Paula’s Choice Brow-defining Cream Duo

Ik heb van mezelf best volle wenkbrauwen, maar toch kunnen ze wel een beetje styling en hier en daar wat opvulling gebruiken. Tot voor kort gebruikte ik daar altijd een wenkbrauwpotlood voor, iets anders ‘durfde’ ik eigenlijk nooit te gebruiken. Tot ik de Paula’s Choice Brow-defining Cream Duo ontving, mijn wenkbrauwpotlood ligt inmiddels in de prullenbak… In dit artikel vertel ik je meer over dit fijne product!

Paula's Choice Brow-defining Cream Duo

Paula’s Choice Brow-defining Cream Duo

Vraag me niet waarom maar producten als de Paula’s Choice Brow-defining Cream Duo durfde ik tot voor kort niet te gebruiken, ik hield het veilig bij mijn wenkbrauwpotlood. Maar ja, dat is dan weer een klein voordeel als je beautyblogger bent: soms krijg je een product opgestuurd waardoor je een beetje ‘verplicht’ wordt uit je comfortzone te stappen. Dus ging ik aan de slag!

Paula's Choice Brow-defining Cream Duo

Paula’s Choice Brow-defining Cream Duo bevat geen nare of irriterende ingrediënten, is 100% vrij van geurstoffen en wordt niet op dieren getest.

Paula's Choice Brow-defining Cream Duo

Paula’s Choice Brow-defining Cream Duo zit in een plat, langwerpig kunststof doosje, wat met zijn antraciete kleur (op de foto lijkt de kleur wat lichter) en strakke vormgeving luxe aandoet. Het doosje voelt stevig aan.

Paula's Choice Brow-defining Cream Duo

Als je het doosje open doet, zie je links een spiegeltje, rechts de twee kleuren Paula’s Choice Brow-defining Cream Duo met daaronder de applicator/borsteltje. De Cream Duo bevat twee kleuren, waardoor het eigenlijk voor iedereen geschikt is. Je kunt de kleuren afzonderlijk gebruiken, maar eventueel ook mengen, afhankelijk van de kleur van je wenbkbrauwen. Ik gebruik de donkerste kleur voor de echt ‘kale’ plekjes in mijn wenkbrauwen, en de lichte kleur om ze bij te tekenen.

Paula's Choice Brow-defining Cream Duo

Paula's Choice Brow-defining Cream Duo

Zowel de applicator als het borsteltje zijn van een goede kwaliteit, alleen vind ik het formaat net iets te klein om echt fijn mee te werken. En dat komt vooral omdat, als ik mijn rechter wenkbrauw wil bijwerken, ik met mijn hand voor mijn rechteroog zit, en ik vanwege mijn slechte linkeroog daardoor niet veel meer zie. Maar goed, een groter formaat past nu eenmaal niet in het doosje. Met de applicator kun je heel nauwkeurig werken, en het borsteltje voelt stevig, maar niet te hard.

Paula's Choice Brow-defining Cream Duo

Paula’s Choice Brow-defining Cream Duo heeft een textuur die tussen een wax en een crème in zit, en die behalve het kleuren van je wenkbrauwen, deze ook meteen wat hold geeft. Eigenlijk is het gebruik van een wenkbrauwgel daarna niet meer nodig. Ik vind het effect erg mooi en natuurlijk, en vind het product veel fijner werken dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Hieronder laat ik het effect aan je zien:

Paula's Choice Brow-defining Cream Duo

Hier heb ik nog niets aan mijn wenkbrauwen gedaan, behalve een beetje in model geborsteld. Je ziet dat vooral mijn linker wenkbrauw (voor jullie rechts) hier en daar wat kale plekjes heeft en best een beetje opvulling kan gebruiken.

