Pasvideo 2e levering Tante Betsy zomercollectie

Surprise, surprise! Jullie hadden er al een paar keer om gevraagd: een pasvideo met jurkjes uit de 2e levering van de Tante Betsy zomercollectie. Maar omdat ik op dat moment nog maar een paar jurkjes in mijn kast had hangen, vond ik het niet echt de moeite om daar een video van op te nemen. Deze week kwamen er nog een aantal van mijn wensjurkjes binnen, en ik besloot om gisteren een pasvideo op te nemen πŸ™‚

Pasvideo 2e levering Tante Betsy zomercollectie

Een aantal van de jurkjes van deze levering hebben jullie al voorbij zien komen in een artikel. Van de meeste andere jurkjes zullen de komende weken nog artikelen online komen. Ik draag alle jurkejs in mijn eigen maat XL. Oto en lengte van de jurkjes waar ik al over geschreven heb, kun je in het desbetreffende artikel terugvinden. Van de andere jurkjes zal ik ze tzt uiteraard ook in het artikel vermelden.

Nou daar komt hij dan hoor, heel veel kijkplezier! En mocht je na afloop van de video vragen hebben over een bepaald jurkje, stel ze me gerust!

Alle items uit deze pasvideo zijn verkrijgbaar in de eigen webshop van Tante Betsy, en bij de verschillende verkooppunten.

Bedankt voor het kijken, tot de volgende keer!

33 Comments on Pasvideo 2e levering Tante Betsy zomercollectie

 1. Ellen Jacobs
  31 mei 2019 at 10:12 (8 maanden ago)

  Wat een heerlijke pasvideo is dit weer, de jurk met de bloemetjes met die mooie kraag wil ik graag een keer passen(namen onthouden is niet echt mijn ding)

  Beantwoorden
 2. Wilma Rommelse
  17 mei 2019 at 10:13 (8 maanden ago)

  Mooie pasvideo, goede uitleg en wat een vrolijkheid. Stuk voor stuk staan ze je prachtig.

  Beantwoorden
 3. Annette
  16 mei 2019 at 23:06 (8 maanden ago)

  Nou, dat was weer genieten Natasja! Prachtige jurkjes! De verrassingen vond ik het groenroze houndstoothjurkje ( die staat je echt geweldig) en de kitchen blouse en rok! Heel erg leuk!
  Dank weer voor de leuke video!

  Beantwoorden
 4. chantal
  13 mei 2019 at 10:47 (8 maanden ago)

  Ze staan jou allemaal super leuk, maar dat vind ik elke keer.

  Beantwoorden
 5. Neeltje
  12 mei 2019 at 22:54 (8 maanden ago)

  Super leuke video. Ik zie toch weer nieuwe jurkjes voorbij komen welke toch echt een plekje in mijn kast mogen vullen

  Beantwoorden
 6. Mieke Jansen
  12 mei 2019 at 15:45 (8 maanden ago)

  Ja! Leuk! Ik vond het weer superleuk om je pasfilmpje te zien! Mooierd! ❀

  Beantwoorden
 7. Caro
  12 mei 2019 at 15:14 (8 maanden ago)

  Ze staan je allemaal te gek Natasja!! Fijne pasvideo‍♀️

  Beantwoorden
 8. Dagmar
  12 mei 2019 at 14:48 (8 maanden ago)

  Heerlijk dit β€˜Moederdag-pasvideo’❀️ Nou krijg ik alleen nog meer wensen – maar ik houd me nu even in. Bedankt weer voor alle nuttige info en inspiratie

  Beantwoorden
 9. Chantal
  12 mei 2019 at 14:18 (8 maanden ago)

  Altijd fijn zo’n pasvideo! Zo kom je tenminste te weten hoe de jurkjes zitten/vallen. Zitten weer prachtige jurkjes bij. Staan je ook super. Fijne zondag.

  Beantwoorden
 10. Hanne
  12 mei 2019 at 13:22 (8 maanden ago)

  Wauw! Heel mooi Natas!! Benieuwd welke je gaat houden!

  Beantwoorden
 11. Johanna
  12 mei 2019 at 13:08 (8 maanden ago)

  Wat mooi allemaal!! Ik hoop echt dat je die houndstooth houdt want hij staat echt prachtig. Hij stond niet op mijn lijstje want ik twijfelde of die band in de taille wel mooi zou zijn. Maar bij jou zie ik dat dat heel mooi staat, dus nu wil ik hem ook En de over de top sports vind ik de andere topper van deze video. Ik ben benieuwd of ik die nog kan vinden in mijn maat. Heel erg bedankt weer voor het geweldige filmpje

  Beantwoorden
 12. Petra van Schijndel
  12 mei 2019 at 11:40 (8 maanden ago)

  Alles staat weer prachtig! ❀️️ Bedankt voor het showen.

