Pasvideo 1e levering Tante Betsy AW2020 Bij Tante Pollewop

Afgelopen zaterdag konden jullie mijn eerste passessie met Neeltje zien van dit seizoen. Vorige week werd het eerste deel van de nieuwe Tante Betsy collectie geleverd bij de verkooppunten, en dus ook Bij Tante Pollewop. Er mochten toen meteen een aantal items mee naar huis, en ik besloot er zondag een pasvideo mee op te nemen. Gewoon, omdat ik het leuk vind om te doen en omdat jullie dan een nog beter beeld krijgen van de nieuwe items. Vandaag deel ik deze pasvideo 1e levering Tante Betsy AW2020 met jullie!

The colours of my life

Pasvideo 1e levering Tante Betsy AW2020 Bij Tante Pollewop

Ik vertelde in het artikel al dat Bouke veel had ingekocht wat op mijn verlanglijstje of op mijn ยดmisschienยดlijstje stond. En er was zelfs nog een hele grote verrassing, maar ook die had ik al een beetje verklapt ๐Ÿ˜‰ Je ziet het allemaal in onderstaande video!

Alle items uit de video zijn verkrijgbaar in de webshop van Bij Tante Pollewop. De laarzen die ik in de video draag zijn van La Pintura, de kleur Rosita – Cimarron. En de kniekousen zijn van het merk Jimmy Lion en verkrijgbaar via deze link.

10 Comments on Pasvideo 1e levering Tante Betsy AW2020 Bij Tante Pollewop

 1. Ellen
  20 september 2020 at 16:46 (2 jaren ago)

  Mooie items heb je weer aangeschaft. Lekker dat t een overzicgtelijk filmpje is.

  Beantwoorden
 2. Ayesha
  20 september 2020 at 14:51 (2 jaren ago)

  Ik heb weer genoten van je pasvideo! Zo fijn om te zien hoe alles zit/valt! Dankjewel!

  Beantwoorden
 3. Martine
  16 september 2020 at 19:36 (2 jaren ago)

  Wat weer een heerlijke video. Zo leuk dat ik beide rokjes bij je hebt gezien. Oe, ik zet ze beide op mijn wenslijst. Het 2e rokje valt mooi recht. Toch een heel andere snit dan de flap pockets. Leuk hoor! Dank voor het delen met ons! Je hebt mooie dingen gekocht.

  Beantwoorden
 4. Wilma Rommelse
  16 september 2020 at 14:00 (2 jaren ago)

  Wat een mooie video. Hihi ik zit me nu te bedenken dat ik ook al deze items heb als je de rokjes niet meetelt (wel soms andere kleuren). ๐Ÿ˜€
  Te leuk, maar had bij Neeltje al gepeild welke maten je had genomen ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 5. Joyce
  16 september 2020 at 13:57 (2 jaren ago)

  Echt onwijs leuk om te zien weer! Wat heb je een geweldige items uitgekozen, staat je allemaal prachtig! Bedankt voor het leuke filmpje

  Beantwoorden
 6. Jacqueline A
  16 september 2020 at 12:27 (2 jaren ago)

  Leuke items heb je laten zien

  Beantwoorden
 7. marieke
  16 september 2020 at 10:11 (2 jaren ago)

  heel blij met je video, nu weet ik welke maat ik nodig heb van de Folki. dankjewel

  Beantwoorden
 8. Janine
  16 september 2020 at 09:12 (2 jaren ago)

  Genoten van de video! Superleuk om te zien allemaal. Alles staat je fantastisch.

  Beantwoorden
 9. Jooske
  16 september 2020 at 08:54 (2 jaren ago)

  Wat fijn toch je pasvideo’s! Leuke items heb je weer uitgekozen! Mijn lijstje groeit en groeit, helaas mijn geldboompje niet

  Beantwoorden
 10. Jacqueline Oud
  16 september 2020 at 07:54 (2 jaren ago)

  Was weer heerlijk om te kijken! Fijn ook om alles nog even aan te zien en dat je duidelijk de maten doorgeeft! Goede keuze gemaakt deze items staan je erg mooi. Dank weer!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.