Paula's Choice Brow-defining Cream Duo

Hier heb ik alleen mijn linker wenkbrauw (voor jullie nog steeds rechts) bijgetekend. Ik houd niet zo van de over-gestyleerde wenkbrauwen die je momenteel veel ziet, van mij mag er nog best een beetje natuurlijke vorm in zitten. Bij een hele mooie, uitgebreide make-up look vind ik het wel mooi, maar voor een dagelijkse look vind ik het te onnatuurlijk, als wenkbrauwen helemaal kaarsrecht bijgetekend zijn. Maar goed, dat is mijn persoonlijke mening natuurlijk, een ander zal mijn wenkbrauwen weer niet mooi vinden 😉

Paula's Choice Brow-defining Cream Duo

Hier heb ik beide wenkbrauwen bijgetekend.

Paula's Choice

En zo ziet het eruit met een complete make-up look!

Ik vind de Paula’s Choice Brow-defining Cream Duo een erg fijn product: de kleuren zijn mooi en natuurlijk, de applicator zorgt voor een mooie verdeling van de cream zonder vlekken of vegen, de houdbaarheid is uitstekend en ook qua ingrediënten is het een mooi product. De Cream Duo (€ 24,90) is onder ander verkrijgbaar via de Nederlandse webshop van Paula’s Choice.

Wat voor product gebruik jij om je wenkbrauwen bij te tekenen en/of te stylen?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

9 Comments on Paula’s Choice Brow-defining Cream Duo

 1. Mariska
  9 januari 2016 at 13:30 (3 jaar ago)

  Ik werk veeel liever met een creme substantie voor mijn wenkbrauwen dan met een poeder! Dit lijkt me dus heel fijn!

  Beantwoorden
 2. Manon
  8 januari 2016 at 20:35 (3 jaar ago)

  Ik vind deze er best goed uitzien. Zelf gebruik ik een poeder setje van Catrice op dit moment

  Beantwoorden
 3. Deb
  8 januari 2016 at 20:18 (3 jaar ago)

  Wat een mooi resultaat! Lijkt me een fijn product.Ik gebruik zelf een 24/7 glide on pencil van UD in de kleur Whiskey in combinatie met MAC charcoal brown oogschaduw.

  Beantwoorden
  • Deb
   8 januari 2016 at 20:21 (3 jaar ago)

   Ps. ik was vergeten te zeggen dat ik deze producten dus voor mijn brows gebruik, hihi.Mocht je twijfelen en denken dat ik deze op of onder mijn oogleden gebruik, waar ze oorspronkelijk voor bedoeld zijn hihi.

   Beantwoorden
 4. Rietchy
  8 januari 2016 at 19:18 (3 jaar ago)

  Ik gebruik de eyebrow kit van Oriflame. Dat is een doisje met wax en twee kleuren. Kost maar 15 euro.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  8 januari 2016 at 15:19 (3 jaar ago)

  Mooie product!
  Je hebt er zo goed je wenkbrauwen mee bijgetekend.

  Beantwoorden
 6. mariëlle
  8 januari 2016 at 08:09 (3 jaar ago)

  Ik dacht dat ze alleen verzorging hadden! Maar dit ziet er ook erg goed uit!

  Beantwoorden
 7. jeapiebel
  8 januari 2016 at 07:49 (3 jaar ago)

  Over-gestyleerde wenkbrauwen ziet je niet veel idd. Ik weet niet dat ik van houd of niet. Soms vind ik wel dat make-up te veel wordt gebruikt en dat je te veel anders uit ziet. De laatste tijd ben ik geïnteresseerd in zo’n product. Ik overweeg eentje van Anastasia Beverly Hills te kopen. Maar deze ziet er ook interessant uit.

  Beantwoorden
 8. mireille
  8 januari 2016 at 07:48 (3 jaar ago)

  Hihi wat toevallig. Ik deed altijd weinig aan mijn wenkbrauwen. Maar sinds Pupa met de Eyebrow bar kwam ( maar liefst vijf producten om de wenkbrauwen te stylen ) gebruik ik dagelijks de Highlighter pen en de Plumping Gel. En ik moet zeggen mijn wenkbrauwen zitten na een dag nog perfect waar anders ( ik heb verschrikkelijke weerbarstige haartje aan de buitenkant ) de haartjes alle kanten op springen.
  Wenkbrauwen zijn natuurlijk ook wel helemaal hot hè.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.