  Beantwoorden
 13. Sylvia
  12 mei 2019 at 11:23 (8 maanden ago)

  Leuk om ze zo allemaal achter elkaar te zien <3 ze staan je fantastisch! <3

  Blijft genieten deze pas filmpjes <3 dus zeker de moeite waard!

  Beantwoorden
 14. chucky1012
  12 mei 2019 at 10:38 (8 maanden ago)

  Zulke pretty dresses van dit geweldige merk die jou prachtig staan
  Leuke video….

  Xoxo

  Beantwoorden
 15. Ria
  12 mei 2019 at 10:30 (8 maanden ago)

  Lekker alleen thuis, dus alle tijd om je video te bekijken! Gelukkig languit in de zetel want het was wel heel wat zo’n video is veel leuker en duidelijker dan foto’s, Γ©n met vlotte commentaar, top! Fijne zondag nog

  Beantwoorden
  • Ria
   12 mei 2019 at 10:31 (8 maanden ago)

   Blijkbaar komen de emoi niet door… en plakken alle zinnen aan elkaar…

   Beantwoorden
 16. Janny
  12 mei 2019 at 10:15 (8 maanden ago)

  Leuk om mijn zondag mee te beginnen: een duidelijk overzicht van een paar pracht jurkjes! Dank je wel! Ik heb wel nog een vraag die vast al eens gesteld is: heb jij iets iets van corrigerende broekjes of hemdjes aan? Je bent zo mooi strak onder de jurkjes liefs Janny

  Beantwoorden
 17. Annette
  12 mei 2019 at 10:10 (8 maanden ago)

  Wat weer genieten van je gave pasvideo! Dat was een leuke verrassing! Echt geweldige jurkjes heb je weer, en wat staan ze je fantastisch. Ik word er alleen ongelooflijk hebberig van!

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 mei 2019 at 10:17 (8 maanden ago)

   Lief, dankjewel!

   Beantwoorden
 18. Jobke
  12 mei 2019 at 10:03 (8 maanden ago)

  Leuk!!! De roze bloemetjes (weet de naam even niet) vind Ik ook heel leuk. Misschien wil ik daar nog wel een shirtje van. Het roze jurkje lijkt wel korter dan de blauwe, klopt dat?

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 mei 2019 at 10:18 (8 maanden ago)

   Dankjewel! Ik heb de jurkjes niet opgemeten, ik weet dus niet of de ene langer is dan de andere. Dat zal ik nog eens doen, ok?

   Beantwoorden
 19. Sylvia W
  12 mei 2019 at 10:02 (8 maanden ago)

  Ah, wat een heerlijke verrassing! Je pasvideo en wat heb je een leukerds bij elkaar. Ik vind ze je allemaal stuk voor stuk geweldig staan. De typmiep purple is echt jou jurkje maar de combinatie van de skirt met blouse is ook leuk. Inderdaad de blouse zal in een maatje kleiner beter bij je passen. Dank je wel voor de video met alle informatie. Ik wens je een mooie zondag x

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 mei 2019 at 10:19 (8 maanden ago)

   Dankjewel β™₯ Jij ook een fijne dag gewenst Sylvia!

   Beantwoorden
 20. Joyce Siemons
  12 mei 2019 at 09:26 (8 maanden ago)

  Jaaa te gek om te zien, zo mooi staan alle jurkjes je

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 mei 2019 at 10:19 (8 maanden ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden
 21. Vera
  12 mei 2019 at 08:04 (8 maanden ago)

  Wat een mooie jurken. Allemaal even mooi en ze staan je ook zo goed!!!
  Leuk hoor deze video. Top!

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 mei 2019 at 10:20 (8 maanden ago)

   Dankjewel, lief!

   Beantwoorden
 22. Julia
  12 mei 2019 at 07:16 (8 maanden ago)

  Heel leuk gedaan weer Natas! Het staat jou allemaal weer prachtig. Fijne dag!

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 mei 2019 at 10:20 (8 maanden ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden
 23. Esther Messing
  12 mei 2019 at 07:15 (8 maanden ago)

  Als je dan wakker wordt en ziet dat je een pasvideo geplaatst hebt. Heerlijk voor de zondagmorgen. De rest van de family nogin bed, hondje naast mij op de bank en een pot thee binnen handbereik. Mooi begin van de zondagmorgen. Alleen mijn keuzestress is nu nog groter. Wat een toffe jurkjes heb je laten zien. Ze staan je stuk voor stuk pracghtig Natasja. Thanks voor de passessie en een fijne dag voor jou. Liefs Esther

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 mei 2019 at 10:21 (8 maanden ago)

   Lief Esther, dankjewel! β™₯ Jij ook een fijne dag!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.