Pasvideo Tante Betsy SS2019 eerste levering

Afgelopen weken kwam de eerste levering van de Tante Betsy SS2019 binnen bij de verkooppunten. En sinds vrijdag staan de items ook bij Tante Betsy zelf online in de webshop. Ik ontving een aantal items, en had zelf vorige week ook al geshopt bij KnUS in Dongen (klik hier voor het artikel wat ik daarover maakte). In deze pasvideo Tante Betsy SS2019 laat ik je alle items zien, een uitgebreide fotoserie per item volgt de komende weken!

Pasvideo Tante Betsy SS2019Pasvideo Tante Betsy SS2019

Ik heb de video twee keer moeten opnemen, de eerste keer bleek het geluid het niet te doen. Vandaar dat ik er een beetje oververhit uitzie in het filmpje 😉 Over het beeld ben ik ook niet helemaal tevreden, maar met het donkere weer van vandaag zat er beter dan dit helaas niet in. In deze pasvideo Tante Betsy SS2019 zie je alle items die ik ontvangen en zelf gekocht heb. De komende weken ga ik uiteraard nog foto’s maken van alle items, en vertel ik in outfitartikelen meer over ieder item afzonderlijk. In deze video geef ik je alvast een eerste indruk hoe alles valt. En vrolijk ik hopelijk deze donkere, druilerige zondag een beetje op 🙂 Veel kijkplezier!

Ik draag de items in de pasvideo in de volgende maten:

 • Button Down Dress Bee maat L (een maatje kleiner dan normaal)
 • Ruffle Wrap Dress Daisy Dot maat XL (mijn normale maat)
 • Dress Sporty Loco maat XL (mijn normale maat)
 • Sweatvest Nicole maat XL (mijn normale maat)
 • Sporty Jacket maat XL (mijn normale maat)
 • Skirt Zipper Japan maat XL (mijn normale maat, maar loopt dus uit bij het dragen)
 • Knickers Daisy Dot maat XL (mijn normale maat)

Mocht je vragen hebben over bepaalde items uit de pasvideo, stel ze gerust hieronder!

Ik heb een aantal items in dit artikel ontvangen voor mijn blog.

14 Comments on Pasvideo Tante Betsy SS2019 eerste levering

 1. Wilma Rommelse
  10 maart 2019 at 18:46 (3 maanden ago)

  Heerlijke pas video 🙂 weer wat meer beeldvorming mbt de nieuwe collectie. Dank je wel. Xx

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  10 maart 2019 at 18:29 (3 maanden ago)

  Wat een leuk (nieuw?) model, de wrap dress! 🙂
  Ik vind de kleurtjes van de nieuwe collectie ook weer lekker vrolijk 😎

  Beantwoorden
 3. Rebecca van Barneveld
  10 maart 2019 at 17:20 (3 maanden ago)

  Heel leuk filmpje geworden Natasja, helemaal niet oververhit .
  Goed om zo een indruk te krijgen hoe de jurkjes vallen qua maat.
  Liefs Rebecca

  Beantwoorden
 4. Petra van Schijndel
  10 maart 2019 at 15:46 (3 maanden ago)

  Heel mooi Natasja, het staat je allemaal prachtig. Bedankt voor de heldere info, ik geniet altijd van jouw pasfilmpjes. Ik hoop dat er nog vele zullen volgen. Lieve groetjes, Petra.

  Beantwoorden
 5. Caro
  10 maart 2019 at 14:44 (3 maanden ago)

  Heerlijk!! De eerste pasvideo van deze collectie. Wat fijn dat Tante de jurkjes wat langer heeft gemaakt! Staat echt heel mooi. Ik ben fan van het sporty jacket, de sporty dress en de rode bijtjes! Wat staan die jou toch geweldig❤️. En reuze benieuwd naar de wrap dress in een maatje kleiner. Kus uit Zwolle

  Beantwoorden
 6. Barbara
  10 maart 2019 at 14:00 (3 maanden ago)

  Top om te zien! Ik vind het altijd zo fijn om jouw pasvideo’s te zien, helpt me echt met keuzes maken. Die sporty loco, wat staat die je mooi zeg!

  Beantwoorden
 7. Ria
  10 maart 2019 at 13:40 (3 maanden ago)

  Leuk filmpje, vlot aan elkaar gepraat en veel info!

  Beantwoorden
 8. Jobke
  10 maart 2019 at 13:29 (3 maanden ago)

  Super leuk! Ik vind het jurkje met de bijtjes je het mooiste staan. Ik denk dat dat model ook voor mij goed is. Hopelijk kan ik hem binnenkort ergens passen.

  Beantwoorden
 9. Iris
  10 maart 2019 at 13:12 (3 maanden ago)

  Verhit of niet, super leuk filmpje!

  Beantwoorden
 10. Chantal
  10 maart 2019 at 12:57 (3 maanden ago)

  Roze en rood zijn wel jouw kleuren! Wat staan die kleuren je goed. Altijd leuk zo’n pasfilmpje.

  Beantwoorden
 11. Marije
  10 maart 2019 at 12:56 (3 maanden ago)

  Ik ben nog onderweg maar kijk later vandaag je filmpje, leuk! Heb nog nooit iets gepast van TB maar door jou erg nieuwsgierig. Wil nog 5 kilo afvallen en dan n nieuwe garderobe aanschaffen. Je draagt normaal xl schrijf je, is dat ongeveer maat 44?

  Beantwoorden
  • Natasja
   10 maart 2019 at 12:58 (3 maanden ago)

   Ja klopt helemaal!

   Beantwoorden
 12. Tine
  10 maart 2019 at 12:41 (3 maanden ago)

  Tante mag jou wel de hele collectie sturen! Zo leuk, die pasfilmpjes! Bedankt!!

  Beantwoorden
 13. Joyce Siemons
  10 maart 2019 at 12:34 (3 maanden ago)

  Oooh ontzettend gaaf! Wat heb je een moois gekregen. Die kleuren he, om zo blij van te worden! Staat je allemaal super. Fijne dag nog. Liefs van Joyce

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.