 maanden ago)

  Heerlijk verhaal en super leuk om te lezen. Zelf vind ik de vogeltjes erg leuk. Heel fijn on alles ‘aan’ te zien. Vooral voor de lengte.

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:28 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden
 11. Marjon
  26 september 2021 at 09:02 (11 maanden ago)

  Bedankt ladies, heel tof om te lezen en zien!

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:29 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden
 12. Esther Messing
  26 september 2021 at 09:01 (11 maanden ago)

  Wat heerlijk om weer te lezen. Ik liep nog niet echt warm voor deze collectie, maar als je het dan ziet als het aan is komt het weer heel anders over en begin ik een aantal dingen toch erg leuk te vinden. Fijne paasdagen vandaag met je “zusjes”

  Liefs Esther

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:29 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden
 13. Petra+van+Vliet
  26 september 2021 at 08:59 (11 maanden ago)

  Wat heb ik uitgekeken naar deze blog
  En wat is ie lekker uitgebreid, met superleuke foto’s!
  De eerste vind ik GEWELDIG! En de jas..
  En de… Zoveel leukerds!
  Dank jullie weer voor het meegenieten!

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:29 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden
 14. Ella
  26 september 2021 at 08:55 (11 maanden ago)

  Wat fijn dat je ons alle modellen laat zien. Geeft een mooi beeld zo. Thanks. Ik vind ineens die zwarte dots zo mooi

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:30 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden
 15. Corry
  26 september 2021 at 08:54 (11 maanden ago)

  Prachtige passessie,goeie omschrijvingen
  Hele mooie collectie
  Ook de jas staat je prachtig en mijn vraag is gelijk beantwoord door de duidelijke omschrijving
  Ging er nl vanuit dat het een tussenjas was.

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:30 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden
 16. Marlous
  26 september 2021 at 08:36 (11 maanden ago)

  Wat een uitgebreide passessie, super goed gedaan weer, wat een mooie items. Bedankt

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:30 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden
 17. Renske
  26 september 2021 at 08:23 (11 maanden ago)

  Superleuk weer om te zien, en wat staat er veel mooi zeg, lastig kiezen!

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:30 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden
 18. Joyce
  26 september 2021 at 08:14 (11 maanden ago)

  Zo gaaf om alles te zien!!! Heb je de eerste jurk niet genomen? Die is zoooo gaaf! Helaas leek die bij mij echt nergens op. Maar heerlijk dat je vandaag nog meer gaat passen, heeeel veel plezier!! En ja bedankt voor dat nummer met die zakken, zal ik wel de hele dag in mijn hoofd hebben hahahaha. Have fun vandaag!

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:30 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden
 19. Ciska
  26 september 2021 at 07:48 (11 maanden ago)

  Zo leuk allemaal!

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:30 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden
 20. Diena
  26 september 2021 at 07:46 (11 maanden ago)

  War gaaf allemaal weer!!!!โ™กโ™กโ™ก

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:31 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden
 21. Astrid
  26 september 2021 at 07:39 (11 maanden ago)

  Wat een mooie jurkjes weer, het najaar kan beginnen voor jou ๐Ÿ˜‰ xx

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 september 2021 at 20:31 (11 maanden ago)

   โ™ฅ

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.