Paul & Joe Nail Polish 003 Perroquet Rose Spring 2015

Een paar dagen geleden liet ik je het prachtige oogschaduw-/facepalette van Paul & Joe zien, wat ik voor mijn verjaardag kreeg. Maar… dat mooie palette maakte niet in zijn eentje de oversteek naar Nederland, ik kreeg er ook nog een schattig nagellakje bij uit dezelfde collectie: Paul & Joe Nail Polish 003 Perroquet Rose. Ik laat hem (haar?) in dit artikel aan je zien!

Paul & Joe Nail Polish 003 Perroquet Rose

Paul & Joe Nail Polish 003 Perroquet Rose

Allereerst de verpakking: naast het prachtige, kleurrijke doosje waarin het nagellakje verpakt zat (zit, want ik vind het zo zonde om weg te gooien), is het flesje werkelijk het meest schattige nagellakflesje wat ik ooit gezien heb. En geloof me: ik heb hier heel wat merken staan in mijn ladenkastje. Een flesje wat eigenlijk niet in mijn saaie IKEA-ladenkastje thuis hoort, maar in een mooie vitrinekast. Maar ja, om nou voor één flesje nagellak een vitrinekast te kopen is ook zowat…

Paul & Joe Nail Polish 003 Perroquet Rose

Paul & Joe Nail Polish 003 Perroquet Rose is “a soft pastel pink polish with a coral toned creamy finish”: zachtroze met een koraalkleurige ondertoon, met een glanzende, creamy finish. Het kwastje (waar ik geen foto van heb gemaakt, zo ontdekte ik bij het schrijven van dit artikel) is vrij lang en iets breder, wat het aanbrengen lekker vloeiend en makkelijk maakt.

De nagellakjes van Paul & Joe zijn vrij van DBP, Toluene en Formaldehyde, en bevatten ingrediënten als Jojoba-olie, Saffloer-olie en Olijfolie (allen biologisch), die de nagels verzorgen en voeden. Een heel mooi merk dus!

Paul & Joe Nail Polish 003 Perroquet Rose

De nagellak is vrij dun van textuur, toch dekt Paul & Joe Nail Polish 003 Perroquet Rose prima in twee laagjes. Dankzij de dunne textuur droogt de nagellak lekker snel. De houdbaarheid is redelijk, Perroquet Rose blijft een dag of 3 à 4 mooi op mijn nagels. Met een topcoat verleng ik de houdbaarheid nog iets, maar veel langer dan een dag of 5 redt dit sketige nagellakje het niet.

Paul & Joe Nail Polish 003 Perroquet Rose

Paul & Joe Nail Polish 003 Perroquet Rose is (op dit moment nog slechts beperkt) verkrijgbaar bij Beautybay, voor een flesje van 12 ml betaal je € 17,20. Gezien de hoge prijs ga ik zeker geen verzameling aanleggen van Paul & Joe nagellakjes, maar als er nog eens een mooi, exclusief kleurtje voorbij komt ga ik me ook zeker niet inhouden. Maar dan ga ik wel ook meteen rondkijken voor een kleine vitrinekast 😉

8 Comments on Paul & Joe Nail Polish 003 Perroquet Rose Spring 2015

 1. Eva
  16 mei 2015 at 22:56 (7 jaren ago)

  Mooi kleurtje! Maar je lakje is inderdaad wel erg duur. Ik heb nu ook zo’n kleur op m’n nagels, van de Hema en hij was maar €2,50! Scheelt best veel, maar de kwaliteit zal ook wel anders zijn.

  Beantwoorden
 2. Bianca
  7 mei 2015 at 09:39 (7 jaren ago)

  De verpakking alleen al is prachtig maar de kleur ook lekker zomers x

  Beantwoorden
 3. Deb
  6 mei 2015 at 22:40 (7 jaren ago)

  Wat een prachtig kleurtje!! Ik ben dol op corals!! De verpakking is ook to-die-for!

  Beantwoorden
 4. Cindy
  6 mei 2015 at 20:39 (7 jaren ago)

  Wat een heerlijk zomers kleurtje!

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  6 mei 2015 at 20:10 (7 jaren ago)

  Wat een gaaf kleurtje, ik houd echt van deze tinten. En het flesje is ook al zo leuk!

  Beantwoorden
 6. Miss Sentinelli
  6 mei 2015 at 18:06 (7 jaren ago)

  Het flesje alleen al is echt super mooi! Het kleurtje is ook echt prachtig! Alleen vind ik het iets te prijzig.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.